כמה יוצא?מוצלח מאד!!!!!!! כל המחמאות....
בקערה:
2 ביצים
2\1 כוס סוכר- לערבב
בסיר:
2\1 כוס שמן
100 גרם שוקולד
להכין בסיר את השוקולד ולקרר מעט,
לשפוך את השוקולד לתוך הקערת ביצים, להוסיף חצי כוס קמח ולערבב הכל
לאפות על 180 9-12 דקות(תלוי בתנור, אני אופה 10 וחצי בדיוק)
זה חלבי.. מחפש פרווה..
ניסיתי עכשיואני יש לי חולשה למתכונים של סופלה,
כל מתכון שהזדמן לי ניסיתי אותו,
והגעתי למתכון המושלם!!!!
החומרים:
200 גר' שוקולד מריר משובח.
1 כוס שמן
4 ביצים
2/3 כוס קמח
3/4 כוס סוכר
קוביות שוקולד מריר- לא חייב.
אופן ההכנה:
את השוקולד והשמן ממיסים במקרוגל כ- דקה וחצי.
בקערה נפרדת מקציפים ביצים שלמות עם הסוכר,
לאחר שהקצף תפח, מוסיפים לו את הקמח ומערבבים שלא יהיו גושים,
מוסיפים את תערובת השוקולד לקצף ומקפלים בתנועה סיבובית בעדינות.
את הבלילה שופכים לתוך כוסות סופלה אפשר להכניס במרכז קובית שוקולד (זה מוסיף הרבה).
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ-9-10 דקות (לא יותר!!).
אפשר להוסיף מעל א.סוכראו כשמתקרר קצפת ריץ.
להגיש חם!
בתאבון!
תהנו!
אני תמיד מחליפה את החמאה בשמן קוקוס וזה יוצא משגע!!זה חלבי.. מחפש פרווה..
כמה יוצא?מוצלח מאד!!!!!!! כל המחמאות....
בקערה:
2 ביצים
2\1 כוס סוכר- לערבב
בסיר:
2\1 כוס שמן
100 גרם שוקולד
להכין בסיר את השוקולד ולקרר מעט,
לשפוך את השוקולד לתוך הקערת ביצים, להוסיף חצי כוס קמח ולערבב הכל
לאפות על 180 9-12 דקות(תלוי בתנור, אני אופה 10 וחצי בדיוק)
מסכימה גם אני מכינה את המתכון הזה יוצא ממש מוצלח,אני יש לי חולשה למתכונים של סופלה,
כל מתכון שהזדמן לי ניסיתי אותו,
והגעתי למתכון המושלם!!!!
החומרים:
200 גר' שוקולד מריר משובח.
1 כוס שמן
4 ביצים
2/3 כוס קמח
3/4 כוס סוכר
קוביות שוקולד מריר- לא חייב.
אופן ההכנה:
את השוקולד והשמן ממיסים במקרוגל כ- דקה וחצי.
בקערה נפרדת מקציפים ביצים שלמות עם הסוכר,
לאחר שהקצף תפח, מוסיפים לו את הקמח ומערבבים שלא יהיו גושים,
מוסיפים את תערובת השוקולד לקצף ומקפלים בתנועה סיבובית בעדינות.
את הבלילה שופכים לתוך כוסות סופלה אפשר להכניס במרכז קובית שוקולד (זה מוסיף הרבה).
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ-9-10 דקות (לא יותר!!).
אפשר להוסיף מעל א.סוכראו כשמתקרר קצפת ריץ.
להגיש חם!
בתאבון!
תהנו!
כמה יוצא ואיזה גודל המנג'ט לאפיה קטן/גדול?אני יש לי חולשה למתכונים של סופלה,
כל מתכון שהזדמן לי ניסיתי אותו,
והגעתי למתכון המושלם!!!!
החומרים:
200 גר' שוקולד מריר משובח.
1 כוס שמן
4 ביצים
2/3 כוס קמח
3/4 כוס סוכר
קוביות שוקולד מריר- לא חייב.
אופן ההכנה:
את השוקולד והשמן ממיסים במקרוגל כ- דקה וחצי.
בקערה נפרדת מקציפים ביצים שלמות עם הסוכר,
לאחר שהקצף תפח, מוסיפים לו את הקמח ומערבבים שלא יהיו גושים,
מוסיפים את תערובת השוקולד לקצף ומקפלים בתנועה סיבובית בעדינות.
את הבלילה שופכים לתוך כוסות סופלה אפשר להכניס במרכז קובית שוקולד (זה מוסיף הרבה).
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ-9-10 דקות (לא יותר!!).
אפשר להוסיף מעל א.סוכראו כשמתקרר קצפת ריץ.
להגיש חם!
בתאבון!
תהנו!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: