תוספות איך מגלגלים רולדת בטטה וברוקלי ??(מתכון בפנים)

דרור יקרא

משתמש פעיל
יש לי מתכון לרולדת בטטה וברוקלי מאד טעימה רק שלא מצליח להתגלגל לרולדה(עושה את זה שכבות)
מישהי יכולה לעלות לי על הבעיה?? (אולי חסר חומרים??)
זה המתכון:
3 בטטות בינינות
4 ביצים
1/4 כוס שמן
מלח .פלפל
מרסקים את הבטטות ומוסיפים את שאר החומרים
אופים 180 מעלות 20 דקות(אפיתי יותר כי לא התקשה וכי לא יכולתי לגלגל לרולדה תמיד נשבר )
לגלגל לרולדה לקרר
מלית:
1/2 שקית ברוקלי
3 שיני שום
2 כפות שמן
מלח .פלפל
להרתיח את הברוקלי לבשל 5 דקות לסנן
לחמם שמן במחבת לכתוש את השום לטגן 10 שניות להוסיף את הברוקלי ל3 דקות
להסיר מהאש למעוך
לפתוח את הרולדה למלא ולגלג

קרדיט:קראט
 

דרור יקרא

משתמש פעיל
יש לי מתכון לרולדת בטטה וברוקלי מאד טעימה רק שלא מצליח להתגלגל לרולדה(עושה את זה שכבות)
מישהי יכולה לעלות לי על הבעיה?? (אולי חסר חומרים??)
זה המתכון:
3 בטטות בינינות
4 ביצים
1/4 כוס שמן
מלח .פלפל
מרסקים את הבטטות ומוסיפים את שאר החומרים
אופים 180 מעלות 20 דקות(אפיתי יותר כי לא התקשה וכי לא יכולתי לגלגל לרולדה תמיד נשבר )
לגלגל לרולדה לקרר
מלית:
1/2 שקית ברוקלי
3 שיני שום
2 כפות שמן
מלח .פלפל
להרתיח את הברוקלי לבשל 5 דקות לסנן
לחמם שמן במחבת לכתוש את השום לטגן 10 שניות להוסיף את הברוקלי ל3 דקות
להסיר מהאש למעוך
לפתוח את הרולדה למלא ולגלג

קרדיט:קראט
@ה. בקר @shira bira @חני גרינשטיין @רוחי בלבוחי @שפעל'ה - קייטרינג
וכל המבינות
 

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
אפשר לנסות לעזור? (:
היום יכינו כאן משהו בסגנון (רולדה תפו"א במילוי בטטה)
המתכון בסדר לא חסר מרכיבים, חסר הוראות:
שמן - להוסיף אותו חם ממש לתערובת
לשטח את התערובת לרולדה על נייר אפייה עבה
לרסס את נייר האפייה מראש בשמן
להכניס לתנור מחומם מראש לחום הכי גבוה (בערך 250 מעלות) לכמה דקות
ואז להוריד את החום ל 180 מעלות 15/20 דקות
כשמוכן מקררים קצת ומתחילים לגלגל לרולדה עם נייר האפייה!
מקררים לחלוטין עד טמפרטורת החדר

כשקר לחלוטין פותחים על משטח עבודה (שיש) בזהירות ומורחים את המילוי
מגלגלים חזרה ועוטפים היטב בנייר כסף (כמו סוכריה גדולה)
מכניסים למקרר עד לחימום לפני ההגשה
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
את צריכה לאפות עד לרמה שהפשטידה מתייצבת אבל לא מתייבשת. כך יישאר גמיש ותוכלי לגלגל.
עשיתי זאת הרבה פעמים עם פשטידות ירקות למיניהם ממולאות בפירה וכד'.
 

דרור יקרא

משתמש פעיל
אפשר לנסות לעזור? (:
היום יכינו כאן משהו בסגנון (רולדה תפו"א במילוי בטטה)
המתכון בסדר לא חסר מרכיבים, חסר הוראות:
שמן - להוסיף אותו חם ממש לתערובת
לשטח את התערובת לרולדה על נייר אפייה עבה
לרסס את נייר האפייה מראש בשמן
להכניס לתנור מחומם מראש לחום הכי גבוה (בערך 250 מעלות) לכמה דקות
ואז להוריד את החום ל 180 מעלות 15/20 דקות
כשמוכן מקררים קצת ומתחילים לגלגל לרולדה עם נייר האפייה!
מקררים לחלוטין עד טמפרטורת החדר

כשקר לחלוטין פותחים על משטח עבודה (שיש) בזהירות ומורחים את המילוי
מגלגלים חזרה ועוטפים היטב בנייר כסף (כמו סוכריה גדולה)
מכניסים למקרר עד לחימום לפני ההגשה
דבר ראשון תודה
2:מתנצלת מראש אבל לא היה לי כח לכתוב את כל ההוראות
שמן - להוסיף אותו חם ממש לתערובת
זה לא היה כתוב
למה זה חשוב?
להכניס לתנור מחומם מראש לחום הכי גבוה (בערך 250 מעלות) לכמה דקות
זה ברור(העתקתי את המתכון אני תמיד אופה בחום יותר גבוה)

כשמוכן מקררים קצת ומתחילים לגלגל לרולדה עם נייר האפייה!
זה תמיד מתפרק יכול להיות שאני צריכה לקרר ממש??

בקיצור נראה לי שהבעיה היא בזמן האפיה ובקירור כן??
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
דבר ראשון תודה
2:מתנצלת מראש אבל לא היה לי כח לכתוב את כל ההוראות

זה לא היה כתוב
למה זה חשוב?

זה ברור(העתקתי את המתכון אני תמיד אופה בחום יותר גבוה)


זה תמיד מתפרק יכול להיות שאני צריכה לקרר ממש??

בקיצור נראה לי שהבעיה היא בזמן האפיה ובקירור כן??
אני לא מקררת. אם הפשטידה אפויה וזהובה, אין סיבה שיתפרק.
היא צריכה להיות דקה בשביל להתגלגל.
 

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
ב
את צריכה לאפות עד לרמה שהפשטידה מתייצבת אבל לא מתייבשת. כך יישאר גמיש ותוכלי לגלגל.
עשיתי זאת הרבה פעמים עם פשטידות ירקות למיניהם ממולאות בפירה וכד'.
איזה גודל תבנית את אופה את זה?
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  27  פעמים

לוח מודעות

למעלה