מודעה מעלותיו של מיקסר דאבו

DAVO

המקצוענים בחרו. עכשיו תורכם
מנוי פרימיום
כמה מעלות טובות על מיקסר דאבו?! יש הרבה!
אני אעלה פה פעם ביום מעלה מיוחדת, שיש רק במיקסר דאבו

בינתיים, מוזמנות לכתוב פה את ההמלצה שלכן
איזה דגם אתן משתמשות?
כמה קילו בצק לשות בשבוע?
ולמה דווקא דאבו?
 

DAVO

המקצוענים בחרו. עכשיו תורכם
מנוי פרימיום
טיפ מספר 1



פטנט ההקצפה הייחודי של דאבו מצויד בבלון הקצפה עם 20 מיתרים בשלוש שכבות, שמגיעים לכל חלקי הקערה ומאפשרים הקצפה מדויקת ואוורירית בכל פעם, בין אם מדובר בקרם, ביצים או תערובות קלות.
 

DAVO

המקצוענים בחרו. עכשיו תורכם
מנוי פרימיום
טיפ מספר 2




המיקסר של דאבו פרו מגיע עם מנוע עוצמתי ושקט שמאפשר עבודה רציפה של עד 60 דקות ללא רעש, ומאפשר לך לעבוד בכל שעות היום והלילה מבלי להפריע לשאר בני הבית או השכנים.
 

DAVO

המקצוענים בחרו. עכשיו תורכם
מנוי פרימיום
טיפ מספר 3




דאבו פרו כולל שתי קערות מקצועיות בעיצוב ייחודי – קערת 7 ליטר להקצפה וקערת 8 ליטר ללישת 2 ק"ג קמח (4 ק"ג בצק), מה שמאפשר להתמודד עם כל סוגי הבצקים והמשימות המורכבות ביותר.
 

ביקה פיקה

משתמש רשום
הי,
יש לי דאבו סה"כ שנתיים וכבר פעמיים הלך לתיקון
פעם אחת הקערה היתה קופצת מהתושבת שלה והחליפו אותה (ב200 ש"ח)
וכעת הלך הגיר, אעפ"י שאני בחיים לא מפעילה על יותר ממהירות 2!!!!
וזה אחרי שנשבר לי מתחלופת מיקסרים קודמים
נכון, אופה כל שבוע, אבל בדיוק בשביל השקעתי בדאבו
 

DAVO

המקצוענים בחרו. עכשיו תורכם
מנוי פרימיום
הי,
יש לי דאבו סה"כ שנתיים וכבר פעמיים הלך לתיקון
פעם אחת הקערה היתה קופצת מהתושבת שלה והחליפו אותה (ב200 ש"ח)
וכעת הלך הגיר, אעפ"י שאני בחיים לא מפעילה על יותר ממהירות 2!!!!
וזה אחרי שנשבר לי מתחלופת מיקסרים קודמים
נכון, אופה כל שבוע, אבל בדיוק בשביל השקעתי בדאבו
היי , נציג של חברת דאבו פרו ישמח לעזור לך
על איזה דגם של מיקסר מדובר?
ומה צורת העבודה שלך בכמות הקמח ? נשמח לפרטים בכדי לעזור בצורה אישית
 

ביקה פיקה

משתמש רשום
הי
תודה
הדגם שיש לי: 5740

מידי שבוע אני לשה בצק לחלות ק"ג אחד בכל פעם, על מהירות 1-2 בלבד
 

DAVO

המקצוענים בחרו. עכשיו תורכם
מנוי פרימיום

חן פלוס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
סורי אבל גם אני לא מספיק מרוצה
שילמתי כ"כ הרבה כסף
הגעתי במיוחד להדרכה (בסוף העולם בלי גישה נורמלית לתח"צ)
הבטיחו שזה מתאים ל3 ק"ג בצק(ואף יותר...)עובדת לפי ההוראות והקמח קופץ החוצה הבצק יוצא דפוק
ובפעם האחרונה כבר התחלתי להריח ריח מוזר מהמנוע....
תכלס לא נעים להתלונן אבל חבל שאחרים יתאכזבו
בנוסף נשבר לי חלק של מקצף משימוש רגיל ואין על זה אחריות צריך לקנות אותו בסכום של....
מסכינם, לא בשביל זה הם שילמו על פרימיום...
אז בשביל מה?
אנשים רוצים לשמוע גם את הצד השני - של המאוכזבים...
 

DAVO

המקצוענים בחרו. עכשיו תורכם
מנוי פרימיום
סורי אבל גם אני לא מספיק מרוצה
שילמתי כ"כ הרבה כסף
הגעתי במיוחד להדרכה (בסוף העולם בלי גישה נורמלית לתח"צ)
הבטיחו שזה מתאים ל3 ק"ג בצק(ואף יותר...)עובדת לפי ההוראות והקמח קופץ החוצה הבצק יוצא דפוק
ובפעם האחרונה כבר התחלתי להריח ריח מוזר מהמנוע....
תכלס לא נעים להתלונן אבל חבל שאחרים יתאכזבו
בנוסף נשבר לי חלק של מקצף משימוש רגיל ואין על זה אחריות צריך לקנות אותו בסכום של....

אז בשביל מה?
אנשים רוצים לשמוע גם את הצד השני - של המאוכזבים...
איזה דגם יש לך?
נשמח לעזור
 

DAVO

המקצוענים בחרו. עכשיו תורכם
מנוי פרימיום

מקצה הארץ-:)

משתמש מקצוען
יש חדש?
כי חשבתי להפתיע את אשתי עם דאבו (דגם כלשהוא)
מומלץ או לא?
איך השירות שלהם?
על המכשיר עצמו אני למד שהוא לא הכצעקתה.. או שאני טועה?!

עיינתי גם באשכול הזה
ובכלל נאבדתי שם..
בגדול אשתי אופה המוווון - לחם מאפים עוגות ומה לא..

אשמח לדעת תשובה כנה ומה ההבדל בין דאבו לאנקרסרום
@חן פלוס
@סא איור
@3524
 
נערך לאחרונה ב:

cherry c

משתמש סופר מקצוען
אשמח גם לעזרה, קניתי אנקורסום 6230
ראיתי את כל הסרטונים שלכם.
מנסה עדין להבין למה לא מצליחה לעשות בו 2.25 קילו בבת אחת בלי שאצטרך לעזור לו.
כל הזמן צריך להזיז את המוט ימינה ושמאלה, ועדין קשה לו מאוד.
ואם לא מזיזים זה יכול גם לעבוד 10 דקות ברצף בלי שקורה כלום לבצק.
המיקסר הקודם שלי קנווד עבד ללא עזרה.

פעם אחת הכנתי בצק לפרנות, בצק מלא מים (1 ליטר מים ל1 קילו בצק) ולא הצליח לערבב אותו כלל, היו גושים שנשארו למרות כל ההוזזות שלי של המוט העליון.

גם בבצקים פריכים, כדי שיתאחד הכל לבצק אני חייבת להזיז את המוט בעצמי.
זה הפורמט? מיקסר חצי ידני?



בפרסומות אתם אומרים 5 קילו בצק, וזה בכלל חלום לא הגיוני.
עוד משהו גם להתפיח 2.25 קילו עם מכסה ההתפחה זה לא הגיוני, תוך 20 דקות הכל גולש.
אפשר להתפיח רק קילו בצק בקערה עם מכסה.
 

חביתה מקושקשת

משתמש רשום
אשמח גם לעזרה, קניתי אנקורסום 6230
ראיתי את כל הסרטונים שלכם.
מנסה עדין להבין למה לא מצליחה לעשות בו 2.25 קילו בבת אחת בלי שאצטרך לעזור לו.
כל הזמן צריך להזיז את המוט ימינה ושמאלה, ועדין קשה לו מאוד.
ואם לא מזיזים זה יכול גם לעבוד 10 דקות ברצף בלי שקורה כלום לבצק.
המיקסר הקודם שלי קנווד עבד ללא עזרה.

פעם אחת הכנתי בצק לפרנות, בצק מלא מים (1 ליטר מים ל1 קילו בצק) ולא הצליח לערבב אותו כלל, היו גושים שנשארו למרות כל ההוזזות שלי של המוט העליון.

גם בבצקים פריכים, כדי שיתאחד הכל לבצק אני חייבת להזיז את המוט בעצמי.
זה הפורמט? מיקסר חצי ידני?



בפרסומות אתם אומרים 5 קילו בצק, וזה בכלל חלום לא הגיוני.
עוד משהו גם להתפיח 2.25 קילו עם מכסה ההתפחה זה לא הגיוני, תוך 20 דקות הכל גולש.
אפשר להתפיח רק קילו בצק בקערה עם מכסה.
אני שמחה/ עצובה לשמוע שיש עוד כאלה שמסתבכות עם המוצר הזה ואני לא הבעיתית
כל כך הרבה חפרתי ובררתי על מיקסר שילוש לי 3 ק"ג בצק בבת אחת ולצערי התאכזבתי קשות
הזדהתי עם כל מילה!
אני הייתי רגילה למיקסר בוש - שמה את כל החומרים והולכת. חוזרת אחרי 10 דק' והבצק מוכן
כאן אני צריכה לעמוד ולעזור לו
וללוש 3 ק"ג ביחד - סיוט הכל בורח החוצה וכל האזור מתלכלך
אולי מכאן תצמח הישועה ותוכלו להסביר לנו למה קשה כל כך להתעסק עם המיקסר הזה??
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה