דיון אני רוצה להיות בעלעבוסטית

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
אני התחלתי להכין דברים מעניינים ומיוחדים יותר כדי להצית בעצמי עניין במטבח
 

נאווהלה

משתמש פעיל
בגדול יש פה בפורום הרבה מתכונים שווים
תנסי לכוון מה מענין אותך? שמרים? חלבי? עוגה ? עוגיות? בישול?אולי סלטים?
קודם כל סלטים קלים
בעלי מאוד אוהב סלטים, ובגלל שזה המון התעסקות אני כמעט ולא מכינה
תודה!
 

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
זו לא הנקודה
לכל אחת מיוחד יהיה משהו אחר
הכוונה שאם כרגע יש לך בראש חהמ דברים שאת רגילה להכין
ואז כשאת באה להכין ארוחת צהריים את עןברת על הרשימת מתכונים שלך
אז לא
הפסקתי לעבורעל הרשימה שלי
אני פותחת אתר
מחפשת לפי חומר גלם שכרגע יש לי בבית (נגיד בשר טחון / חזה / וכאלה)
ומתחילה לגלול עד שמשהו מושך את תשומת ליבי

זו הרשימה שלי (שכרב כמעט לא בשימוש) אם מעניין מישהי משהו:
1730967928819.png

1730967962543.png

1730968007649.png

1730968049063.png
 

א"א

משתמש פעיל
D I G I T A L
זו לא הנקודה
לכל אחת מיוחד יהיה משהו אחר
הכוונה שאם כרגע יש לך בראש חהמ דברים שאת רגילה להכין
ואז כשאת באה להכין ארוחת צהריים את עןברת על הרשימת מתכונים שלך
אז לא
הפסקתי לעבורעל הרשימה שלי
אני פותחת אתר
מחפשת לפי חומר גלם שכרגע יש לי בבית (נגיד בשר טחון / חזה / וכאלה)
ומתחילה לגלול עד שמשהו מושך את תשומת ליבי

זו הרשימה שלי (שכרב כמעט לא בשימוש) אם מעניין מישהי משהו:
צפה בקובץ המצורף 1814966
צפה בקובץ המצורף 1814967
צפה בקובץ המצורף 1814969
צפה בקובץ המצורף 1814971
איפה את מנהלת את זה? (את הרשימה)
 

א"א

משתמש פעיל
D I G I T A L
קודם כל סלטים קלים
בעלי מאוד אוהב סלטים, ובגלל שזה המון התעסקות אני כמעט ולא מכינה
תודה!
לגבי סלטים:
אני מכינה מטבוחה פעם בחודש ומקפיאה בקופסאות לכל שבת -זה יוצא מעולה ממש!!
כנל לגבי חצילים.
יש סלטים שחייב טרי -יש כאלו שנאי מכינה בשבת עצמה -שוטפת עלים לפני שבת כמו חסה סלרי וכו ומכינה לפני הסעודה
 

נאווהלה

משתמש פעיל
לגבי סלטים:
אני מכינה מטבוחה פעם בחודש ומקפיאה בקופסאות לכל שבת -זה יוצא מעולה ממש!!
כנל לגבי חצילים.
יש סלטים שחייב טרי -יש כאלו שנאי מכינה בשבת עצמה -שוטפת עלים לפני שבת כמו חסה סלרי וכו ומכינה לפני הסעודה
אשמח למתכונים טובים מהירים וקלים לחצילים
 

פלמינגו.

משתמש מקצוען
מקנאה במי שבעלעבוסטית ותמיד יש אצלה אוכל, עוגות, שפע טעים ומפנק
איך עושים את זה?
אני רוצה שיהיה לי כיף וקל להכין אוכל ולאפות.
שיצא טעים ובקלות,
אשמח לקבל את הדרכת האלופות
כדי להיכנס "לאווירה" ממליצה לך מאד ללכת לקורס אפיה ביתית זה מכניס אותך למטבח
 

חנה ש.

צלמת אוֹמָנית
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
נראה לי שצריך סוג של "חשק" בשביל זה.
להתחלה את יכולה להחליט על תכנית,
התכנית תמריץ אותך ולאחר מכן כבר יהיה לך הרגל קבוע
וספציפי.
למשל תחליטי שאת רוצה כל שבוע שמרים טריים, עוגיות,
מוס קפוא, פאי כלשהו.
בתחום הטיגון, שניצלים, קציצות.
בתחום הבישול, קציצות מבושלות, מרקים, פשטידות
בתחום הסלטים סלט חי עשיר עם רוטב.
יש גם אוכל מהיר כמו סנדביצ'ים מושקעים, פריטטה, סתם סוגים של חביתות,
פיצה, לחמניות פאנקייקס.
תחליטי על זמן מסוים שאת מקדישה לזה.
לדעתי מספיק מתכון אחד טוב שהוא "שלך"
זאת אומרת שאת מכירה אותו וחורשת עליו,
למשל המתכון שלך לעוגת גבינה, המתכון שלך
לחלות, לקוגל תפוחי אדמה.
אפשר להחליט שכל יום מכינים דבר אחד.
אפשר להסתכל באתרים כדי לקבל השראה
לסוגת יש אתר יפה,
יש גם בישולים וקמח שטיבל ועוד...
הנה רעיון ראשון ממני:
אתמול הכנתי מרק בצל פשוט טעים ומשביע,
10 בצלים גדולים חתוכים (יוצא כמות של חצי סיר של שמונה ליטר בערך)
רבע חמאה
לאדות על שהבצל הופך לצבע חום - די הרבה זמן, לערבב מידי פעם
להוסיף חצי כף סוכר חום (אפשר לבן)
כף קמח
מלח, פלפל (המלצה כף שטוחה, חצי כפית)
בים עד לגובה הסיר.
לבשל הרבה זמן, גם אם יושב אחר כך הטעמים משתבחים.
להוסיף קרוטונים ופתיתי גבינ"ץ.
 

אם הבנות :)

משתמש פעיל
המלצה שלי: להיות ריאלית.

את יכולה בוקר שלם בעבודה לדמיין איך שאת באה הביתה, מעמידה בצק, בנתיים קוצצת ירקות, מעמידה סירים, קולעת חלות, מריצה לתנור, מכינה פטיפורים, אורזת, שולחת, מפנקת, מקפיאה.
ואז- את חוזרת הביתה והמציאות כ"כ רחוקה מהדמיון- - -
ולעיתים זה גורם לכך שתעשי פחות ממה שיכלת לעשות לו לא היית מדמיינת ומצפה מעצמך לכ"כ הרבה.

זה עלול לקרוא לך ולכל אחת שמדפדת באשכול זה ובדומיו.
הרעיונות כאן עפים והם נהדרים.
רק תסנני לעצמך מה שמתאים לך, לזמן, לכוחות, לתקציב, לאופי, למנטליות ועוד.

ובאופן כללי- תתחילי בקטנה. אחרת זה לא מחזיק מעמד.

בהצלחה רבה!
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  27  פעמים

לוח מודעות

למעלה