דרוש מתכון מחפשת דרך מענינת להגיש מרק למנה ראשונה

yucv

משתמש פעיל
לשבע ברכות בחודש כסלו
מחפשת מנה ראשונה קלה
חשבתי על מרק בהגשה מענינת ( עם מקלות מלוחים או משו)
רק שלא הצלחתי למצוא בגוגל שום רעיון למתכון או תמונה להשראה
אשמח לרעיון מענין להגשת מרק + דרך מענינת
(אם אפשר להכין מראש ולהקפיא עדיף פי כמה)

תמיד בשמחות!!
 

ילילי

משתמש מקצוען
חלבי/ בשרי?

יש את הרעיון של מרק בצל בתוך לחם. מכירה?
 

nicky

משתמש מקצוען
מצאתי כמה סגנונות בגוגל


תכלס לדעתי אם שמים את המרק בכלי יפה , עם תוספות יפות מעל , זה לגמרי מספיק
לפעמים יותר מדי מצועצע זה יותר מדי מצועצע;)
IMG_9076.jpeg
IMG_9078.jpeg
IMG_9079.jpeg
 

קבצים מצורפים

  • IMG_9075.jpeg
    IMG_9075.jpeg
    KB 18.3 · צפיות: 5
  • IMG_9077.jpeg
    IMG_9077.jpeg
    KB 35.9 · צפיות: 2

חנה שטרסר

משתמש מקצוען
אופציה קלה וטעימה- (שאפשר להקפיא)
לקלות בתנור :
-גרעיני דלעת, גרעיני חמנייה וגפרורי שקדים עם קצת שמן ומלח
ולפזר פס גרעינים בצלחת- יפה במיוחד על מרק בהיר(כמו שורשים לבנים, כרובית)
 

*שפרה*

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
תכיני 2 מרקים, מרק כתום ומרק ירוק (קישואים וברוקולי)
ובההגשה מוזגים מצקת אחת מהירוק, מצקת נוספת מהכתום במרכז הצלחת, המראה מאד יפה של 2 הצבעים אחד בתוך השני
ניתן לפזר גרעיני דלעת ירוקים קלויים

אפשר להכין מראש לכל בועד בכוסית קטנה עם מכסה כמה שכבות:
קרוטונים + שקדי מרק + צנוברים
וכל אחד שופך לעצמו למנה
 

חנה שטרסר

משתמש מקצוען
תחרה אכילה-
חומר גלם שניתן לרכוש בחנויות למוצרי אפיה
מורחים על תבנית סיליקון בדוגמת תחרה ומיבשים בתנור
הרבה עבודה (להרבה מנות מרק) התוצאה מרשימה בהחלט אבל לא מומלצת- בגלל הטעם (פלסטיק!)
 

טאלי

משתמש מקצוען
תחרה אפשר גם להכין במחבת עם מים וקמח ..
חוץ מיופי אין לזה טעם
אבל בגדול לטעמי ,מרק טוב בקערה יפה ומעל 2 מקלות של קרקר מאורך (יש גם ביתיים שמכינים תוך 3 דק עם תוספות מעניינות של פפריקה חריפה/מעושנת , תבלינים יבשים / פיצוחים) זה נראה מיליון דולר וגם טעים מאוד
באוכל הא' ב' זה קישוט שיהיה אכיל ...
 

דיצה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
גריסיני.
למרק חלבי-תלולית גבינ"צ יחד איתם
 

מיוחדת שכזו!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מרק כתוב ובאמצעו מרק ירוק-אפונה
 

ששונית

משתמש מקצוען
הייתי פעם בחתונה יוקרתית וכל אחד קיבל מנת מרק בצלחת עמוקה ועל הצלחת היה כיסוי מבצק עלים או בצק מלאווח
נראה לי שצריך צלחות חסינות אש לצקת את המרק המוכן ואז לצפות את פי הצלחת בבצק ולאפות סמוך להגשה
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עניבה מבצק פילו במילוי שקדי מרק/קרוטונים
 
נערך לאחרונה ב:

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
אפשר להכין כפות מבצק של כעכים
טעים ומרשים
 

תותים בלבן

משתמש פעיל
אם את רוצה מתכון מעולה למקלות קרקר ביתיים (בצורת גריסיני)

3 כוסות קמח (רגיל או מלא)
1 כפית מלח
1 כף סוכר
2/3 כוס זרעונים (גרעיני חמניות, שומשום, קצח וכו')
1/2 כוס שמן
אחד ורבע כוס מים רותחים

אין צורך להתפיח,
את מכינה מהם כמין מקלות גריסיני בעובי של אצבע מורחת ביצה ושומשום, או ביצה וזעתר/פפריקה וכו'
לאפות 180 מעלות עד שזה משחים ונראה לך מוכן
לאחסן בכלי אטום.

טעים גם סתם כך לנשנוש..
תכיני מראש כמות כפולה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה