אני אישית לא מקציפה ועדיין יוצא מעולה, אני רק טורפת ידנית, וזה מה שכיך בעוגה,על אף ש@*** כתבה שאפשר ללא הקצפה בכלל (קערה וכף), בכל זאת הקצפתי, אבל לא הפרדתי ביצים.
יצא מעולה, גבוה וטעים!
הורדתי טיפה בכמות הסוכר.
אין לי תמונה כי הכל חוסל, פס אחד נגמר לפני שבת תוך איזה שעתיים מאז שיצא מהתנור...
פס אחד השארתי רק עם הסירופ מעל ללא שקדים, וגם היה מצויין.
פעם הבאה בע"ה נכפיל
עוגה קלה ומשובחת.עוגת בצק שוקולד וגנאש
בצק
2.5 כוסות קמח
2/3 כוסות סוכר
2/3 כוס שמן
ביצה
לערבל ביד או בכף לבצק. לשטוח בתבנית בינונית. בשלב זה מומלץ לקרר את הבצק כדי שיהיה פריך יותר
באותה קערה מערבבים שכבה ב'
2/3 כוס שמן
2/3 כוס סוכר
3 כפות דבש או סילאן
3 ביצים
5 כפות קמח
5 כפות קקאו
סוכר וניל
50 גר' חלבה מפוררת לבחירה- אני מוסיפה 2 כפות טחינה במקום
לשטוח על הבצק ולאפות ב180 עד שמוכן
גנאש: 100 גר שוקולד מריר מומס עם 2 כפות ח. בוטנים. אפשר בשקית או במיקרוגל
לשפוך על העוגה המוכנה ולהקפיא להתייצבות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: