בשרי מחפשת מתכון מעולה לעוף בתנור, שגם ילדים אוהבים :)

פיצקי

משתמש צעיר
שימו שכבת טבעות בצל מכובדת
שפכו עליה שמן , סוכר, א.שום, (קצת מלח)
הניחו מעל את העופות עדיף על צד ההפוך
כסו חזק!!! עם נייר כסף או מכסה של התבנית
ואפו על חום גבוה כשעה ועל חום בינוני עוד שעה או עד שתרגישו עם מזלג שהעוף רך
שימו לב : יש לקחת תבנית מספיק גדולה ומספיק עמוקה כי העוף מוציא המון נוזלים
הילדים מלקקים את האצבעות תכינו מספיק שלא יהיה חסר!!!
(בסיום האפיה לא רואים את הבצל כי הוא הופך לריבה אודות לסוכר ששמנו בתחילה)
 

שומרת החומות

משתמש מקצוען
הכי פשוט בעולם
קערה עם חצי כוס שמן להוסיף תבלין גריל עוף ומעט מלח
למרוח את העופות בתערובת ולהכניס לתנור על 200 מעלות בלי כיסוי
אפשר להוסיף פרוסות תפוחי אדמה
יוצא עוף טעים כמו באולמות
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
משהו לא מסובך והכי הכי טעים!
6 מנות עוף +/-
1/4 כוס צילי
1/4 כוס סויה
1/4 כוס סילאן
קצת שמן
פפריקה / פלפל / אבקת שום


לאפות מינימום שעתיים 170 מעלות
עדיף 3-4 שעות 150 מעלות
(לשים על רשת ולא תבנית אפיה, זה יכול להישרף)
 

CO2

משתמש פעיל
@טלי גול
א. מיונז בשפע ואז פרורי לחם
ב. חרדל ודבש (כל מתכון לרוטב חרדל ודבש לסלט)
 

אדריכלות מזווית אחרת

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים

חנה ש.

צלמת אוֹמָנית
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
הכי קל בעולם,
לשים בתבנית כרעיים/שוקיים
לפזר מעל מלח, פלפל שחור, אבקת שום גרוס, פפריקה, פפריקה חריפה,
לאפות בלי כיסוי חמישים דקות על 200 מעלות,
לשים על גריל חם 220 מעלות לעוד כחמש דקות להשחמה יפה מלמעלה.
 

רבקי 1234

משתמש פעיל
מאוד קל וילדים מטורפים על זה
לשים נייר אפייה בתבנית ח"פ להניח כרעיים/שוקיים/כנפיים
לשפוך צילי מתוק קצת רוטב סוייה
לעטוף היטב בנייר כסף ולאפות 3 שעות
 

120161

משתמש מקצוען
מאד ממליצה על שקיות קוקי
העוף יוצא רך ועם מראה צלוי זהוב.
אפשר להסתפק בהתזת שמן ולפזר שום גבישי ופפריקה
או להכין משרה : מעט שמן מעט דבש שום טרי כתוש להשרות את העופות .
תמיד מצליח בס"ד
 

טייס

משתמש צעיר
לשפוך sauce Duck (רוטב בןווזים) בשפע מעל חתיכות עוף המונחות על התבנית לאפות מכוסה כשעה וחצי על חום גבוהה ואח"כ חצי שעה ללא כיסוי (כשמסירים את הנייר כסף לדאוג שיהיה הרבה רוטב על העוף-שישחים עם הרוטב.

רעיון נוסף קצת יותר הכנה- לשפוך בצל מטוגן על העוף לתבל במלח פלפל ופפריקה ומעל לשפוך רוטב סויה וסוכר חום(לערבב תו"כ מריחה על חלקי העוף) לאפות כמו במתכון הקודם

שני המתכונים מעדן!!!
הילדים מלקקים ת'אצבעות
 

טייס

משתמש צעיר
לשפוך sauce Duck (רוטב בןווזים) בשפע מעל חתיכות עוף המונחות על התבנית לאפות מכוסה כשעה וחצי על חום גבוהה ואח"כ חצי שעה ללא כיסוי (כשמסירים את הנייר כסף לדאוג שיהיה הרבה רוטב על העוף-שישחים עם הרוטב.

רעיון נוסף קצת יותר הכנה- לשפוך בצל מטוגן על העוף לתבל במלח פלפל ופפריקה ומעל לשפוך רוטב סויה וסוכר חום(לערבב תו"כ מריחה על חלקי העוף) לאפות כמו במתכון הקודם

שני המתכונים מעדן!!!
הילדים מלקקים ת'אצבעות
למי שלא יודעת מה זה רוטב ברווזים:
1724652454880.png
 

אלף אורות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L
אם את שואלת אותי, קחי עוף שלם, מלאי תבנית חד פעמית בקילו מלח גס. שימי מעל את העוף השלם והכניסי לגריל למשך שעה בערך, או עד שיוצא שחום מלמעלה.
המלח סופח אליו את כל השומן והנוזלים של העוף והעוף יוצא טעים בטירוף!
לאחר הגריל את רק מוציאה את העוף מהמלח, זורקת את התבנית עם המלח והכל, ויש לך עוף מושלם!!
 

cheinhorn

משתמש צעיר
אם את שואלת אותי, קחי עוף שלם, מלאי תבנית חד פעמית בקילו מלח גס. שימי מעל את העוף השלם והכניסי לגריל למשך שעה בערך, או עד שיוצא שחום מלמעלה.
המלח סופח אליו את כל השומן והנוזלים של העוף והעוף יוצא טעים בטירוף!
לאחר הגריל את רק מוציאה את העוף מהמלח, זורקת את התבנית עם המלח והכל, ויש לך עוף מושלם!!
אפשר לאפות בצורה הזו גם רק כרעיים ולא עוף שלם? לא אוהבים אצלי את שאר החלקים.
 

ש. צ. וינמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
עריכה תורנית
אפשר לאפות בצורה הזו גם רק כרעיים ולא עוף שלם? לא אוהבים אצלי את שאר החלקים.
זה התפריט המנצח לילדים. (ויש גם מבוגרים שמעדיפים אותו על פני אחרים מומלצים מאוד)
ומנסיון שלי אפשר לוותר על המלח.
עוף. לא משנה אילו חלקים. אפשר כרעיים אפשר כנפיים. לעטוף טוב עם נייר כסף ולאפות כשעה וחצי.
הילדים מחפשים את המנה השלישית...
 

120161

משתמש מקצוען
כל המוצרים התעשיתיים
מכילים חומרים לא בריאים
סוכר בכמות גבוהה (רוטב ברווז מכיל ריבת משמש קטשופ מלא סוכר וכן הלאה...
חומרים משמרים חומרי טעם סינטטים.
ברובם יש מונוסודיום גלוטמאט - "מחזק טעם" מגר לאכול עוד ועוד...
אני בדעה שלכבוד שבת אפשר קצת להתפרע עם מוצרים בעייתיים
אבל האמצע השבוע כדאי לבשל פשוט ובריא עם מוצרים בסיסיים.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה