מקפיצה,
אני ממש מסתפקת איזה דגם לקנות, חשוב לי שיהיה מאושר לפסח, הבנתי שרק בוש וסיימנס,
הבעיה שעל תנורי בוש יש ביקורות נוראיות בזאפ,
למישהי יש דגם להמליץ לי?
עדיין רלוונטי?
אני קניתי (לפני שנה וחצי) תנור סימנס HB537GBR0Y.
עלה לי 2600. (אחריות יבואן רשמי).
מרוצה מאווודדד!
אופה מצוין. אחיד. מהיר.
אופה עוגות/חלות 2-3 בבת אחת. תלוי בגובה המאפים.
אבל אופה ממש בכל הנפח של התנור.
ההכשרה לפסח-ב500 מעלות. ועם כל זה-רב ששאלתי אמר שצריך לכסות את הדלת עם נייר כסף, ואת המסילות-אם לא מכשירים.
(יש 3 רמות של פירוליטי. לניקוי קל, בינוני, וקשה.)
משתמשת לבינתיים לאפייה, ובשרי, מעולה לשתיהם.
יש מגוון גדול של תוכניות.
אופציה לטיימר-שעון מעורר, טיימר שגם עוצר את התנור, ספירת משך האפייה.
בקיצור-ממליצה מאוווד!
ייתרון גדול בפירוליטי-יש 5 זכוכיות בדלת של התנור, (בד"כ יש רק 2),
ככה שהתנור דולק, והדלת קרה!