בשרי מעדן!!!!!!! כבד נימוח ברוטב סילאן על מצע פירה - ארוחה בשרית מפנקת:)

מה שבטוח

משתמש מקצוען
אני מכינה ככה (עם סוכר חום ומיץ תפוזים בנוסף) ואת הכבד והפירה מניחה על מצע של שקערות קדאיף
מתקבל ביס מושלם הכולל כבד רך - פירה נימוח - קדאיף פריך/קריספי.
קשה להסביר את התענוג בלי לטעום...
וטיפ-תוותרו על הפפריקה בתיבול של הכבד ותראו ישועות (מלח פלפל בלי להתקמצן)
 

חלב מוקצף

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
קדימה למתכון >>>

חצי קופסת כבד צלוי טרי (נראה לי זה יוצא 150 גרם כבד)
4-5 בצלים
סילאן
(יצא 2 מנות מכובדות)
מומלץ להכפיל כמויות!!

פורסים את הבצלים לפרוסות
מטגנים בשמן עד לשקיפות הבצל על אש בינונית ואז מנמיכים לעוצמה נמוכה
משאירים על האש למשך שלושת רבעי שעה עד שעה עד להזהבה
חשוב לערבב מידי פעם
הטיגון הארוך משבח את הטעם- לא ממליצה לקצר הליכים

חותכים את הכבד, ומוסיפים לסיר, מוסיפים כף סילאן, מלח פלפל ופפריקה לפי הטעם
ומטגנים עוד 20 דקות לספיגת הטעמים

זה הכל!
הכבד מתקבל רך ונימוח, פשוט מדהים!!!

מגישים על מצע פירה טרי

או שומרים לשבת בבוקר בקופסא אטומה בקירור


תתטעמו, תבינו, תתמכרו.......;)

מאז שהכרתי את המתכון הזה
לא מנסה משהו אחר
מתכון מהמם. ניסיתי והתלהבתי!
רק הפריע לי שזה נשאר בלי נוזלים כמעט. כאילו 'אין רוטב'
יש למישהו רעיון איך אפשר לרבות את הנוזלים?
 

חלב מוקצף

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
אני מכינה ככה (עם סוכר חום ומיץ תפוזים בנוסף) ואת הכבד והפירה מניחה על מצע של שקערות קדאיף
מתקבל ביס מושלם הכולל כבד רך - פירה נימוח - קדאיף פריך/קריספי.
קשה להסביר את התענוג בלי לטעום...
וטיפ-תוותרו על הפפריקה בתיבול של הכבד ותראו ישועות (מלח פלפל בלי להתקמצן)
איזה גודל קערות את מכינה?
יש לי תסניות רק בגודל של קאפקייקס. קצת קטן לא?
יש לך רעיון איך להכין קערות בלי תבנית?
 

מה שבטוח

משתמש מקצוען
איזה גודל קערות את מכינה?
יש לי תסניות רק בגודל של קאפקייקס. קצת קטן לא?
יש לך רעיון איך להכין קערות בלי תבנית?
לא עושה קערות, עושה פשוט עיגולים
לא יודעת למה כתבתי קערות (אפשר, זה הרבה יותר מסובך ועדין..)
פשוט עושה עיוגל מהשערות, מניחה בתבנית עם נייר אפיה ואופה כמה דקות (זהירות זה נשרף בשניה!!
וואי איזה טעים זה!
 

סטודיו שלוש נקודות

מעוד עסק למותג מנצח
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
UX UI
יוצרי ai
מתכון מהמם. ניסיתי והתלהבתי!
רק הפריע לי שזה נשאר בלי נוזלים כמעט. כאילו 'אין רוטב'
יש למישהו רעיון איך אפשר לרבות את הנוזלים?
פשוט להוסיף מים.
לא הרבה, בין רבע לחצי כוס לא יותר.
 

סטודיו שלוש נקודות

מעוד עסק למותג מנצח
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
UX UI
יוצרי ai
האמת שבמתכון המקורי היה רבע כוס יין
אם אוהבים אצלכם
אצלי זה פחות זרם...
ולטעמי לא חסר
 

שקד מצוי

משתמש פעיל
לא עושה קערות, עושה פשוט עיגולים
לא יודעת למה כתבתי קערות (אפשר, זה הרבה יותר מסובך ועדין..)
פשוט עושה עיוגל מהשערות, מניחה בתבנית עם נייר אפיה ואופה כמה דקות (זהירות זה נשרף בשניה!!
וואי איזה טעים זה!​
את פשוט מניחה בתבנית בלי כלום? לא צריך שמן?
כמה זמן מראש אפשר להכין את הקדאיף, ואיך שומרים אותו עד ההגשה?​
 

מה שבטוח

משתמש מקצוען
את פשוט מניחה בתבנית בלי כלום? לא צריך שמן?
כמה זמן מראש אפשר להכין את הקדאיף, ואיך שומרים אותו עד ההגשה?​
עם זמן, משמנים את השערות, ואז מעצבים לצורה של עיגול
מניחה בתבנית, שומרים בקופסא אטומה
מקווה שהסתדרת
 

סטודיו שלוש נקודות

מעוד עסק למותג מנצח
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
UX UI
יוצרי ai

מעגלת פינות

משתמש פעיל
@סטודיו שלוש נקודות
זה מסוג המתכונים שאני שומרת בצד ומבטיחה לעצמי לנסות
סוף סוף הכנתי
יצא מושלםםם
מאמינה שלא יקח הרבה זמן עד שנכין שוב :p
רק הפריע לי שזה נשאר בלי נוזלים כמעט. כאילו 'אין רוטב'
יש למישהו רעיון איך אפשר לרבות את הנוזלים?
אני הוספתי בסוף הבישול כף קמח מעורבב היטב בחצי כוס מים
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה