עוגות/עוגיות דרושים מתכונים לעוגות ועוגיות שלא מלכלכות-ושילדים אוהבים

א שיינפלד

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים

א שיינפלד

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
עוגות בחושות במאפינס אישיים
ובנות השנתיים והחמש לא יפילו פירורים לרצפה?
אולי זה רעיון לקחת איתנו שיאכלו בדרכים וכד'
 

א שיינפלד

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים

פלמונה

משתמש פעיל
עוגה מעולה ועשירה!
לא מתפוררת... ומעולה!!
1000000391.jpg
 

פינגווין במדבר

משתמש רשום
יש לי מתכון ממש מוצלח של עוגיות רעידת אדמה כלום מצרכים ו10 דקות בתנור
(האמת שכן קצת מלכלך יש אבקת סוכר...אבל ממש שווה
וטעים ברמותתתת)
תגידי אם זה רלוונטי.
ניסתי להעלות תמונה לא ממש הצלחתי אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים את זה.
 

פלמונה

משתמש פעיל
יש מישהי שניסתה את המתכון הזה עם תחליף לטעמי החלווה? והטחינה? אני ממש לא אוהבת את הטעם...

הייתי מנסה להחליף את הטחינה בחמאת בוטנים, משמיטה את החלבה
ושמה ש. ציפס מריר
אם כי אני לא יודעת כמה משמעותי יהיה הטעם של החמאת בוטנים
 
  • תודה
Reactions: ו8

חיה בד

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אפשר מתכון?
בוודאי
לבצק
5 כוסות קמח
1.5 כוס שמן
2 א.אפיה
1 כוס מיץ תפוזים
4 סוכר וניל

לערבב ולחלק ל5 פסים כמו שמרים
לחתוך לפני האפיה לפרוסות (וצריך לחזור על החיתוך גם לאחר האפיה)
למרוח ממרח תמרים קופסא מספיקה לכל הכמות(אני שוקלת וכך מחלקת את הגרמים לכל פס)
ואפשר למרוח ממרח שוקולד עם חלוה או בלי
בהצלחה ובתאבון!!!
 

לעת עתה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
לא מתפורר מאד?
יש לי עוגת קפה שאוהבים פה
מלכלכת לא פחות מעוגת שוקולד
אני חושבת שכל טורט מלכלך, כי זה מתפורר
אולי טורט בהירה פחות מלכלכת
כי לא רואים כ"כ את הפירורים...
לא יודעת באיזה שלב הגעתי, ואולי כבר כתבו.
אבל טורט טובה עם ביצים מופרדות לא מתפוררת בכללל!
היא רכה וספוגית.
יש לי מתכון עם את מעוניינת.

ואצלנו עוגות מתפוררות או מקוצפות אני מביאה רק עם צלחת וכפית וכמובן הוראה לא לזוז עד לסיומה.
ואם בסוף התפורר והיא נמרחת כשמטאטאים אותה, אז אני מפזרת עליה מלח כדי שתאסף טוב עם המטטא.
אז מתכונים לא הבאתי, אבל פתרונות אולי...
 

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית

לעת עתה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צודקת.
אבל לילדים שהם לא בובת חרסינה בדר"כ "מתפלקים" פרורים על הרצפה והסביבה.
גם שלי, אולי הפוך. :devilish:
טורט זו העוגה היחידה שאוכלים בלי צלחת, ורשאים לאכול איפה שמתחשק.
גם כשמתפורר זה ממש מעט.
ומה שאני אוהבת בטורט שהיא עוגה ולא עוגיה :)
 

(:keep smiling

משתמש פעיל
דובשניות
הכנה ממש מהירה
4 כוסות קמח
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
קורט מלח
1/2 כפית סודה לשתיה
1/2 כפית אבקת אפיה
3 כפות דבש
3 ביצים
קינמון - לפי הטעם, לא חובה.
לערבב לבצק
ליצור בידיים משומנות כדורים קטנים
להניח במרווחים על נייר אפיה
לאפות על 180 מעלות כעשר דקות - רבע שעה עד להזהבה והתייצבות.
לפדר באבקת סוכר
מה הכמות שיוצאת מזה?
והנראות שלהן יפה?
תודה
 

**Moko**

משתמש מקצוען
האמת שפגשתי את אותה התלבטות בדיוק אתמול בלילה והגעתי למסקנה ששוקולד מומס (כמו במתכונים של פצפוצי אורז, ציפויים של עוגות וכד') הוא הרבה יותר מלכלך מאשר נטו קקאו, כמו למשל כדורי שוקולד. אז זאת המסקנה שלי ואכן ראיתי כי טוב :)
ולכל אלו שנותנות הוראות מדוייקות איך אוכלים את העוגה ואיפה להניח את הכפית (וגם אני ביניהן) ומה לגבי התנועה הבלתי נמנעת שמנגבים את האצבעות בחולצה ? עוד לא הומצא הסינר הארוך שימנע את זה באופן מוחלט :cry:
פשוט פעם קניתי להם סינר שעשוי מחומר דמוי ניילון כי חשבתי שיהיה קל יותר לנקות אותו ככה.אז הם פשוט חיפשו נקודה חשופה בבגדים שעליה אפשר לנגב את השאריות..!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט נ'

קה נֵר לְרַגְלִי דְבָרֶךָ וְאוֹר לִנְתִיבָתִי:קו נִשְׁבַּעְתִּי וָאֲקַיֵּמָה לִשְׁמֹר מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קז נַעֲנֵיתִי עַד מְאֹד יי חַיֵּנִי כִדְבָרֶךָ:קח נִדְבוֹת פִּי רְצֵה נָא יי וּמִשְׁפָּטֶיךָ לַמְּדֵנִי:קט נַפְשִׁי בְכַפִּי תָמִיד וְתוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קי נָתְנוּ רְשָׁעִים פַּח לִי וּמִפִּקּוּדֶיךָ לֹא תָעִיתִי:קיא נָחַלְתִּי עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם כִּי שְׂשׂוֹן לִבִּי הֵמָּה:קיב נָטִיתִי לִבִּי לַעֲשׂוֹת חֻקֶּיךָ לְעוֹלָם עֵקֶב:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה