בקיצור את יכולה להביא לי מתכון טוב.
אהמ.. אפילו את השניצלים!
בצלחת אחת מערבבים ביצה עם רוטב ברביקיו או רוטב אחר שאוהבים
בצלחת רחבה שופכים פירורי לחם.
את השניצלים טובלים בביצה ואח"כ בפירורי לחם.
קנינו מלקחיים כדי שיהיה לילדים יותר נח להפוך את השניצלים.
מדגישים לילדים שהשמן צריך להיות רותח
והופכים את השניצל כשמתחילה להיות מסגרת לבנה מסביב.
אצלי הילדים מכינים לפעמים צ'יפס קפוא בתנור
שופכים צ'יפס לתבנית שופכים מעל תבלינים, ומשפריצים שמן (בשפריצר)
אופים לפי ההוראות שעל החבילה
אתמול הבת שלי בת 12 הכינה פתיתים.
אפילו לא הסברתי לה
קראה את ההוראות שעל החבילה.
רק צריך לנסות בלי פחד, מקסימום לא יהיה טעים.. זה תשלום דמי לימוד.