הטיפ שכל הזמן מתבקש שוב ושוב במיילים:
איך למלאות את העוגה במשהו טעים?
אז הנה הפטנט החמוד שלי
איך לחתוך את העוגה
ואיך להחזיר אותה מושלם
אחרי הפריסה והמילוי
כדי להוריד מג'מבו מייל
לחצי כאן
כדי להוריד מגוגל דרייב
לחצי כאן
ומתכונים למילוי:
גנאש שוקולד וקרם נוגט
גנאש:
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם שמנת
מחממים את השמנת לסף רתיחה
מוסיפים לשוקולד ומערבבים לקבלת מסה חלקה
אם עדיין יש גושים - מעבירים בלנדר
ממתינים מעט להתקררות ומורחים בנדיבות על כל שכבה
מעל:
קרם נוגט
1 ריצ' (250 גרם)
2 כפות גדושות אבקת נוגט
1 כפית שמן
50 גרם שוקולד מריר
מערבבים אבקת נוגט ושמן לקבלת מרקם 'משחתי'
ממיסים את השוקולד
מקציפים את הריצ' עד לקבלת מרקם יוגורט
ומוסיפים את מסת הנוגט
בתנועות קיפול מוסיפים את השוקולד
מורחים על הגנאש
תהנו המון!!!
איך למלאות את העוגה במשהו טעים?
אז הנה הפטנט החמוד שלי
איך לחתוך את העוגה
ואיך להחזיר אותה מושלם
אחרי הפריסה והמילוי
כדי להוריד מג'מבו מייל
לחצי כאן
כדי להוריד מגוגל דרייב
לחצי כאן
ומתכונים למילוי:
גנאש שוקולד וקרם נוגט
גנאש:
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם שמנת
מחממים את השמנת לסף רתיחה
מוסיפים לשוקולד ומערבבים לקבלת מסה חלקה
אם עדיין יש גושים - מעבירים בלנדר
ממתינים מעט להתקררות ומורחים בנדיבות על כל שכבה
מעל:
קרם נוגט
1 ריצ' (250 גרם)
2 כפות גדושות אבקת נוגט
1 כפית שמן
50 גרם שוקולד מריר
מערבבים אבקת נוגט ושמן לקבלת מרקם 'משחתי'
ממיסים את השוקולד
מקציפים את הריצ' עד לקבלת מרקם יוגורט
ומוסיפים את מסת הנוגט
בתנועות קיפול מוסיפים את השוקולד
מורחים על הגנאש
תהנו המון!!!