אבדה פאה (!!!) תשלום הגון למוצא!!!

מצב
הנושא נעול.

emma

משתמש מקצוען
אנחנו עושים את זה
מוניות מעייני הישועה אפילו הגדילו לעשות וממש חיפשו גם בתחנות אחרות,
היו מוקדנים שלא רצו וממש שיכנענו אותם והיו ששאלו, כנראה עוד לא הגענו לתחנה המתאימה...

אבל אם יוצא לכם לעבור ליד מונית זה יעזור אם תשאלו!!!!!
אולי זה מונית מעיר אחרת
כמו רמת גן תל אביב או פתח תקווה?

leaha

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
בדיוק שמעתי השבוע את הסגולה הבאה. שמעתי אותה בשיעור של הרב שפיצר. והוא ציין שם ואמר שעניין הסגולה הוא להתחזק באמונה ולאהמין שה' היא כל יכול!

מובא בספר עבד אברהם סגולה נפלאה ביותר שכל מי שנאבדה לו אבידה יספר את הסיפור הבא ואח"כ יאמר התפילה וישועת השם כהרף עין והרי הסיפור:

הרב צבי הירש לייב קיבל שעון זהב לרגל נישואיו, לימים אבד השעון וכל מאמציו למצאו עלו בתוהו, נשא הצדיק ר' הירש לייב עיניו לשמים ואמר כך,

רבונו של עולם הרי סדנא דארעא חד הוא, כלומר כל כדור הארץ נחשב כגוש אחד לפניך ואתה מלכו של עולם מלא כל הארץ כבודך אם כן אין לך נפקא מינה איפה מונח השעון שאבד לי,

אז יהי רצון מלפניך שכאילו השעון נאבד לי במקום זה ואמצאהו עתה, ככלות הצדיק את דבריו התכופף והושיט ידו לרצפה ומצא והרים את השעון,

פנה הצדיק לחסידיו ואמר מבטיח אני שכל מי שאבד לו דבר מה דווקא נאבד ולא נגנב ויספר מעשה זה או ישמעהו מאחר מיד ימצא אבידתו.

וימשיך בתפילה זו: יהי רצון מלפניך הקדוש ברוך הוא, שבזכות רבי הירש לייב זצ"ל, אמצא את אבדתי, יהיו לרצון אמרי פי והגיון לבי לפניך ה' צורי וגואלי.

מחכה לשמוע בשורות טובות

RAME

משתמש מקצוען
מנסיון!
תבטיחי לשמוע סיפור ישועה אחד מקו הישועות מטורףף!!תעדכני
(אני בהתחלה לא כ"כ האמנתי לזה!! אבל עכשיו לא יכולה בלי זה תאמיני לי )
0733834050 להקיש 2448 וסולמית ואז 5
אני כבר מאמינה שברגע שאת מבטיחה לפרסם את הסיפור שנאבד לך ומצאת בזכות שהתחייבת לפרסם את תמצאי!!!

להודות ולהלל!

משתמש מקצוען
מנסיון!
תבטיחי לשמוע סיפור ישועה אחד מקו הישועות מטורףף!!תעדכני
(אני בהתחלה לא כ"כ האמנתי לזה!! אבל עכשיו לא יכולה בלי זה תאמיני לי )
0733834050 להקיש 2448 וסולמית ואז 5
אני כבר מאמינה שברגע שאת מבטיחה לפרסם את הסיפור שנאבד לך ומצאת בזכות שהתחייבת לפרסם את תמצאי!!!
קראתי את כל התגובות מרוב מתח אם כבר מצאו את הפאה
ועומד לי 'הלשון' לכתוב...
לא הבטחתם קבלה בצניעות ושמיעת סיפורים בקו הישועות???
זה בדוק ומנוסה מאלפי סיפורים ששומעים שם יום יום.

ואם זה בעניין הפאה לא חסר על מה לקבל....
אני לא רבנית וגם לי יש פאה יפה.. אבל שווה לנסות!!!

שוגי1

משתמש פעיל
אוטומציה עסקית
אולי כדאי להתמקד במצלמות.
הרי יש לכם חצי שעה מדוייקת אולי אפשר לנסות לפרסם שם במודעות ברחוב למי שיש לו מצלמות על הציר שיוציא לכם הסרטה של חצי שעה הנ"ל.
אולי מצלמות של רכבים שעברו בדיוק באזור.?
כמעט בטוח שיש מצלמה אחת טובה שצופה על הציר הזה.!!

korot

משתמש מקצוען
למשרד התחבורה אמור להיות רישום מדויק של פרטי מוניות, עם סוג הרכב וכו'.
לא אמור להיות כ"כ הרבה מוניות קיה-נירו.
השאלה אם ישתפו שם פעולה, אולי דרך איזה עסקן שיכול לעזור שם בפנים.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה