פרווה רולדת תפ"א במלית פטריות. מעדן!!! (התמונות בפנים)

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
כשחשבתי להעלות את המתכון הטעים הזה, דפדפתי המון באשכולות שונים תחת חיפושים אפשריים, בשביל לראות אם כבר העלו אי פעם מתכון דומה...
שכן, אין בו חידושים מסעירים, אבל הוא טעים טעים!!!
כמובן שהוא יכול להוות השראה למילויים שונים ולפשטידות מסוגים אחרים שיהוו את הרולדה...
ההכנה פשוטה למדי, והתוצאה מושלמת ונאה.
(נ.ב. ברולדה שמתי כפית מלח ולא חצי.
חשוב לטעום את המילית לפני המילוי, לשים לב שיהיה טעם מתובל ולא תפל)
קרדיט: עיתון קראט של המודיע, ד. פוקס.
הנה צילום המתכון מהעיתון:
ואחר כך התמונות שלי.
20210525_031029.jpg
20210525_003003.jpg
20210525_003041.jpg
20210525_003217.jpg
 

צ'יק צ'אק

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כשחשבתי להעלות את המתכון הטעים הזה, דפדפתי המון באשכולות שונים תחת חיפושים אפשריים, בשביל לראות אם כבר העלו אי פעם מתכון דומה...
שכן, אין בו חידושים מסעירים, אבל הוא טעים טעים!!!
כמובן שהוא יכול להוות השראה למילויים שונים ולפשטידות מסוגים אחרים שיהוו את הרולדה...
ההכנה פשוטה למדי, והתוצאה מושלמת ונאה.
(נ.ב. ברולדה שמתי כפית מלח ולא חצי.
חשוב לטעום את המילית לפני המילוי, לשים לב שיהיה טעם מתובל ולא תפל)
קרדיט: עיתון קראט של המודיע, ד. פוקס.
הנה צילום המתכון מהעיתון:
ואחר כך התמונות שלי.
צפה בקובץ המצורף 894226צפה בקובץ המצורף 894227צפה בקובץ המצורף 894228צפה בקובץ המצורף 894229
וואו! מוצלח!מגרה!
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נראה מצוין!
ותודה על השיתוף
 

גלידה

משתמש מקצוען
כשחשבתי להעלות את המתכון הטעים הזה, דפדפתי המון באשכולות שונים תחת חיפושים אפשריים, בשביל לראות אם כבר העלו אי פעם מתכון דומה...
שכן, אין בו חידושים מסעירים, אבל הוא טעים טעים!!!
כמובן שהוא יכול להוות השראה למילויים שונים ולפשטידות מסוגים אחרים שיהוו את הרולדה...
ההכנה פשוטה למדי, והתוצאה מושלמת ונאה.
(נ.ב. ברולדה שמתי כפית מלח ולא חצי.
חשוב לטעום את המילית לפני המילוי, לשים לב שיהיה טעם מתובל ולא תפל)
קרדיט: עיתון קראט של המודיע, ד. פוקס.
הנה צילום המתכון מהעיתון:
ואחר כך התמונות שלי.
צפה בקובץ המצורף 894226צפה בקובץ המצורף 894227צפה בקובץ המצורף 894228צפה בקובץ המצורף 894229
איזה יופי לראות את פה!
בדיוק שמרתי את המתכון הזה לשבע ברכות אצלינו לעוד שבועיים כי הוא מצא חן בעיני,
בשביל מנה ראשונה, מה אפשר לשים ליד זה?
 

אמא ועוד..

משתמש מקצוען
את יכולה לקשקש על הצלחת רוטב כתום (אלף האיים, למשל) ולהניח עלעלים קטנים בצד,
או להכין פירה בטטה במרקם מוס ולזלף יפה לצד הרולדה.
אם את בקטע להשקיע, את יכולה להכין כרולדיות קטנות- בגודל של תבניות מלבן הכי קצרות, ולהגיש כמנה אישית.
 

שריתאליז

משתמש מקצוען
כשחשבתי להעלות את המתכון הטעים הזה, דפדפתי המון באשכולות שונים תחת חיפושים אפשריים, בשביל לראות אם כבר העלו אי פעם מתכון דומה...
שכן, אין בו חידושים מסעירים, אבל הוא טעים טעים!!!
כמובן שהוא יכול להוות השראה למילויים שונים ולפשטידות מסוגים אחרים שיהוו את הרולדה...
ההכנה פשוטה למדי, והתוצאה מושלמת ונאה.
(נ.ב. ברולדה שמתי כפית מלח ולא חצי.
חשוב לטעום את המילית לפני המילוי, לשים לב שיהיה טעם מתובל ולא תפל)
קרדיט: עיתון קראט של המודיע, ד. פוקס.
הנה צילום המתכון מהעיתון:
ואחר כך התמונות שלי.
צפה בקובץ המצורף 894226צפה בקובץ המצורף 894227צפה בקובץ המצורף 894228צפה בקובץ המצורף 894229
איך זה בחימום חוזר? ילך?
להכין מראש ולשמור במקרר ולחמם בחג?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה