הוצאת לי את המילים מהפה...לא קצת נסחפתם?
הפכתם את אאא למינימום בג"ץ. כאילו השיפוט מכוון לפגוע בכם.
ברמת הבריף לא היו שם סטיות מוגזמות מדי לדעתי.
וחוץ מזה מאנשים שעוסקים במדיה, ואמורים להכיר קצת, מצופה להבין מראש מה סגנון העיצוב שהם יעדיפו.
ישנם גם הקשרים תרבותיים שיכול להיות שיש שפחות מבינים. למשל הקטע של השיחות וידאו...
גם אני לא שם במיוחד אבל יכול להיות שיש אנשים שזה מה שהכי קופץ להם בתקופה הזאת שכנראה כל אחד חווה בצורה שונה. תדברו עם אנשים עם ילדים והם ידגישו דברים אחרים. כמו מה שמתבטא בעבודה אחרת שם.
צריך להבין שבגדול אאא זה בנאדם אחד. מוכשר בטירוף וגאון בעיצוב שלדעתי הוא אחד האנשים הכי משפיעים בעולם העיצוב הגרפי בשנים האחרות אם לא המשפיע ביותר,
אבל סוף סוף זה בנאדם אחד שאולי אסף אתו עוד איזה שני קולגות לשיפוט של המיני אתגר הזה.
בפועל גם אני חשבתי לראות עבודות טובות יותר אבל כנראה שלא שלחו. וגם אם כן, כנראה הם לא חשבו כך.
מה המקום להתקומם כ"כ?
וגם סתם ברמה הטכנית והביצועית יש שם עבודות שאני משוכנע שאם ניתן ל95 אחוז מהמעצבים אפילו לשחזר אותן הם לא יצליחו. אז גם מעט צניעות לא תזיק.
כולה זה בנאדם אחד, אפשר להירגע כל אחד והטעם שלו! בפרט שכל המהלך הוא שיווקי נטו, אז בכלל אין מה להיפגע....(אלא אם הקופירייטר התכווין הפוך על הפוך)
{אגב בעניין בג"ץ... גם שם יושב כולה בנאדם, שמחליט מה בא לו. וכולנו מתעצבניםםםםם}
נערך לאחרונה ע"י מנהל: