יש מכנים משותפים די מובהקים לאוטיזם שנראים אחרת מאיחור התפתחות.
אני ממש בורה בתחום לכן מעניין אותי אם לא קשה לך לפרט קצת יותר
איזה מכנים?
מוסיפה עלייך מנסיוני בעבודה עם ילדים כאלה.יש הרבה חזרתיות שלפעמים נראה כמו אובססיביות
מקובעות שהילד לא מסוגל בלי מסגרת ברורה מה קורה בכל רגע
מגלים ענין במשחקים שלא בצורה הרגילה לדוג' עגלה של בובה אז הוא יתעניין דווקא בסיבוב הגלגל
יש תנועתיות בידיים
התפרצויות זעם
כמובן שזה תלוי לפי רמה ויש עוד
לחלקם את הכל
בעיקר איחור בהתפתחות?
ממש מעניין
ה לא נראה בד"כ כמו איחור התפתחותי, אלא אם כן - מי שאבחן אותו עשה את זה בכלים לא מקצועיים.
בטח שתראי הרבה ילדים עם אבחנה מעודכנת בגיל העשרה,אני עוסקת בתחום ולצערי אני רואה ילדים עם אבחנה "מתוקנת/ מעודכנת" רק אחרי הרבה שנים , שזה כואב ממש.
בטח שתראי הרבה ילדים עם אבחנה מעודכנת בגיל העשרה,
כי כשהם אובחנו לראשונה עוד לא יצא הDSM-5, שהכניס הרבה יותר ילדים להגדרה.
אצל ילדים שאובחנו אחרי 2013 זה לא המצב.
התנהגויות חזרתית (החל מלדפוק את הראש במיטה במשך שעה ועד לספר אותו סיפור אלף פעמים)אני ממש בורה בתחום לכן מעניין אותי אם לא קשה לך לפרט קצת יותר
איזה מכנים?
אני ממש בורה בתחום לכן מעניין אותי אם לא קשה לך לפרט קצת יותר
איזה מכנים?
הוא לא מאבחן.יש בעזר מציון אדם בשם- אורי כהן
הוא מאבחן מדהים
מבחינתי הוא מספר אחד בתחום.
פני להתפתחות הילד הכי טוב.מאיזה גיל מאבחנים אוטיזם?
אני בלחץ כי הגננת במעון של הבת מתלוננת שהיא נמנעת מיצירת קשר חברתי , ולפעמים שקועה בעצמה ולא עונה כשקוראים לה (בת שנתיים וחודש)
אני חושבת שהיא סתם בישנית כי בבית משחקת עם האחים. והיא לא מדברת עדיין הכי ברור
מה עושים עכשיו ? למי פונים?
כל עצה תעזור כי אני בלחץץץץץץץץ
כמו שכתבו לך הכי טוב זה ללכת לרופא משפחה שיפנה להתפתחות הילדמאיזה גיל מאבחנים אוטיזם?
אני בלחץ כי הגננת במעון של הבת מתלוננת שהיא נמנעת מיצירת קשר חברתי , ולפעמים שקועה בעצמה ולא עונה כשקוראים לה (בת שנתיים וחודש)
אני חושבת שהיא סתם בישנית כי בבית משחקת עם האחים. והיא לא מדברת עדיין הכי ברור
מה עושים עכשיו ? למי פונים?
כל עצה תעזור כי אני בלחץץץץץץץץ
תודהכמו שכתבו לך הכי טוב זה ללכת לרופא משפחה שיפנה להתפתחות הילד
[לי יש ילדה שאובחנה עד גיל שלוש חשבתי שהיא רגילה (קצת עיכוב התפתחותי) ורק בגיל שלו הגן הרגיל המליץ לי ללכת לגן עיכוב ורק אחרי שלוש שנים בגן עיכוב עלה חשש ועשינו את האבחון]
היא שומעתיכול להיות שהיא לא שומעת טוב
בענייני שמיעה אי אפשר לסמוך על זה שנראה שהיא שומעת. זה יותר מורכב מזה.היא שומעת
הגננת אומרת שהיא שקועה בעצמה ולא עונה כשקוראים לה
יש אבחון שמעבירים מתחת גיל 3 ויש אבחון שמעבירים מעל גיל 3מאיזה גיל מאבחנים אוטיזם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: