יש לי מספר טיפים שעוזרים בהכנה, חוסכים זמן או משדרגים:
1) כשמכינים קוסקוס משקית, להוסיף לקוסקוס מעט שמן, לערבב, לחכות דקה שתיים, ואז להוסיף את המים החמים והתבלינים, התהליך גורם לקוסקוס להיות אוורירי יותר.
2) כשמרדדים בצק שמרים - להניח ניר פרגמנט, על זה מעט שמן, ואז את הבצק שרוצים לרדד, עוד פעם מעט שמן ואז מעל זה נייר פרגמנט, ולמעשה מרדדים מעל נייר האפיה, באופן הזה הכל אסטטי ונקי וגם הרבה יותר קל.
3) מתכון לכדורי שוקולד בלי הרבה בלאגן ומינימום כלים - חבילת ביסקויטים בתוך שקית אוכל כפולה, למעוך בפטיש שניצל או במערוך עץ.
בשקית נוספת: שמונה קוביות שוקולד מריר, 2 כפות סוכר, רבע כוס מים חמים, יין לפי הטעם. להשרות את השקית בתוך כלי עם מים חמים, עד שנמס, בקערה מערבבים את פרורי הבסקויטים עם תערובת השוקולד ויוצרים כדורים, מגלגלים בקוקוס.
יש לי עוד מספר מתכונים בסגנון, אעלה מאוחר יותר בלי נדר, אשמח אם תעלו גם רעיונות לחסכון/שדרוג.
1) כשמכינים קוסקוס משקית, להוסיף לקוסקוס מעט שמן, לערבב, לחכות דקה שתיים, ואז להוסיף את המים החמים והתבלינים, התהליך גורם לקוסקוס להיות אוורירי יותר.
2) כשמרדדים בצק שמרים - להניח ניר פרגמנט, על זה מעט שמן, ואז את הבצק שרוצים לרדד, עוד פעם מעט שמן ואז מעל זה נייר פרגמנט, ולמעשה מרדדים מעל נייר האפיה, באופן הזה הכל אסטטי ונקי וגם הרבה יותר קל.
3) מתכון לכדורי שוקולד בלי הרבה בלאגן ומינימום כלים - חבילת ביסקויטים בתוך שקית אוכל כפולה, למעוך בפטיש שניצל או במערוך עץ.
בשקית נוספת: שמונה קוביות שוקולד מריר, 2 כפות סוכר, רבע כוס מים חמים, יין לפי הטעם. להשרות את השקית בתוך כלי עם מים חמים, עד שנמס, בקערה מערבבים את פרורי הבסקויטים עם תערובת השוקולד ויוצרים כדורים, מגלגלים בקוקוס.
יש לי עוד מספר מתכונים בסגנון, אעלה מאוחר יותר בלי נדר, אשמח אם תעלו גם רעיונות לחסכון/שדרוג.