חולמת להכין חומוס ביתי לשבת!! אף פעם עוד לא יצא לי להכין.
השאלה היא...איך זה עובד מבחינת שמירה בקירור וחימום וכו׳?
כמה זמן זה יכול להחזיק במקרר? אפשר להכין בשישי ולאכול בשבת בצהריים? אני יודעת שחומוס ביתי הוא מאד רגיש (וחלקנו בהריון, כך שזה עוד יותר רגיש..בד״כ נמנעים מלאכול חומוס קנוי שהוא לא טרי מהרגע...)
ואיך מומלץ לחמם (אם בכלל)? אני מעדיפה בהרבה חומוס חם על פני קר...
ועל הדרך אם יש מתכונים מומלצים אשמח חיפשתי כבר ברשת ומצאתי כמה מתכונים ודי הבנתי את הרעיון הכללי, אבל אם יש איזה מתכון פצצתי מניסיון אשמח לשמוע
השאלה היא...איך זה עובד מבחינת שמירה בקירור וחימום וכו׳?
כמה זמן זה יכול להחזיק במקרר? אפשר להכין בשישי ולאכול בשבת בצהריים? אני יודעת שחומוס ביתי הוא מאד רגיש (וחלקנו בהריון, כך שזה עוד יותר רגיש..בד״כ נמנעים מלאכול חומוס קנוי שהוא לא טרי מהרגע...)
ואיך מומלץ לחמם (אם בכלל)? אני מעדיפה בהרבה חומוס חם על פני קר...
ועל הדרך אם יש מתכונים מומלצים אשמח חיפשתי כבר ברשת ומצאתי כמה מתכונים ודי הבנתי את הרעיון הכללי, אבל אם יש איזה מתכון פצצתי מניסיון אשמח לשמוע