ali-li
משתמש מקצוען
אוקיי אז המתכון הזה הוא מעולה, הוא טוב, ללקק את הידיים, ואת האצבעות ...
פשוט כך...
אני מכינה את זה בסיר שאפשר אח"כ להכניס לתנור...
אם אין לך תתחילי בסיר רגיל ואח"כ תעבירי לתבנית תנור.
לא לדלג על השלב של התנור, זה מה שהופך אותם לחמאה...
בסיר-
2-3 בצלים, פרוסות דקות ממש.
עם שמן לטגן עד ההזהבה,[ממש קלה, לא צריך יותר מידי]
ומוסיפים לסיר את אצבעות האנטריקוט עם השמן והבצל שחיממנו.
שימי לב לתת לכ אצבע פעולת סגירה. סגירה זה בעצם לראות שהיא עוברת תהליך שינוי צבע מהצבע האדום אדום עד לצבע של חום מבושל,
בערך 5 דק' כל צד על אש נמוכה ומכסה,
מוציאים אותם החוצה בעזרת מלקחיים /מזלג.
עד כאן--- כרגע נשארנו שוב רק עם שמן ובצל ,וזה הזמן
להוסיף 2 סלסלאות פטריות או 2 קופסאות פטריות שלמות שימורים,
מוסיפים כפית כורכום ,כפית פלפל שחור גרוס כף מלח כף מרק עוף.מערבבים הכל.
שופכים 2 ורבע עד שתיים וחצי כוסות מים רותחים ומערבבים [.הכוס היא כוס מידה ]
אני תמיד שופכת 2 מערבבת היטב מכניסה את הבשר ואז רואה אם צריך להוסיף רבע או חצי .
סוגרים את הסיר לבישול על אש נמוכה לעוד רבע שעה.
מכבים, ונותנים לזה להתקרר.
מאמינה שאת מכינה לחג ,ןלכן ממליצה לך מחר להכניס לתנור חם את הסיר או להעביר לתבנית,
180 מעלות מצב טורבו לשעה וחצי שעתיים .
אם את שמה על פלטה את יכולה שעה בתנור שעה בפלטה.
זהו, אין הרבה חומרים, אבל הסגירה של הבשר ואח"כ התנור עושים אותו רך, מקורמל עם הבצל והפטריות, וטעים...
מצרפת תמונה: [באמצע תנור]צפה בקובץ המצורף 1801375
וואו ,
איזה מגרה !!!
לא פייר להראות לי את ב:12:30 בלילה ...