מאפים דפי אורז עזרהה

מתחדשת❤

משתמש מקצוען
פעם ראשונה שלי עם דפי אורז
הכנתי דפי אורז במילוי בשר מפורק בתנור (עבור צליאקית שלא יכולה גם טיגון)
ויצא מזעזע....
במרקם כמו שומן של בשר.
מה לא עשיתי טוב?
או שככה זה דפי אורז??

בקיצור תחכמנה אותי
 

שישפן

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מרחת ביצה מעל? זה אמור לצאת קריספי בתנור,
אפית אותו מספיק זמן?
 

mentos

משתמש פעיל
יכול להיות שממש הרטבת את הדף אורז כך שהוא נהיה ממש סמרטוטי?
לא צריך להרטיב אותו שיהיה סחוט מים אלא רק ללחח מעט עד שמתרכך
כי אחרת הוא נהיה כמו מסטיק
 

מתחדשת❤

משתמש מקצוען
מרחת ביצה מעל? זה אמור לצאת קריספי בתנור,
אפית אותו מספיק זמן?
מרחתי ביצה
אפיתי עד שהיה שחום
ואחרי שהתקרר נהיה ג'לי כזה
גם בטיגן זה ככה אגב (ניסיתי לתקן דרך טיגון....)
אוליי הממילוי חייב להיות בדווקא 'יבש'??
 

מתחדשת❤

משתמש מקצוען
יכול להיות שממש הרטבת את הדף אורז כך שהוא נהיה ממש סמרטוטי?
לא צריך להרטיב אותו שיהיה סחוט מים אלא רק ללחח מעט
כי אחרת הוא נהיה כמו מסטיק
עשיתי חלק ככה וחלק ככה
אבל האפיה או הטיגון לא אמורות לסדר את זה?
 

mentos

משתמש פעיל
בעיקרון בורקס מדפי אורז במיטבו רק כשהוא חם
אבל כדי שיצא פריך אחרי שמרככים את הדף חשוב לעבוד על משטח משומן וגם לפני האפיה למרוח שמן
כי ככל שיש יותר שמן הוא יותר קראנצי
והמילוי לא חייב להיות יבש לגמרי
 

מתחדשת❤

משתמש מקצוען
בעיקרון בורקס מדפי אורז במיטבו רק כשהוא חם
אבל כדי שיצא פריך אחרי שמרככים את הדף חשוב לעבוד על משטח משומן וגם לפני האפיה למרוח שמן
כי ככל שיש יותר שמן הוא יותר קראנצי
והמילוי לא חייב להיות יבש לגמרי
עשיתיי ולא יצא
גם בטיגון לא
איזה מוזררר
 

mentos

משתמש פעיל
מוזר
אף פעם לא שמעתי על כזה דבר
אולי תהיה כאן מישהי שתדע להחכים אותנו...
 

שישפן

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מרחתי ביצה
אפיתי עד שהיה שחום
ואחרי שהתקרר נהיה ג'לי כזה
גם בטיגן זה ככה אגב (ניסיתי לתקן דרך טיגון....)
אוליי הממילוי חייב להיות בדווקא 'יבש'??
לא.. אני לפעמים מכינה איתם בורקסים עם מילוי גבינות.. תמיד יוצא קריספי
 

מתחדשת❤

משתמש מקצוען
לטעמי בלי שימוש בפטנט שלו לדפי האורז טעם לוואי לא נעים. ממש ממליצה על שימוש בו.
לפי מה שקראתי
הפטנט הוא סהכ לטבול במים+ביצה+טריאקי.
2 דפים
למלא
ולמעלה שוב לממרוח את התערובת הנל.
צודקת?

לא מבינה למה זה ככ יעשה הבדל אבל אנסה
 

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
לא זוכרת את רכיבי המתכון פטנט כי לא מרבה להשתמש בדפי אורז, אבל כן יודעת בברור שההבדל בין דפים ששרו במשרה ודפים שלא שרו הוא הבדל עצום, לאחרונים טעם לוואי לא סימפטי בכלל. לראשונים טעם טעים ומרקם מתפצפץ.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה