מאפים בצק עלים או בצק פילאס

מללו

משתמש רשום
שלום

אני רוצה למלאות בשר טחון בבצק עלים או פילאס לצורת חלה

איזה בצק עדיף מה יהיה יותר קל למלא ?

מה יהיה יותר טעים?

איזה משתיהם יותר טוב להקפיא אחרי האפיה? או שלא להקפיא בכלל ולאוכל רק טרי?
 

אקטיבית

משתמש פעיל
בצק פילאס הוא דק יותר ועדין יותר
בעייני יותר מוצלח
אבל לא משהו קריטי
את שניהם עדיף לא להקפיא ממולאים
אבל אם אין לך ברירה תקפיאי חצי אפיה
ואת החצי השני תאפי ישר מההקפאה.
 

מללו

משתמש רשום
בצק פילאס הוא דק יותר ועדין יותר
בעייני יותר מוצלח
אבל לא משהו קריטי
את שניהם עדיף לא להקפיא ממולאים
אבל אם אין לך ברירה תקפיאי חצי אפיה
ואת החצי השני תאפי ישר מההקפאה.
תודה

מה יהיה קל יותר למלא?
פילאס גם יותר טעים דומה לפילו?
 

yudb

משתמש סופר מקצוען
גם אני הקפאתי בצק עלים אפוי.
ובחג הנחתי מיד על הפלטה,
יצא מעולה!
(הנחתי על הפלטה ישירות - עטוף בנייר כסף)
 

TM3

משתמש חדש
אני מכינה הרבה פעמים עם סלומון טחון
אפילו יכול ללכת עם פטריות מטוגנות...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  8  פעמים

לוח מודעות

למעלה