חגים אז מה את מכינה לסוכות? אשכול תפריט לסוכות - המשותף (עם תמונות בלבד)

לא אני

משתמש סופר מקצוען

איכות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
כן מעניין.
המראה שלהם מרשים?
נחמדים במראם אפשר לעטר בכל מיני ולהתקשקש:
כדורי קרמל
חב' פתיבר קרמל* לפורר לגמרי (300 גר')
100 גר' חמאה מומסת
6 כפות ריבת חלב
חצי כוס חלב
לערבב הכל ליצור כדורים ביד רטובה ולצפות בקוקוס
אפשר לקלות הקוקוס קודם.
*לא חייב דווקא ביסקיוויטים בטעם קרמל
יש כאן מתכון דומה מאתר:https://www.ronyohananov.com/post/כדורי-אלפחורס-ב-4-מרכיבים
 

כוס קקאו

משתמש סופר מקצוען
אשמח :)
(החלבית המושלמת שלך מככבת אצלנו מאז שהעלית אותה..)

טוב.. אז דקה לפני שאני במיטה
מתכון לשמרים חלבי הכי טוב שהכרתי(ותאמינו, ניסיתי הרבה)

לבצק:
1
ק"ג קמח
2 חמאה (200 גרם)
1 כוס שמן
2 כפות שמרים (50 גרם)
2 וחצי מים פושרים
3/4 כוס סוכר

לערבב הכל
לחלק ל-9 כדורים

מילוי
800 גרם גבינה
1 וחצי חבילת אינסטנט וניל
4 ביצים
3 כפות קמח
1 וחצי כוסות סוכר
3/4 חמאה

לערבב את כל חומרי המילוי

להכין את פסי 9 פסי השמרים בפנים מילוי הגבינה
אפשר למרוח לפני כן מילוי אוכמניות מעט, או דובדבנים
פעם שמתי שוקולד ציפס שחור או לבן

פרורים למעלה:

רבע מרגרינה
שליש כוס סוכר
3/4 כוס קמח
1 סוכר וניל
לערבב הכל ביד ולפורר על 9 הפסים
לאפות עד להזהבה

זהו. מהר להקפיא אחרת לא ישאר

אפשר לעשות מזה גם גביניות- זה טעים במיוחד ומאד הונגרי.
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
טוב.. אז דקה לפני שאני במיטה
מתכון לשמרים חלבי הכי טוב שהכרתי(ותאמינו, ניסיתי הרבה)

לבצק:
1
ק"ג קמח
2 חמאה (200 גרם)
1 כוס שמן
2 כפות שמרים (50 גרם)
2 וחצי מים פושרים
3/4 כוס סוכר

לערבב הכל
לחלק ל-9 כדורים

מילוי
800 גרם גבינה
1 וחצי חבילת אינסטנט וניל
4 ביצים
3 כפות קמח
1 וחצי כוסות סוכר
3/4 חמאה

לערבב את כל חומרי המילוי

להכין את פסי 9 פסי השמרים בפנים מילוי הגבינה
אפשר למרוח לפני כן מילוי אוכמניות מעט, או דובדבנים
פעם שמתי שוקולד ציפס שחור או לבן

פרורים למעלה:

רבע מרגרינה
שליש כוס סוכר
3/4 כוס קמח
1 סוכר וניל
לערבב הכל ביד ולפורר על 9 הפסים
לאפות עד להזהבה

זהו. מהר להקפיא אחרת לא ישאר

אפשר לעשות מזה גם גביניות- זה טעים במיוחד ומאד הונגרי.
נשמע מהמם!!
מעניין לגבי כמות המילוי, אצלי הולך על עוגות מקילו קמח, קילו וחצי גבינה.
 

האמת הזועקת!

משתמש רשום
טוב.. אז דקה לפני שאני במיטה
מתכון לשמרים חלבי הכי טוב שהכרתי(ותאמינו, ניסיתי הרבה)

לבצק:
1
ק"ג קמח
2 חמאה (200 גרם)
1 כוס שמן
2 כפות שמרים (50 גרם)
2 וחצי מים פושרים
3/4 כוס סוכר

לערבב הכל
לחלק ל-9 כדורים

מילוי
800 גרם גבינה
1 וחצי חבילת אינסטנט וניל
4 ביצים
3 כפות קמח
1 וחצי כוסות סוכר
3/4 חמאה

לערבב את כל חומרי המילוי

להכין את פסי 9 פסי השמרים בפנים מילוי הגבינה
אפשר למרוח לפני כן מילוי אוכמניות מעט, או דובדבנים
פעם שמתי שוקולד ציפס שחור או לבן

פרורים למעלה:

רבע מרגרינה
שליש כוס סוכר
3/4 כוס קמח
1 סוכר וניל
לערבב הכל ביד ולפורר על 9 הפסים
לאפות עד להזהבה

זהו. מהר להקפיא אחרת לא ישאר

אפשר לעשות מזה גם גביניות- זה טעים במיוחד ומאד הונגרי.
סוכם פה שצריך תמונות... אשמח לתמונות...
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
אני מעלה כאן תמונות פשוטות.....
אין לי עכשיו סבלות לעצב צלחות.......
אני אצלם אולי בערב / מוציא חג....

אז השנה הכנתי בע"ה לבינתיים...
דג סלמון חמוץ מתוק הונגרי אמיתי - עם צימוקים....
IMG 1852.jpg


עוגת אננס אישי - מעל זילוף של רוטב תות, לצד ארטיק תות....
IMG 1832.jpg


IMG 1833.jpg



פשטידה פטריות כרוב - המקור ממרווה לצמה - אבל כדרכי אני בחיים לא מעתיקה מתכון העתק הדבק, שיניתי אותו לגמרי -לפי טעמי ..... יצא מעלף!! עם ע' או א'?
IMG 1826.jpg


זה מה שצלמתי נכון לעכשיו...
אולי המשך יבא בע"ה.....
 

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
פשטידה פטריות כרוב - המקור ממרווה לצמה - אבל כדרכי אני בחיים לא מעתיקה מתכון העתק הדבק, שיניתי אותו לגמרי -לפי טעמי ..... יצא מעלף!! עם ע' או א'?
צפה בקובץ המצורף 968095

זה מה שצלמתי נכון לעכשיו...
אולי המשך יבא בע"ה.....
אשמח למתכון
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
אשמח למתכון
המתכון ל10 תבניות אישיות.

2 בצלים גדולים קצוץ
400 גרם כרוב קצוץ (חבילה)
1/2 חבילה פטריות טריים
1/2 קופסת שימורים פטריות
(אפשר לשים חבילה שלמה טרי - לא היה לי מספיק אז שמתי חצי חצי)
1/4 כוס קמח
1/4 כוס שמן
3 ביצים
כפית מלאה מלח
כפית מלאה אבקת מרק פטריות
כפית גדושה מיונז
פלפל שחור
--------------------
מתחילים לאדות את הבצל עד לריכוך, מוסיפים את הפטריות, נותנים לו אוד כמה דקות לאדות....
מוסיפים את הכרוב וממשיכים לאדות עד לריכוך של הכרוב.
הורדתי מהאש
הוספתי שמן וקמח וערבבתי.
בנפרד ערבבתי את הביצים ושאר המוצרים.
הוספתי לסיר תוך כדי ערבוב טוב ומהיר..... - שהביצים לא יתבשלו.....
חלקתי ל10 תבניות אישיים.
לתנור 20-30 דקות 175°

בהצלחה!
 

tzivya7

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
המתכון ל10 תבניות אישיות.

2 בצלים גדולים קצוץ
400 גרם כרוב קצוץ (חבילה)
1/2 חבילה פטריות טריים
1/2 קופסת שימורים פטריות
(אפשר לשים חבילה שלמה טרי - לא היה לי מספיק אז שמתי חצי חצי)
1/4 כוס קמח
1/4 כוס שמן
3 ביצים
כפית מלאה מלח
כפית מלאה אבקת מרק פטריות
כפית גדושה מיונז
פלפל שחור
--------------------
מתחילים לאדות את הבצל עד לריכוך, מוסיפים את הפטריות, נותנים לו אוד כמה דקות לאדות....
מוסיפים את הכרוב וממשיכים לאדות עד לריכוך של הכרוב.
הורדתי מהאש
הוספתי שמן וקמח וערבבתי.
בנפרד ערבבתי את הביצים ושאר המוצרים.
הוספתי לסיר תוך כדי ערבוב טוב ומהיר..... - שהביצים לא יתבשלו.....
חלקתי ל10 תבניות אישיים.
לתנור 20-30 דקות 175°

בהצלחה!


חייבים מיונז?או שאפשר לוותר?אולי תחליף?
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
@dm אפשר מתכון של עוגת אננס? הכל נראה מיוחד והריח מגיע עד לפה...:)
הדבר הכי פשוט והכי קל....
-----------------
חצי קופסת אננס - שימורים עם חצי מהנוזלים
מרסקים במעבד מזון ומוסיפים
4 ביצים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס קמח
1/2 כוס שמן
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
3 כפות פודינג וניל

עריכה
חלקתי ל18 מנות אישיות-- כתבתי 20 בטעות!
יצא לי מאוד קשה מתבנית סילקון - אין לי מושג למה זה נדבק לי.....
אולי ל @hbecker פתרון?
תודה!
 
נערך לאחרונה ב:

מעצבת אלבומים

משתמש מקצוען
הדבר הכי פשוט והכי קל....
-----------------
חצי קופסת אננס - שימורים עם חצי מהנוזלים
מרסקים במעבד מזון ומוסיפים
4 ביצים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס קמח
1/2 כוס שמן
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
3 כפות פודינג וניל

חלקתי ל20 מנות אישיות--
יצא לי מאוד קשה מתבנית סילקון - אין לי מושג למה זה נדבק לי.....
אולי ל @hbecker פתרון?
תודה!

אני עושה עם בסיס בצק לא ידעתי שאפשר גם בלי
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
אני מעלה כאן תמונות פשוטות.....
אין לי עכשיו סבלות לעצב צלחות.......
אני אצלם אולי בערב / מוציא חג....

אז השנה הכנתי בע"ה לבינתיים...
דג סלמון חמוץ מתוק הונגרי אמיתי - עם צימוקים....
צפה בקובץ המצורף 968092

עוגת אננס אישי - מעל זילוף של רוטב תות, לצד ארטיק תות....
צפה בקובץ המצורף 968093

צפה בקובץ המצורף 968094


פשטידה פטריות כרוב - המקור ממרווה לצמה - אבל כדרכי אני בחיים לא מעתיקה מתכון העתק הדבק, שיניתי אותו לגמרי -לפי טעמי ..... יצא מעלף!! עם ע' או א'?
צפה בקובץ המצורף 968095

זה מה שצלמתי נכון לעכשיו...
אולי המשך יבא בע"ה.....
הכל נראה וואו!!
מה המתכון של הארטיק תות?
 

tzivya7

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
@dm תודה שטרחת לעלות תמונות וגם ישבת להקליד מתכונים !!! תוכלי להסביר מה זה רוטב תות? איך את מכינה?

ממש מתחשק לי להכין את עוגת האננס!! בעז"ה במהלך החג
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
@dm תודה שטרחת לעלות תמונות וגם ישבת להקליד מתכונים !!! תוכלי להסביר מה זה רוטב תות? איך את מכינה?

ממש מתחשק לי להכין את עוגת האננס!! בעז"ה במהלך החג
קונים את זה בחנות למוצרי אפיה,
זה כמו סירופ שוקולד / מייפל, יש רוטב תות.
בהצלחה!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה