יש לי מתכון לרולדת בטטה וברוקלי מאד טעימה רק שלא מצליח להתגלגל לרולדה(עושה את זה שכבות)
מישהי יכולה לעלות לי על הבעיה?? (אולי חסר חומרים??)
זה המתכון:
3 בטטות בינינות
4 ביצים
1/4 כוס שמן
מלח .פלפל
מרסקים את הבטטות ומוסיפים את שאר החומרים
אופים 180 מעלות 20 דקות(אפיתי יותר כי לא התקשה וכי לא יכולתי לגלגל לרולדה תמיד נשבר )
לגלגל לרולדה לקרר
מלית:
1/2 שקית ברוקלי
3 שיני שום
2 כפות שמן
מלח .פלפל
להרתיח את הברוקלי לבשל 5 דקות לסנן
לחמם שמן במחבת לכתוש את השום לטגן 10 שניות להוסיף את הברוקלי ל3 דקות
להסיר מהאש למעוך
לפתוח את הרולדה למלא ולגלג
קרדיט:קראט
מישהי יכולה לעלות לי על הבעיה?? (אולי חסר חומרים??)
זה המתכון:
3 בטטות בינינות
4 ביצים
1/4 כוס שמן
מלח .פלפל
מרסקים את הבטטות ומוסיפים את שאר החומרים
אופים 180 מעלות 20 דקות(אפיתי יותר כי לא התקשה וכי לא יכולתי לגלגל לרולדה תמיד נשבר )
לגלגל לרולדה לקרר
מלית:
1/2 שקית ברוקלי
3 שיני שום
2 כפות שמן
מלח .פלפל
להרתיח את הברוקלי לבשל 5 דקות לסנן
לחמם שמן במחבת לכתוש את השום לטגן 10 שניות להוסיף את הברוקלי ל3 דקות
להסיר מהאש למעוך
לפתוח את הרולדה למלא ולגלג
קרדיט:קראט