למה הכל תפוס
משתמש רשום
כן מעניין.יש לי מתכון לכדורי ריבת חלב, פשוט ומאד טעים
החומרים: חמאה ביסקוויטים טחונים וריבת חלב, לציפוי: קוקוס
מעניין?
המראה שלהם מרשים?
כן מעניין.יש לי מתכון לכדורי ריבת חלב, פשוט ומאד טעים
החומרים: חמאה ביסקוויטים טחונים וריבת חלב, לציפוי: קוקוס
מעניין?
אשמחעכשיו יצאו מהתנור שמרים גבינה (ואוכמניות)
(פשוט @רוחי בלבוחי גירתה אותי היום עם הפסי גבינה שלה..)
אם משהי מעוניינת במתכון משובח במיוחד אטרח להביא אותוצפה בקובץ המצורף 966823
נחמדים במראם אפשר לעטר בכל מיני ולהתקשקש:כן מעניין.
המראה שלהם מרשים?
אשמח
(החלבית המושלמת שלך מככבת אצלנו מאז שהעלית אותה..)
נשמע מהמם!!טוב.. אז דקה לפני שאני במיטה
מתכון לשמרים חלבי הכי טוב שהכרתי(ותאמינו, ניסיתי הרבה)
לבצק:
1 ק"ג קמח
2 חמאה (200 גרם)
1 כוס שמן
2 כפות שמרים (50 גרם)
2 וחצי מים פושרים
3/4 כוס סוכר
לערבב הכל
לחלק ל-9 כדורים
מילוי
800 גרם גבינה
1 וחצי חבילת אינסטנט וניל
4 ביצים
3 כפות קמח
1 וחצי כוסות סוכר
3/4 חמאה
לערבב את כל חומרי המילוי
להכין את פסי 9 פסי השמרים בפנים מילוי הגבינה
אפשר למרוח לפני כן מילוי אוכמניות מעט, או דובדבנים
פעם שמתי שוקולד ציפס שחור או לבן
פרורים למעלה:
רבע מרגרינה
שליש כוס סוכר
3/4 כוס קמח
1 סוכר וניל
לערבב הכל ביד ולפורר על 9 הפסים
לאפות עד להזהבה
זהו. מהר להקפיא אחרת לא ישאר
אפשר לעשות מזה גם גביניות- זה טעים במיוחד ומאד הונגרי.
זה באמת אחד הדברים.נשמע מהמם!!
מעניין לגבי כמות המילוי, אצלי הולך על עוגות מקילו קמח, קילו וחצי גבינה.
האמת אני מחלקת ל12, אולי לכן צורכת כפול מילוי.זה באמת אחד הדברים.
הכמות שנתתי היא מדויקתומספיקה ל- 9 פסים.
צום קל. וגמר חתימה טובה.
סוכם פה שצריך תמונות... אשמח לתמונות...טוב.. אז דקה לפני שאני במיטה
מתכון לשמרים חלבי הכי טוב שהכרתי(ותאמינו, ניסיתי הרבה)
לבצק:
1 ק"ג קמח
2 חמאה (200 גרם)
1 כוס שמן
2 כפות שמרים (50 גרם)
2 וחצי מים פושרים
3/4 כוס סוכר
לערבב הכל
לחלק ל-9 כדורים
מילוי
800 גרם גבינה
1 וחצי חבילת אינסטנט וניל
4 ביצים
3 כפות קמח
1 וחצי כוסות סוכר
3/4 חמאה
לערבב את כל חומרי המילוי
להכין את פסי 9 פסי השמרים בפנים מילוי הגבינה
אפשר למרוח לפני כן מילוי אוכמניות מעט, או דובדבנים
פעם שמתי שוקולד ציפס שחור או לבן
פרורים למעלה:
רבע מרגרינה
שליש כוס סוכר
3/4 כוס קמח
1 סוכר וניל
לערבב הכל ביד ולפורר על 9 הפסים
לאפות עד להזהבה
זהו. מהר להקפיא אחרת לא ישאר
אפשר לעשות מזה גם גביניות- זה טעים במיוחד ומאד הונגרי.
יש . תעלי למעלה קצת...סוכם פה שצריך תמונות... אשמח לתמונות...
אשמח למתכוןפשטידה פטריות כרוב - המקור ממרווה לצמה - אבל כדרכי אני בחיים לא מעתיקה מתכון העתק הדבק, שיניתי אותו לגמרי -לפי טעמי ..... יצא מעלף!! עם ע' או א'?
צפה בקובץ המצורף 968095
זה מה שצלמתי נכון לעכשיו...
אולי המשך יבא בע"ה.....
המתכון ל10 תבניות אישיות.אשמח למתכון
המתכון ל10 תבניות אישיות.
2 בצלים גדולים קצוץ
400 גרם כרוב קצוץ (חבילה)
1/2 חבילה פטריות טריים
1/2 קופסת שימורים פטריות
(אפשר לשים חבילה שלמה טרי - לא היה לי מספיק אז שמתי חצי חצי)
1/4 כוס קמח
1/4 כוס שמן
3 ביצים
כפית מלאה מלח
כפית מלאה אבקת מרק פטריות
כפית גדושה מיונז
פלפל שחור
--------------------
מתחילים לאדות את הבצל עד לריכוך, מוסיפים את הפטריות, נותנים לו אוד כמה דקות לאדות....
מוסיפים את הכרוב וממשיכים לאדות עד לריכוך של הכרוב.
הורדתי מהאש
הוספתי שמן וקמח וערבבתי.
בנפרד ערבבתי את הביצים ושאר המוצרים.
הוספתי לסיר תוך כדי ערבוב טוב ומהיר..... - שהביצים לא יתבשלו.....
חלקתי ל10 תבניות אישיים.
לתנור 20-30 דקות 175°
בהצלחה!
הדבר הכי פשוט והכי קל....@dm אפשר מתכון של עוגת אננס? הכל נראה מיוחד והריח מגיע עד לפה...
לא חייבחייבים מיונז?או שאפשר לוותר?אולי תחליף?
הדבר הכי פשוט והכי קל....
-----------------
חצי קופסת אננס - שימורים עם חצי מהנוזלים
מרסקים במעבד מזון ומוסיפים
4 ביצים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס קמח
1/2 כוס שמן
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
3 כפות פודינג וניל
חלקתי ל20 מנות אישיות--
יצא לי מאוד קשה מתבנית סילקון - אין לי מושג למה זה נדבק לי.....
אולי ל @hbecker פתרון?
תודה!
הכל נראה וואו!!אני מעלה כאן תמונות פשוטות.....
אין לי עכשיו סבלות לעצב צלחות.......
אני אצלם אולי בערב / מוציא חג....
אז השנה הכנתי בע"ה לבינתיים...
דג סלמון חמוץ מתוק הונגרי אמיתי - עם צימוקים....
צפה בקובץ המצורף 968092
עוגת אננס אישי - מעל זילוף של רוטב תות, לצד ארטיק תות....
צפה בקובץ המצורף 968093
צפה בקובץ המצורף 968094
פשטידה פטריות כרוב - המקור ממרווה לצמה - אבל כדרכי אני בחיים לא מעתיקה מתכון העתק הדבק, שיניתי אותו לגמרי -לפי טעמי ..... יצא מעלף!! עם ע' או א'?
צפה בקובץ המצורף 968095
זה מה שצלמתי נכון לעכשיו...
אולי המשך יבא בע"ה.....
קונים את זה בחנות למוצרי אפיה,@dm תודה שטרחת לעלות תמונות וגם ישבת להקליד מתכונים !!! תוכלי להסביר מה זה רוטב תות? איך את מכינה?
ממש מתחשק לי להכין את עוגת האננס!! בעז"ה במהלך החג
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: