שלחתי תודה!pnina-62#yated.net
במקום ה # שימי @
שלחתי תודה!pnina-62#yated.net
במקום ה # שימי @
לי קשה הקטע של התארגנות בנושא קניותאני חושבת שהכי טוב זה לבדוק מה השאיפות שלך - מה זה אומר בלבוסטה ואז לעשות לעצמך יעדים קטנים לדוג כל יום לסדר מגירה ולא ללכת לישון לפני שהסלון מסודר ובקטע של האוכל לתכנן לך בקנייה של שבת מה את רוצה להכין ןלהכין דבר אחד ולסדר לא להכין מידי הרבה ביחד אני אומרת לך את זה כי גם אני עברתי את התהליך..עדיין באמצע ועשיתי לי מטרות קטנות עם הרבה תגמולים ומחמאות מצד אחד ומצד שני כל הזמן לבדוק מה אפשר יותר.
וגם יותר מכל העיצות תבדקי איך את יכולה לעשות הכי טוב ותתחילי עם מה שעושה לך טוב אני לדוג עבדתי בהתחלה ל שיש נקי כי זה מה שעשה לי טוב..
כל הכבוד והמון הצלחה...
צודקת רק צריך לקחת בחשבון שבמציאות לא תמיד זה פשוט ןקל כמו בסרטוןתתחילי לראות סרטונים של בישול
זה יעלה לך את החשק לעשות דברים טעימים...
וואו וואו וואו הסתחררתי מהקצב....!אנקדוטה שלי על המטבח:
1. בעבודה במטבח צריך המון אלתורים בין המצרכים כשאת מבינה את היחסים בין היבשים לרטובים יותר קל לאלתר.
2. משהו שאני משתמשת בו המון במטבח זה נייר אפיה אני שמה על כל סיר שאני מבשלת נייר אפיה אחד ומעל את המכסה זה מאדה טוב את הנוזלים ויוצר רוטב סמיך ועסיסי.
3. ביום רביעי מכינים עוגות ועוגיות כדי להגיע רגוע ליום שישי.
4. ביום חמישי לפני שמתחילה להכין סלטים מקלפת שיני שום וטוחנת במגימיקס שמה בקופסה עם שמן ושומרת לי עד ערב שבת כנל גם כוסברה ופטרוזיליה קצוצים בקופסה וככה כל סלט מקבל תיבול טוב בלי לחתוך ולהתאמץ כל פעם מחדש.
5. סלטים אני מתחילה בהכנות כלליות תפוח אדמה וביצים בסיר אחד סלק בסיר שני 3 גמבות ו2 פלפל ירוק + 3 חצילים בתנור ו2 חצילים במסננת פרוסות וקוביות יוצא לך מזה כבר כמה סלטים מכובדים
6. מטבוחה מכינה מראש לכמה שבתות כנל אפשר גם עם חציל שרוף לא מקובל ולהקפיא.
7. אם את רוצה לבוא אליי יום חמישי אחד בשמחה ובאהבה את מוזמנת אמיתי לגמרי!
המשך יבוא
מכירה אשה כזאת.יש לי גיסה ושכנה כזו
הבית תמיד נקי מהקטלוג
הכל מכובס, מגוהץ,
הכל מתוקתק, אף פעם הן לא יתביישו אם מישהו ינחת להם בבית באמצע השבוע- כי הכל פיקס.
הילדים לבושים יפה מטופחים
תמיד יש עוגות, אוכל מבושל, סלטים
הכל פרפקט
עובדות משרה מלאה
ועושות גם כושר......
שתיהן מאוד זריזות, ואני לא
שתיהן יותר שכליות, ואני יותר רגשית
אולי זה קשור?
יש לי את 3 סוגי הפפריקות במקרר. הכל טוב.
אבל הפפריקה שאני קונה בנפרד, היא פפריקה מתוקה, אך מתובלת עם טעם עמוק מאד
לוקחת 2 חצילים, מורידה ראש וזנבאשמח למתכונים טובים מהירים וקלים לחצילים
את יכולה,זה עביר לגמרי, גם בנות מפונקות לבעלבוסטיות גדולות לא יודעות שום דברהבעיה אצלי שלא ראיתי דוגמא אישית בבית
אמא שלי הצדיקה היתה אישה לא בריאה פיזית ולא כ"כ בישלה ואפתה.
כך שבשבילי זה הר כמעט בלתי עביר
השאלה אם יש מישהי שגם הגיעה בלי ידע, והיום זה זורם לה
חשוב לי ממש שיהיה בבית תמיד אוכל חם ועוגות אבל יש לי מחסום
אולי מה שקשה לי זה הפרקטיות, התכנון, קניות, סדר פעולות וכו'
הייתי רוצה להיות זבוב על הקיר במטבח של בעלעבוסטע וכך לראות ולקבל מושגים איך עושים את זה בפועל
מהדרין און לייןלי קשה הקטע של התארגנות בנושא קניות
אני ממש שונאת קניות, ובעלי יכול בד"כ רק בשישי בבוקר
כך שעד שישי בבוקר אני לא יכולה להתחיל לבשל....
לא יודעת מה כולן עושות, לכולן יש זמן וכח ללכת לקניות?
בעיקר פירות וירקות הייתי רוצה לחסוך לי, ולהזמין דרך הטלפון/אתר
אבל אני לא מכירה חנות ירקות שאני יכולה לסמוך עליהם שתגיע סחורה טובה
ממליצה לך למעוך עם מזלג כמו לפירה.לוקחת 2 חצילים, מורידה ראש וזנב
שוטפת, מנגבת
חוצה כל חציל מלמעלה עד למטה [לא באמצע] לשתי אורכים
שמה על תבנית חד פעמית, מפזר מעל שמן קנולה, אופה בתנור חם 180מעלות, לפחות שעה [באמצע פעם אחת מחליפה כיוון עם מזלג חד פעמי]
לאחר שמתקרר, מוסיפה לתבנית :
2 כפות מיץ לימון [אוסם ], כף מיונז, כף גדושה סוכר, מעט מלח, מעט פלפל שחור,
ואז טוחנת עם בלנדר יד, מערבבת, מעבירה לקופסא למקרר
בתאבון
את יכולה לעשות חציל שניצל שזה ממש קל וטעים.אשמח למתכונים טובים מהירים וקלים לחצילים
למה עדיף מזלג? איך זה משנה את הטעם אם טוחנים עם מזלג או בלנדר מקל?ממליצה לך למעוך עם מזלג כמו לפירה.
יקפיץ לך את הטעם... (טחינה עם בלנדר מקל פחות מומלצת בחציל במיונז)
דוקא הצליח עם בלנדר יד של בראוןממליצה לך למעוך עם מזלג כמו לפירה.
יקפיץ לך את הטעם... (טחינה עם בלנדר מקל פחות מומלצת בחציל במיונז)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: