נזכרתי ברעיון מעולה ממש, שגם מתאים-
לחמניות ממולאות בשר.
מטגנים בצל קטן, מוסיפים את הבשר ותבלינים שאוהבים, שיהיה פיקנטי.
ומצננים.
מכינים בצק לחלות, לוקחים כדור, שוטחים על היד, ממלאים בפנים קצת מהבשר, סוגרים, ומכדררים, ומתפיחים עוד קצת,
כמובן ביצה ושומשום.
באותו רעיון עשיתי פעם רולדה, מרדדים את הבצק, שמים בשר, מגלגלים, מתפיחים, שומשום, אופים כרולדה.
אחרי האפיה פורסים(רק לשים לב שזה תופח, אז לעשות רולדה צרה).
אוכלים סתם כך או עם סלטים. זה משהו לא רגיל!
עריכה:
יש צורך לסמן אותן באופן שונה מהרגיל, כי הן בשריות
אני מפזרת עם השומשום, פפריקה.
לחמניות ממולאות בשר.
מטגנים בצל קטן, מוסיפים את הבשר ותבלינים שאוהבים, שיהיה פיקנטי.
ומצננים.
מכינים בצק לחלות, לוקחים כדור, שוטחים על היד, ממלאים בפנים קצת מהבשר, סוגרים, ומכדררים, ומתפיחים עוד קצת,
כמובן ביצה ושומשום.
באותו רעיון עשיתי פעם רולדה, מרדדים את הבצק, שמים בשר, מגלגלים, מתפיחים, שומשום, אופים כרולדה.
אחרי האפיה פורסים(רק לשים לב שזה תופח, אז לעשות רולדה צרה).
אוכלים סתם כך או עם סלטים. זה משהו לא רגיל!
עריכה:
יש צורך לסמן אותן באופן שונה מהרגיל, כי הן בשריות
אני מפזרת עם השומשום, פפריקה.
נערך לאחרונה ב: