לאיזה צורך האבחון?
(אני מסייע לאנשים בהגשת תביעות לביטו"ל, בתשלום סמלי על הזמן שלוקח לטפל בתיק.)
יש מבחר של פסיכיאטרים/ות, לחלק מהם עדיף לא לקבוע בכלל פגישות וד"ל.
ואצל חלק מהם המחירים שפויים, זמן ההמתנה סביר והאבחון יכול להיות מדויק וקולע, מניסיון רב שנים.
יצא לי להפנות הרבה לפסיכיאטרית בשם ד"ר טלי וישנה, מקבלת בפתח תקווה, עלות ביקור ראשון 1200 ₪, לאחמ"כ כל ביקור 600 ₪.
כמה שזכור לי, אין השתתפות משום קופ"ח על הייעוץ.
הפידבק עליה חיובי מאוד!
היא אישה דתייה, המכירה את המגזר החרדי לפני ולפנים.
לדעתי, למעלה מ 70% מכלל מטופליה הם מבני/ות הציבור החרדי.
המעלה הגדולה שלה, שהיא יודעת לאבחן ולקלוע בול למצב ולהמליץ על מה שטוב למטופל ולא למי ששולח אותו, וד"ל.
הרבה בריאות ובהצלחה.
שלחתיפני אלי למיילr573113740 בגימייל
יש לי שם
שלחתי עם סיומת של גימייל אם הכוונה למשהוא אחר אשמח לעידכוןאשמח לעזור באישי , מכירה הרבה פסיכאטרים
ship.ship.prog
אשמח מאד לקבל פרטים תודה מראש.יש יהודי מבני ברק שמאד מבין בתחום, אינו פסיכיאטר, אך יודע להמליץ
אם תרצו אוכל לתת שם אבל לא מעל האתר.
אפשר לקבל פרטים?לאיזה צורך האבחון?
(אני מסייע לאנשים בהגשת תביעות לביטו"ל, בתשלום סמלי על הזמן שלוקח לטפל בתיק.)
יש מבחר של פסיכיאטרים/ות, לחלק מהם עדיף לא לקבוע בכלל פגישות וד"ל.
ואצל חלק מהם המחירים שפויים, זמן ההמתנה סביר והאבחון יכול להיות מדויק וקולע, מניסיון רב שנים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: