דגים סלומון מעושן / על גחלים

משתדרגת

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
אשמח לקבל מתכונים לסלומון מעושן וסלומון על גחלים.
עדיף מניסיון.

בנוסף, אני מנסה לפענח מה התיבול המיוחד בדג הזה (שמוכרים למשל באושר עד)
מישהו טעם ויודע לכוון?
1690736303341.png
 

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
זה מוצר של חברת אלדג והם מעשנים דגים בתנורים עם עץ או העישון קר
אי אפשר להכין את זה בבית
הכי קרוב שאפשר יש כאן
 

יהודית א' א'

משתמש צעיר
לי יש:

1. מפזרים על נייר אפיה מלח ופ.שחור גרוס, מניחים מעל את הדג ומפזרים מעל גם מלח ופ.שחור גרוס ומשאירים כשעה.
2. אחרי שעה לוקחים נייר כסף, מעליו נייר עיתון, מעליו נייר סופג (אפשר גם טישיו אם אין) ומעליו את נייר האפיה עם הדג.
3. עוטפים טוב, סוגרים את הקצוות כמו סוכריה,
4. מניחים על אש קטנה למשך 10 דקות. (אם זה פרוסות בודדות, על להבה אחת, אם שלם, על 2 להבות)
5. אחרי 10 דקות פותחים את העטיפות ומכניסים לתנור לעוד 15 דקות

יוצא מושלםםם, הכי טעים לאכול קר.

נ.ב. בעיקרון זה מספיק התיבול, כי הדג מקבל טעם מעושן, מי שרוצה יכולה לשים תיבול נוסף.
 

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
לי יש:

1. מפזרים על נייר אפיה מלח ופ.שחור גרוס, מניחים מעל את הדג ומפזרים מעל גם מלח ופ.שחור גרוס ומשאירים כשעה.
2. אחרי שעה לוקחים נייר כסף, מעליו נייר עיתון, מעליו נייר סופג (אפשר גם טישיו אם אין) ומעליו את נייר האפיה עם הדג.
3. עוטפים טוב, סוגרים את הקצוות כמו סוכריה,
4. מניחים על אש קטנה למשך 10 דקות. (אם זה פרוסות בודדות, על להבה אחת, אם שלם, על 2 להבות)
5. אחרי 10 דקות פותחים את העטיפות ומכניסים לתנור לעוד 15 דקות

יוצא מושלםםם, הכי טעים לאכול קר.

נ.ב. בעיקרון זה מספיק התיבול, כי הדג מקבל טעם מעושן, מי שרוצה יכולה לשים תיבול נוסף.
תודה!
מעשנת חתיכה ואז פורסת לפרוסות או איך זה הולך בדיוק?
 

בבא מציעא

משתמש חדש
לי יש:

1. מפזרים על נייר אפיה מלח ופ.שחור גרוס, מניחים מעל את הדג ומפזרים מעל גם מלח ופ.שחור גרוס ומשאירים כשעה.
2. אחרי שעה לוקחים נייר כסף, מעליו נייר עיתון, מעליו נייר סופג (אפשר גם טישיו אם אין) ומעליו את נייר האפיה עם הדג.
3. עוטפים טוב, סוגרים את הקצוות כמו סוכריה,
4. מניחים על אש קטנה למשך 10 דקות. (אם זה פרוסות בודדות, על להבה אחת, אם שלם, על 2 להבות)
5. אחרי 10 דקות פותחים את העטיפות ומכניסים לתנור לעוד 15 דקות

יוצא מושלםםם, הכי טעים לאכול קר.

נ.ב. בעיקרון זה מספיק התיבול, כי הדג מקבל טעם מעושן, מי שרוצה יכולה לשים תיבול נוסף
כמה מלח?
שמים את נייר האפיה עם הדג כמות שהוא בלי לשטוף אותו מהמלח? הוא לא מוציא נוזלים?
 

יהודית א' א'

משתמש צעיר
כמה מלח?
שמים את נייר האפיה עם הדג כמות שהוא בלי לשטוף אותו מהמלח? הוא לא מוציא נוזלים?
אני פחות עובדת עם כמויות, שיהיה מפוזר בצורה שווה על המשטח, לא מדי המון שלא יהיה מלוח,
אני שמה ככה לא מפריש הרבה, אבל אני עושה בד"כ בכמות קטנה אז יתכן ובפילה שלם יפריש הרבה,
אפשר להעביר לנייר אפיה חדש או לנגב מעט, אבל זה בסדר שקצת רטוב.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק צח

א מִזְמוֹר שִׁירוּ לַיי שִׁיר חָדָשׁ כִּי נִפְלָאוֹת עָשָׂה הוֹשִׁיעָה לּוֹ יְמִינוֹ וּזְרוֹעַ קָדְשׁוֹ:ב הוֹדִיעַ יי יְשׁוּעָתוֹ לְעֵינֵי הַגּוֹיִם גִּלָּה צִדְקָתוֹ:ג זָכַר חַסְדּוֹ וֶאֱמוּנָתוֹ לְבֵית יִשְׂרָאֵל רָאוּ כָל אַפְסֵי אָרֶץ אֵת יְשׁוּעַת אֱלֹהֵינוּ:ד הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ פִּצְחוּ וְרַנְּנוּ וְזַמֵּרוּ:ה זַמְּרוּ לַיי בְּכִנּוֹר בְּכִנּוֹר וְקוֹל זִמְרָה:ו בַּחֲצֹצְרוֹת וְקוֹל שׁוֹפָר הָרִיעוּ לִפְנֵי הַמֶּלֶךְ יי:ז יִרְעַם הַיָּם וּמְלֹאוֹ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:ח נְהָרוֹת יִמְחֲאוּ כָף יַחַד הָרִים יְרַנֵּנוּ:ט לִפְנֵי יי כִּי בָא לִשְׁפֹּט הָאָרֶץ יִשְׁפֹּט תֵּבֵל בְּצֶדֶק וְעַמִּים בְּמֵישָׁרִים:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

ותשובה ותפילה וצדקה • אתגר 111

לוח מודעות

למעלה