אז הבת שלי בת השנתיים נכנסה למועדון.
ואני מנסה לעשות לעצמי סדר, לחפור קצת באשכולות...
מרגישה מבולבלת נורא (תוסיפו את זה שאני שבוע אחרי לידה...)
בכל אופן, כמה שאלות-
1. האם דברים שמתבשלים בתוכם גם גלוטן, ואני לא מביאה לה את המוצר עם הגלוטן, בעייתי?
לדוגמא מרק עוף, עם קניידלך...
2. אבקות מרק ורטבים של אוסם, אם כתוב רק עלול להכיל, ניתן לסמוך על זה?
3. איפה אפשר להשיג בירושלים לחם בהכשר עדה"ח/ לנדא/רובין?
עוד שאלה על לחם- היא מאד אוהבת לחם מטוגן, יוצא בסדר עם הלחם ללא גלוטן?
לחמניות למשל, ניסיתי את אריאל ועשיתי מזה טוסט, פחות התלהבה...
4. פסטה, אטריות ופתיתים, איזה חברה הכי טעים?
היו לי עוד המון שאלות, אבל העייפות שלי השכיחה לי...
תודה מראש!!!
ואני מנסה לעשות לעצמי סדר, לחפור קצת באשכולות...
מרגישה מבולבלת נורא (תוסיפו את זה שאני שבוע אחרי לידה...)
בכל אופן, כמה שאלות-
1. האם דברים שמתבשלים בתוכם גם גלוטן, ואני לא מביאה לה את המוצר עם הגלוטן, בעייתי?
לדוגמא מרק עוף, עם קניידלך...
2. אבקות מרק ורטבים של אוסם, אם כתוב רק עלול להכיל, ניתן לסמוך על זה?
3. איפה אפשר להשיג בירושלים לחם בהכשר עדה"ח/ לנדא/רובין?
עוד שאלה על לחם- היא מאד אוהבת לחם מטוגן, יוצא בסדר עם הלחם ללא גלוטן?
לחמניות למשל, ניסיתי את אריאל ועשיתי מזה טוסט, פחות התלהבה...
4. פסטה, אטריות ופתיתים, איזה חברה הכי טעים?
היו לי עוד המון שאלות, אבל העייפות שלי השכיחה לי...
תודה מראש!!!