בדיוק מה שבאתי לכתוב.בטח, אני עושה במתכון של רחלי קרוט (עם התאמות) והילדים שלי משוגעים על זה
אשמח למתכוןבטח, אני עושה במתכון של רחלי קרוט (עם התאמות) והילדים שלי משוגעים על זה
זה הלינק, ואם חסום לך אז מעתיקה גם לפה.אשמח למתכון
וגם כשאת מוציאה מהתנור, לחכות עד לקירור מוחלט מוחלט, ואז לכסות (אחרת האדים ירככו את הבצק, וכפרה על הקריספיות...)מעולה עם בצק פילו אבל שימי לב כשאת מחממת את הבורקס אז ללא כיסוי כי אחרת הוא לא יהיה קריספי
לא מזמן היה קישור למתכון, ושמתי עין על זה.בטח, אני עושה במתכון של רחלי קרוט (עם התאמות) והילדים שלי משוגעים על זה
החלפתי את עגבניות השרי ברגילות (חבל על השרי )לא מזמן היה קישור למתכון, ושמתי עין על זה.
אבל יש כמה דברים שלא יעבור אצלי, אשמח לשמוע איזה התאמות ביצעת.
כמה עגבניות רגילות את שמה בערך?החלפתי את עגבניות השרי ברגילות (חבל על השרי )
החלפתי את הסרט בתבלין גריל בשר,
הורדתי צנוברים ,ביצה ושומשום.(אלרגנים),
מגישה עם סלט עגבניות מרוסקות (סלט ערבי, באשכנזית מדוברת), ולא עם האחרים.
3-4, תלוי בגודל.כמה עגבניות רגילות את שמה בערך?
חזרתי כדי לכתוב שהכנתי את המתכון הזה בתחילה די בספקטיות, אבל מאוד מאוד הופתעתי! יצא טעים מגדר הרגיל! מתכון מיוחד.זה הלינק, ואם חסום לך אז מעתיקה גם לפה.
בורקס בשר נדיר של מירי זומר
הכי טעים שאכלתם - בורקס בשר, מבצק פילו, של מירי זומר. קראנצ'י בטירוף, מתחמם מעולה גם אחרי כמה שעות ומושלם לצד רסק עגבניות טריות וטחינהwww.krutit.co.il
בורקס בשר מדהים של מירי זומר
מצרכים (8 גלילות בורקס שהם 16 דפי פילו):
1 חבילה בצק פילו, מופשר על פי הוראות היצרן
3 כפות שמן זית
2 בצלים לבנים גדולים, קלופים
6 שיני שום, קלופות
20 עגבניות שרי מתוקות מתוקות
500 גרם בשר טחון
3/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית בהרט
1/2 כפית כורכום
חופן עלי פטרוזיליה – לא חובה
1 כפית אבקת מרק עוף או בצל – לא חובה
1/2 כוס צנוברים – לא חובה
להברשה ועיטור:
תרסיס שמן
1 ביצה טרופה
שומשום
אופן הכנה:
– קוצצים את הבצל והשום לקוביות קטנות ומטגנים בסיר רחב עד שהבצל רך וזהוב.
– בינתיים חותכים את עגבניות השרי לקוביות או רבעים ומוסיפים לבצל (רק אחרי שהתרכך). ממשיכים לטגן, תוך כדי ערבוב, עד שהעגבניות מתרככות. בערך 10 דקות.
– מוסיפים את הבשר וצורבים על אש גבוהה, תוך כדי מעיכה של הבשר מדי פעם, כדי שלא יווצר לכם גוש גדול.
– כשהבשר משנה את צבעו ואין נוזלים בתחתית הסיר, מוסיפים את כל התבלינים והצנוברים. מערבבים היטב ומטגנים ביחד עוד 5 דקות. חשוב לערבב כל הזמן שלא ידבק לתחתית הסיר.
– מורידים מהאש ומאפשרים למילוי להתקרר לפני שמניחים על הבצק. אגב, אם יש נוזלים בתחתית הסיר מוציאים אותם כדי שהבצק לא ירטב.
– פורסים עלה פילו על השיש, כשהצד הרחב צמוד אליכם, ומתיזים שמן על כולו. מניחים מעליו עלה פילו נוסף ושוב משמנים.
– מניחים בתחתית העלה פס של מילוי (לא צריך הרבה, מדובר בבורקס דק יחסית) ומגלגלים למעין רולדה הדוקה. חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק והמילוי ומניחים את כל הבורקס שנוצרו על תבנית תבנית תנור עם נייר אפייה.
– מחממים תנור ל-190 מעלות.
– מברישים את הבורקס בביצה טרופה, בנדיבות, ומפזרים שומשום.
– אופים בתנור במשך 30 דקות או עד שהבורקס זהובים ממש. תשתדלו לא להוציא אותם לפני שהם זהובים לגמרי כדי שיצא לכם קריספי.
– מגישים עם עגבניות מרוסקות, חריף וטחינה ומתענגים.
מזה התבלין הזה בדיוק, למה עוד הוא משמש?בהרט.
בשרים, קובות, מרקים..מזה התבלין הזה בדיוק, למה עוד הוא משמש?
יש לך איזה תבלין מוכר שאפשר להגיד שהוא דומה לו?בשרים, קובות, מרקים..
יש בו קינמון?אני משתמשת מלא בבהרט, לא מכירה משהו שדומה לו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: