עוגת שכבות פררו רושה---

saralulu

משתמש מקצוען

***

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אפשר את המתכון של השמרים?
החומרים לבצק- לשים בקערה לפי הסדר הזה:
2 כפיות מלח
1.5 כוס שמן
3 ביצים
7.5 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 כפות שמרים
1 ו3/4 כוס מים חמימים
להשאיר בקערה את החומרים ללא ערבוב 15 דקות!!
ורק אחכ לערבב במשך 8 דקות.
להתפיח שעה שלמה.

החומרים למילוי מערבבים במיקסר)
כוס שמן
חבילת פודינג שוקולד
ביצה
1/2 כוס מים
2 כוסות סוכר
1 כוס קקאו

החומרים לפרורים:
1/4 כוס שמן
כוס קמח
3/4 כוס סוכר

אופן הכנת הפסים:
אחרי שהבצק תפח שעה מחלקים את הבצק ל4 וכל חלק מחלקים ל2 .
מרדדים כל חלק למלבן לא דק ומורחים במילוי שוקולד.
מרדדים לרולדה ומלפפים אחד בשני את 2 הרולדות הסגורות ומעבירים לתבנית אינגליש קייק . (סהכ י וצא 4 פסים )
נותנים התפחה של עוד שעה ומורחים בביצה ומפזרים פרורים.
אופים כ25 דקות
 

qa123

משתמש מקצוען
יש מצב למרוח חמאת בוטנים במקום הקרם נוגט?
 

כוס קקאו

משתמש סופר מקצוען
@ה. בקר
העני, אני עשיתי השבת את העוגה הזאת, היא קצרה מחמאות רבות.
רק הבצק התפורר לי , יש לך רעיון ליצב אותו?
 

חברים

משתמש פעיל
@ה. בקר רוצה היום לעשות העוגה, איך חותכים למלבנים כ"כ מדויקים?
לפי ס"מ או שאת כבר מיומנת ועושה לפי העין?
תודה על כל השיתופים!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה. בקר רוצה היום לעשות העוגה, איך חותכים למלבנים כ"כ מדויקים?
לפי ס"מ או שאת כבר מיומנת ועושה לפי העין?
תודה על כל השיתופים!
אני חותכת לפי העין.
אבל אפשר למדוד בשוליים ולחתוך לפי זה
 

(:keep smiling

משתמש פעיל
@ה. בקר היקרה!
העוגה מדהימה ברמות!! קלה וטעימה, אימצתי בחום!
שאלתי היא כזו - האם ניתן להפוך אותה ללא גלוטן? צליאקית חדשה במשפחה:( ואני ממש רוצה שהיא תהנה ממנה גם!
אני לא מבינה בכל הקמחים המחליפים קמח חיטה, רק שקדים טחונים..
אז אשמח מאד מאד למענה!
בתודה מראש
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה. בקר היקרה!
העוגה מדהימה ברמות!! קלה וטעימה, אימצתי בחום!
שאלתי היא כזו - האם ניתן להפוך אותה ללא גלוטן? צליאקית חדשה במשפחה:( ואני ממש רוצה שהיא תהנה ממנה גם!
אני לא מבינה בכל הקמחים המחליפים קמח חיטה, רק שקדים טחונים..
אז אשמח מאד מאד למענה!
בתודה מראש
נסי קמח תמי.
השתמשתי בו לא מעט והוא מעולה
 

חמסה

משתמש צעיר
@ה. בקר
העני, אני עשיתי השבת את העוגה הזאת, היא קצרה מחמאות רבות.
רק הבצק התפורר לי , יש לך רעיון ליצב אותו?
קראתי מזמן טיפ בעיתון קטיפה, אני מיישמת אותו על עוגה אחרת שהבסיס שלה אותו דבר וזה יוצא מעולה ולא מתפורר...
הרעיון לקחת את השמן עם מים שיש במתכון (בערך חצי כוס), ולשים במעבד מזון לכמה דק', אם יש במתכון גם ביצה אני מוסיפה גם אותה, ואז מערבבת עם שאר החומרים, יוצא מעולה, ועוזר לבצק לא להתפורר.

אם אני רוצה שהעוגה תתאים לראש השנה- מה אני שמה במקום הקרונקט? ואיזה קרם הכי מומלץ?
תודה רבה
 

חמסה

משתמש צעיר
אם אני שמה קרם קפוצ'ינו במקום הפרלינה או הנוגט- בגלל אגוזים, זה גם יצא טעים?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה