בוקר טוב לכולן,
אני מכינה כבד עם רוטב כמנה ראשונה לחג בבוקר.
בד"כ אני אוהבת להגיש אותו על עיגול של פירה תפו"א + בטטה שמכינה בחג עצמו.
השנה לא רוצה להדליק אש בחג כי היא תשאר דלוקה עד למוצ"ש וזה קצת מלחיץ אותי.
אשמח לשמוע עוד רעיונות להגשה של כבד.
בלי בצק עלים...
ובלי עבודה קשה מדי.
תודה!!!
אני מכינה כבד עם רוטב כמנה ראשונה לחג בבוקר.
בד"כ אני אוהבת להגיש אותו על עיגול של פירה תפו"א + בטטה שמכינה בחג עצמו.
השנה לא רוצה להדליק אש בחג כי היא תשאר דלוקה עד למוצ"ש וזה קצת מלחיץ אותי.
אשמח לשמוע עוד רעיונות להגשה של כבד.
בלי בצק עלים...
ובלי עבודה קשה מדי.
תודה!!!