כי אני נמצאת בחברת w4g רק להם יש את מספרים של 0515למה ההנחה שהקידומת בטוח נכונה? אולי שם חסרה ספרה
ייתכן שנייד?כי אני נמצאת בחברת w4g רק להם יש את מספרים של 0515
אבל אולי הקידומת היא 0541 למשלכי אני נמצאת בחברת w4g רק להם יש את מספרים של 0515
אני דווקה מסכימה עם מה שכתבהטוב נסכם,
הטלפונים הנ"ל נבדקו כולם
כרגע אין תוצאות
המספר הרלוונטי כרגע הוא עם ההתחלה 050
כנראה המס' מונית שלו עבר לנהג המדובר
יאלה אז תתחילו סבב נוסף רק עם קידומות שנותאבל אולי הקידומת היא 0541 למשל
אחי, 12:34 זה לא זמן לישון...אני לא ישן מרוב מתח
הצעה לשם..ועדיין מחפשים סיפור מתח מרתק למגזין של פרוג?
אני לא ישן מרוב מתח
לי יש
למשטרה אמור להיות מידע מדויק מי הנהג של כל מונית... (לפי מס' מונית )במשטרה אומרים שאין להם מאגר של מספרי כובע...
אז למה נועדו מספרי הכובע, למי כן יש את המאגר?במשטרה אומרים שאין להם מאגר של מספרי כובע...
למשטרה אמור להיות מידע מדויק מי הנהג של כל מונית... (לפי מס' מונית )
אולי אני טועה?! ואנחנו מדינת חלם.....
אני חושב שלמה רוזנשטיין היה מאד מקושר שם.אולי יש איזה נציג חרדי במשרד התחבורה???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: