כבר הרבה זמן שאני רוצה לעלות ועכשיו הגיע הזמן
לחתוך את השניצל לרצועות
5 כפות קטשופ
1 כף חרדל
2 כפות שמן
2 כפות חומץ (אני מדלגת על זה)
2 כפות רוטב סויה( גם על זה אני לפעמים מדלגת אם אין)
חצי כוס סוכר חום
לערבב(בצלחת/שקית)
לטבול את השינצלים
לשים נייר אפיה במיני
לשים במיני
לפזר שומשום מעל
לערבב קצת
ולסגור
אין לי עם מעלות כך שנראה לי על החום הכי גבוהה
אחרי כמה דקות יהיה הרבה נוזלים אני סופגת עם נייר מגבת וסוגרת שוב
צריך להפוך את הרצועות
אני מוציאה כשאין נוזלים וכשיש צבע טוב
מאד מתקווץ כך שיש צורך להכין יותר
ממולץ מאד במיני מאז שיש לי את המיני אני לא מכינה בתנור
(אפיה בתנור 30 דקות מכוסה ו15 פתוח)
תעדכנו אם הצליח ואם אהבתם
לחתוך את השניצל לרצועות
5 כפות קטשופ
1 כף חרדל
2 כפות שמן
2 כפות חומץ (אני מדלגת על זה)
2 כפות רוטב סויה( גם על זה אני לפעמים מדלגת אם אין)
חצי כוס סוכר חום
לערבב(בצלחת/שקית)
לטבול את השינצלים
לשים נייר אפיה במיני
לשים במיני
לפזר שומשום מעל
לערבב קצת
ולסגור
אין לי עם מעלות כך שנראה לי על החום הכי גבוהה
אחרי כמה דקות יהיה הרבה נוזלים אני סופגת עם נייר מגבת וסוגרת שוב
צריך להפוך את הרצועות
אני מוציאה כשאין נוזלים וכשיש צבע טוב
מאד מתקווץ כך שיש צורך להכין יותר
ממולץ מאד במיני מאז שיש לי את המיני אני לא מכינה בתנור
(אפיה בתנור 30 דקות מכוסה ו15 פתוח)
תעדכנו אם הצליח ואם אהבתם