אני רוצה להמיר את הסוכר במתכונים שונים למשהו בריא יותר
הבנתי שסוכר לסוגיו השונים דומה עד כמעט תאום של הסוכר הלבן
האם דבש / סילאן יתנו מענה טוב יותר?
יש דגשים מסוימים בבחירת סוג הדבש?
או בצורת השימוש שלהם?
האם אני יכולה להמיר באופן אוטומטי בכל מתכון את הסוכר בדבש / סילאן?
לדוגמא, זה ישמור על המרקם של בצק לחלות?
משתמשת בכוסמין 80 אם זה רלוונטי..
תודה רבה!!
הבנתי שסוכר לסוגיו השונים דומה עד כמעט תאום של הסוכר הלבן
האם דבש / סילאן יתנו מענה טוב יותר?
יש דגשים מסוימים בבחירת סוג הדבש?
או בצורת השימוש שלהם?
האם אני יכולה להמיר באופן אוטומטי בכל מתכון את הסוכר בדבש / סילאן?
לדוגמא, זה ישמור על המרקם של בצק לחלות?
משתמשת בכוסמין 80 אם זה רלוונטי..
תודה רבה!!