אני עושה קניידלך עם פרורית של אוסם (לא זהב)
יוצאים מושלמים לטעמי
אני עושה קניידלך עם פרורית של אוסם (לא זהב)
אפשר מתכון?אני עושה קניידלך עם פרורית של אוסם (לא זהב)
יוצאים מושלמים לטעמי
כוס פרורית לא זהב של אוסםאפשר מתכון?
תודה!כוס פרורית לא זהב של אוסם
2 ביצים
קצת מלח
קצת שמן
א מרק בצל (לפי הטעם)
קצת בצל מטוגן (למי שאוהב, לא חובה. לדעתי משדרג מאד!)
שפיכה של סודה (משקה סודה נוזל) - להתחי בשפיכה קטנה ולהוסיף עד לקבלת מרקם יציב, אך עדיין רך ואוורירי
לחכות כחצי שעה, עד שהעיסה הופכת למרקם המתאים
לכדרר כדורים בידיים רטובות, ולשפוך לסיר כשהמים מבעבעים.
כף וחצי- שתיים שמן בערךתודה!
כמה שמן? כף נגיד?
אפשר מים ולא סודה?
גמאני אשמח למתכונים שלך....עכשיו ראיתי
בלנ"ד אעלה מתכונים בערב
כמה סודה בערך יוצא שאת שמה?כף וחצי- שתיים שמן בערך
אם את שמה מים, תוסיפי חצי שקית אבקת אפיה כדי שהקניידלך יהיו אווריריים ולא דחוסים
לא יודעתכמה סודה בערך יוצא שאת שמה?
מחפשת דחוף את המתכון של המקלות המלוחים על המרק
אפשר בבקשה?
הכנת את זה כולל לקשור את החזה בחוט כמו שרואים בתחילת הסרטון?חזה- פסטרמה,
פינוק אמיתי.
המתכון הוא עם חזה הודו, אני עושה עם חזה עוף.
המתכון- כמובן מכאן, אז תודה למעלה.צפה בקובץ המצורף 553984 צפה בקובץ המצורף 553985
אז אם כבר- יש למישהי רעיונות מה אפשר להכין מהודו אדום? כי כבר הפשרתי...הודו אדום זה לא חזה
זה מתאים יותר לבישול ולא לאפיה
לא נראה לי קשור למתכון...
תטגני פרוסות בצל, תוסיפי פפריקה, שימי את ההודו חתוך לחתיכות די גדולות ותערבבי כל כמה דקות.אז אם כבר- יש למישהי רעיונות מה אפשר להכין מהודו אדום? כי כבר הפשרתי...
סלט חצילים מעולה
צפה בקובץ המצורף 552604
לאחר בישול קצרצר מוסיפים עגבניות מרוסקות גס וחצילים מטוגנים חתוכים לקוביות.
אני מטגנת המוני חצילים פרוסים ומקפיאה בשכבות.לחתוך את הפרוסות לקוביות, או בנוסף?
@brur ,קרדיט לקלרה פטל למתכון
החומרים
125 גרם מרגרינה/חמאה
1/2 כוס סוכר
1 חלבון
1 סוכר וניל
קורט מלח
2 כוסות קמח
1 כוס אגוזי לוז ללא הקליפה הדקה קצוצים דק
100 גר' שוקולד מריר
אופן ההכנה:
מכניסים לקערת המיקסר עם וו גיטרה
את המרגרינה הסוכר והחלבון ומערבבים עד
לקבלת תערובת אחידה
מוסיפים סוכר וניל וקורט מלח וממשיכים
לערבב
מוסיפים קמח ואגוזים עד לקבלת בצק
אחיד וגמיש
יוצרים את צורת העוגיות...
אופים על 160 מע' במשך 20 דק'
ומניחים לקרור
ממיסים את השוקולד וטובלים את קצוות
העוגיות
מניחים ליבוש במקרר או בטמפרטורת
החדר
ממולץ לשמור את העוגיות בקופסא אטומה
במקרר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: