דרוש מתכון הכנה מהירה לחזה עוף טחון

נחמנול

משתמש רשום
צילום מקצועי
תכיני עיסה כמו לקציצות.
בסיר- רוטב:
לטגן בצל+שום
להוסיף פטריות ואם יש עלי סלק- מוסיף.
אני פעם אחת הוספתי עגבניות חתוכות קטן הוסיף ממש
להוסיף תיבול מלח, פלפל, קצת כורכום, כמון.
להרתיח, ולהכניס קציצות.

טעייים עם אורז לבן!
 

נאווהלה

משתמש פעיל
תכיני עיסה כמו לקציצות.
בסיר- רוטב:
לטגן בצל+שום
להוסיף פטריות ואם יש עלי סלק- מוסיף.
אני פעם אחת הוספתי עגבניות חתוכות קטן הוסיף ממש
להוסיף תיבול מלח, פלפל, קצת כורכום, כמון.
להרתיח, ולהכניס קציצות.

טעייים עם אורז לבן!
כמה זמן בישול?
 

אסתרטגיה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
מתכון מהמם לקחתי פעם מפה

חותכת חזה עוף לרצועות. שמה על זה 2 כפות קמח ומפזרת קצת מלח
בינתיים שמה במחבת 2 כפות דבש
6 שיני שום פרוסים דק
2 כפות שמן
שמה על להבה גדולה אחרי 2 דקות הדבש נהיה מקורמל חום כזה
מוסיפה את החזה עוף ל 7 דקות בערך
יוצא טעים מאד!!
 

נאווהלה

משתמש פעיל
מתכון מהמם לקחתי פעם מפה

חותכת חזה עוף לרצועות. שמה על זה 2 כפות קמח ומפזרת קצת מלח
בינתיים שמה במחבת 2 כפות דבש
6 שיני שום פרוסים דק
2 כפות שמן
שמה על להבה גדולה אחרי 2 דקות הדבש נהיה מקורמל חום כזה
מוסיפה את החזה עוף ל 7 דקות בערך
יוצא טעים מאד!!
נראה טעים מאוד
כרגע יש לי טחון
אשמור לפעם הבאה את המתכון
תודה לך!
 

נחמנול

משתמש רשום
צילום מקצועי
מה המתכון לעיסה?
מנסה כבר הרבה זמן לעשות קציצות ותמיד נהיה א ורטוב או יבש מדי
אני טוחנת את החזה עם כוסברה ושום
אחכ מטבלת במלח פלפל קצת שמן ופירורי לחם לפי העין.
אם יבש מוסיפה ביצה..
 

מהדמיה להוויה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
מה המתכון לעיסה?
מנסה כבר הרבה זמן לעשות קציצות ותמיד נהיה א ורטוב או יבש מדי
אני שמה ביצה
תבלינים- מלח פלפל פפריקה אבקת שום
פרורי לחם
בצל חי / מטוגן
ופה הוספתי גם קטשופ ופטרוזיליה יבשה - הוסיף מאד
 

שרה אנסבכר

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
הכי קצר?
כדורים ברוטב אדום-
שמה בסיר רסק עגבניות עם תיבול שאוהבים ומים פי 3 מהרסק,
זורקת פנימה כדורים מהעוף הטחון (בלי לערבב עם כלום!)
מתבשל מהר מאוד יחסית
כמה פשוט- ככה טעים!
 

משתמשת+

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אם לא יועיל לך אולי לאחרים
הכי מהיר
לטגן קוביות בצל
להוסיף את העוף הטחון ולערבב מידי פעם שלא יהיו גושים גדולים
לטגן עד שמלבין
להוסיף 2-3 כפות תבלין שווארמה ולהמשיך לבשל עוד כ-10 דק'
מתאים גם בלאפה/פיתה
לבריאות!
 

אופססס ;)

משתמש מקצוען
בטח כבר אכלתם... אבל בכל זאת
בעיני הכי מהיר-
לערבב את החזה הטחון עם קצת מלח, תבלין שווארמה/ על האש וכו' וטיפה פרורי לחם שיתן יציבות
ליצור קציצות עגולות/ אליפסה קטנות, לצפות בפירורי לחם ולטגן/ לאפות/ טוסטר בשרי.
יוצא ממש דומה לשניצלונים קנויים
 

טוליפ לבן

משתמש מקצוען
ליצור קציצות עגולות/ אליפסה קטנות, לצפות בפירורי לחם ולטגן/ לאפות/ טוסטר בשרי.
מה קצר בזה?
להכין עיסה לכדרר את כולם, לצפות מכל הצדדים, ואז
או לסדר בתבניות ולאפות בשתי נגלות
או לטגן כל שמונה קציצות במחבת ולהפוך
או לשים בטוסטר בכמה פעימות.

מתיש.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה