בשרי איך להפוך חזה עוף לפרגית?

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
@המטבח של סימא
בעקבות ההמלצות שלך
מוסיפה היום כל צורת הכנה של חזה מעט סודה לשתייה לרוטב וזה שידרוג מדהים! במיוחד לאנשים (כמוני) שחזה שהתייבש אינו אכיל עבורם.
מוסיפה למשרה למנגל, לביצה של השניצל וכו'
השרייה של לפחות חצי שעה.
שמתי לב גם שהילדים אוכלים ככה הרבה יותר עוף, החזה רק וקל לאכילה.
ניסיתי אגב גם בבשר.
הגזמתי עם זמן ההשריה והבשר יצא רך מדי לטעמי, מרגיש קצת כמו פסטרמה.
אבל מבחינתי הניסיון הצליח ואנסה שוב עם כמויות וזמנים קצרים יותר
 

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
@המטבח של סימא
בעקבות ההמלצות שלך
מוסיפה היום כל צורת הכנה של חזה מעט סודה לשתייה לרוטב וזה שידרוג מדהים! במיוחד לאנשים (כמוני) שחזה שהתייבש אינו אכיל עבורם.
מוסיפה למשרה למנגל, לביצה של השניצל וכו'
השרייה של לפחות חצי שעה.
שמתי לב גם שהילדים אוכלים ככה הרבה יותר עוף, החזה רק וקל לאכילה.
ניסיתי אגב גם בבשר.
הגזמתי עם זמן ההשריה והבשר יצא רך מדי לטעמי, מרגיש קצת כמו פסטרמה.
אבל מבחינתי הניסיון הצליח ואנסה שוב עם כמויות וזמנים קצרים יותר
ואחרי ההשריה את שוטפת?
 

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
לא אין צורך
האמת שבפעמים הראשונות שטפתי כי חששתי אבל זה נכנס אצלי היום ממש לסדר ההכנה. כמו שמוסיפה מלח מוסיפה קצת סודה לשתייה.
אין טעם לוואי בכלל
 

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
בגלל שהתחלתי להכין ככה בסדיר חזה עוף ולעיתים בשר,
שאלת הבריאות מטרידה אותי.
בקיטניות אומרים שעדיף שלא להוסיף סודה לשתייה כי מזיק לוויטמינים/מינרלים/לא בטוחה מה בדיוק. אכן בד"כ לא מוסיפה למרות שהבישול מתארך מאוד.

מה לגבי העוף?
 

משתמש משודרג

משתמש סופר מקצוען

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
למה?
איפה ראית שיש בעיה לצרוך סודה לשתייה לאדם בריא?
קודם כל תודה רבה על המתכון ובאופן כללי על השיתופים שלך.
לא חושבת שיש בעיה עם צריכה של סודה לשתיה השאלה שלי היא האם התהליך הכימי שנוצר מזיק לאבות המזון שבמאכל והופך אותו לפחות מזין.
 

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
בגלל שהתחלתי להכין ככה בסדיר חזה עוף ולעיתים בשר,
שאלת הבריאות מטרידה אותי.
בקיטניות אומרים שעדיף שלא להוסיף סודה לשתייה כי מזיק לוויטמינים/מינרלים/לא בטוחה מה בדיוק. אכן בד"כ לא מוסיפה למרות שהבישול מתארך מאוד.

מה לגבי העוף?
אשמח לשמוע איך את מכינה את הבשר
תודה
 

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
לא אין צורך
האמת שבפעמים הראשונות שטפתי כי חששתי אבל זה נכנס אצלי היום ממש לסדר ההכנה. כמו שמוסיפה מלח מוסיפה קצת סודה לשתייה.
אין טעם לוואי בכלל
כלומר?
בשלב התיבול את מכניסה את הסודה לשתיה?
 

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
אשמח לשמוע איך את מכינה את הבשר
תודה
לפני הבישול משרה עם קצת שמן תבלינים וסודה לשתייה
כלומר?
בשלב התיבול את מכניסה את הסודה לשתיה?
תלוי במתכון, צריך להיות עם נוזל. בשניצל מוסיפה לביצה ובחזה למנגל מוסיפה לתערובת השרייה (שמן סויה ותבלינים)
 

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
לפני הבישול משרה עם קצת שמן תבלינים וסודה לשתייה

תלוי במתכון, צריך להיות עם נוזל. בשניצל מוסיפה לביצה ובחזה למנגל מוסיפה לתערובת השרייה (שמן סויה ותבלינים)
אני מבינה שבלי לשטוף את הבשר, אין שום טעם לוואי?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק צח

א מִזְמוֹר שִׁירוּ לַיי שִׁיר חָדָשׁ כִּי נִפְלָאוֹת עָשָׂה הוֹשִׁיעָה לּוֹ יְמִינוֹ וּזְרוֹעַ קָדְשׁוֹ:ב הוֹדִיעַ יי יְשׁוּעָתוֹ לְעֵינֵי הַגּוֹיִם גִּלָּה צִדְקָתוֹ:ג זָכַר חַסְדּוֹ וֶאֱמוּנָתוֹ לְבֵית יִשְׂרָאֵל רָאוּ כָל אַפְסֵי אָרֶץ אֵת יְשׁוּעַת אֱלֹהֵינוּ:ד הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ פִּצְחוּ וְרַנְּנוּ וְזַמֵּרוּ:ה זַמְּרוּ לַיי בְּכִנּוֹר בְּכִנּוֹר וְקוֹל זִמְרָה:ו בַּחֲצֹצְרוֹת וְקוֹל שׁוֹפָר הָרִיעוּ לִפְנֵי הַמֶּלֶךְ יי:ז יִרְעַם הַיָּם וּמְלֹאוֹ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:ח נְהָרוֹת יִמְחֲאוּ כָף יַחַד הָרִים יְרַנֵּנוּ:ט לִפְנֵי יי כִּי בָא לִשְׁפֹּט הָאָרֶץ יִשְׁפֹּט תֵּבֵל בְּצֶדֶק וְעַמִּים בְּמֵישָׁרִים:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

ותשובה ותפילה וצדקה • אתגר 111

לוח מודעות

למעלה