מאפים זה לא רק בצק-חוברת מתכוני בצק במתנה!

תמר ברנשטיין

מאסטרית בעיצוב
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
@ה. בקר הכנתי עכשיו בצק מכמות כפולה ורק באמצע הלישה קלטתי שאת המים לא הכפלתי 🙄 אז הוספתי מיד עוד כמות של המים, מה שקרה שהבצק לא מתגבש... חלק נהיה בצק רך וחלק בצק קשה.
האם לישת יתר הורסת את הבצק? לזרוק לפח? או לתת לזה עוד לישה?
(בינתיים הכנתי עוד נגלה, אבל אין לי לב לזרוק את זה לפח...)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה. בקר הכנתי עכשיו בצק מכמות כפולה ורק באמצע הלישה קלטתי שאת המים לא הכפלתי 🙄 אז הוספתי מיד עוד כמות של המים, מה שקרה שהבצק לא מתגבש... חלק נהיה בצק רך וחלק בצק קשה.
האם לישת יתר הורסת את הבצק? לזרוק לפח? או לתת לזה עוד לישה?
(בינתיים הכנתי עוד נגלה, אבל אין לי לב לזרוק את זה לפח...)
כנראה מאוחד מדי אבל יכולת להמשיך ללוש
 

YAEL20

משתמש פעיל
צילום מקצועי
@ה. בקר את אלופהה
יש לי את החוברת כבר מאז שפרסמת וכל פעם אני עושה משם משהו אחר
בכללי הבצק הזה מושלםם
עכשיו הזמינה אצלי משהי כמות של לחמניות שום לארוע
והריח----
נראה פצצהה (בחיים לא הכנתי כזה המון והבית כולו מלא בריח...)
ממש תודה! בכללי כל המתכונים שלך שמורים אצלי אחד אחד.......
 

קבצים מצורפים

  • IMG_0403.JPG
    IMG_0403.JPG
    3.1 MB · צפיות: 13

c..b.

משתמש צעיר
מתרגשת להגיש לגם חוברת מתכוני בצק.

עיצוב מושלם ממש, תודה גדולה לניקית המקסימה @sl disign שהתנדבה בטוב ליבה לעצב לכם חוברת מאירת עיניים, יפה ומסודרת.
יש לציין שעבדה במקצועיות ובזריזות ממש.

תהנו

מזכירה שהמדידה בכוסות חד פעמיים פשוטים לשתיה קרה.
אם מעבירים את החוברת הלאה, כדאי לציין זאת
חסום :(
 

S234

משתמש פעיל
@ה. בקר יש רעיון למילוי טונה אחר בלחמניות?
בעלי לא אוהב רסק עגבניות...
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה. בקר יש רעיון למילוי טונה אחר בלחמניות?
בעלי לא אוהב רסק עגבניות...
טונה מפוררת היטב
שום כתוש
+ תבלינים כרצונך, פפריקה, פלפל שחור, כמון וכו' ועשבי תיבול
ביצה שתאחד קצת
 

קצר ולעניין

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
SOS....
מכינה עכשיו את הבצק הבסיסי של הלחמניות
ממש הקפדתי על הכמויות ואפילו מדדתי...
ויוצא בצק דביק מאד,
הוספתי קמח ולא עוזר.
יש למישהי רעיון איך להציל את הבצק?
ומה לא תקין לפעם הבאה...
 

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
SOS....
מכינה עכשיו את הבצק הבסיסי של הלחמניות
ממש הקפדתי על הכמויות ואפילו מדדתי...
ויוצא בצק דביק מאד,
הוספתי קמח ולא עוזר.
יש למישהי רעיון איך להציל את הבצק?
ומה לא תקין לפעם הבאה...
מדדת לפי כוסות ח"פ?
 

למנצח מזמור

משתמש צעיר
אולי תלוי בקמח
אני גם צריכה להפחית קצת מכמות המיים לבערך 520 \ 530
משתמשת בחוברת הזאת על בסיס קבוע
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה