דרוש מידע דברים פשוטים שלא ידעתי

אידינע

משתמש מקצוען
כמה טיפים לניקיון וקלות הכנה לשניצלים
דרך יותר קצרה - לעבוד על מפת ניילון חד פעמית - מרטיבים מעט את השישי, פורסים מפת ניילון ח"פ (עדיף קצת עבה) ואחרי שמסיימים מקפלים הכל לפח.

אם אתם, כמונו, יכולים לאפות את השניצלים במקום לטגן אותם - אין צורך בכלל בביצה.
 

אמא לילדי המתוקים

משתמש פעיל
דרך יותר קצרה - לעבוד על מפת ניילון חד פעמית - מרטיבים מעט את השישי, פורסים מפת ניילון ח"פ (עדיף קצת עבה) ואחרי שמסיימים מקפלים הכל לפח.

אם אתם, כמונו, יכולים לאפות את השניצלים במקום לטגן אותם - אין צורך בכלל בביצה.
למה אם אופים אין צורך בביצה?
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
בענין כל הדיונים והטיפים בנושא השניצלים:
למה אף אחד לא מזכיר כאן קמח?
מכינים שניצלים בלי קמח????

טיפ להכנת חזה עוף באופן כללי:
לצפות בקמח! לא משנה איזה (תפו"א/ רגיל ועוד)
זה שומר על החזה עוף שלא יתייבש.
בזבוז קלוריות
בשניצל עוד איכשהו...
אבל חזה עוף רגיל? אם יודעים איך להכין זה ממש לא מתייבש
 

בטח בהשם

משתמש פעיל
יש דרך להמיר מסמך PDF לוורד?
יש גם אתר שבו ניתן לערוך PDF
 

איש אחד הלך

משתמש סופר מקצוען
אולי התא קולי הראשון שניסיתי היה פשוט קצר ויש הגבלה לכמה מילים :unsure:
אכן, יש מגבלת מילים בגוגל תרגום.
1730764076140.png
 

איך שתירצה

משתמש פעיל
מטורף!!!!! חייב לנסות!
איך למנוע השחרה של פירות וירקות
אבוקדו - למרוח שמן זית על פני בשר הפרי ולהכניס למקרר
ממרח אבוקדו - למרוח שמן על פני הממרח מלמעלה לפני ההגשה לשפוך עד כמה שאפשר והנותר לערבב אל תוך הממרח
תפו"א - להשרות במים או להכניס לשקית ניילון ולהוציא את כל האוויר (וואקום, עד כמה שאפשר)

ההשחרה נוצרת בעקבות תהליך חמצון
ובכדי להימנע מהשחור יש לעצור את תהליך החמצון
 

עם ישראל קיים

משתמש חדש
מטורף!!!!! חייב לנסות!
איך למנוע השחרה של פירות וירקות
אבוקדו - למרוח שמן זית על פני בשר הפרי ולהכניס למקרר
ממרח אבוקדו - למרוח שמן על פני הממרח מלמעלה לפני ההגשה לשפוך עד כמה שאפשר והנותר לערבב אל תוך הממרח
תפו"א - להשרות במים או להכניס לשקית ניילון ולהוציא את כל האוויר (וואקום, עד כמה שאפשר)

ההשחרה נוצרת בעקבות תהליך חמצון
ובכדי להימנע מהשחור יש לעצור את תהליך החמצון
תודה על השיתוף
 

אלף אורות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  50  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה