אצלנו בבית אוהבים לאכול עוף בצורותיו השונות, מוקפץ, שניצלים, קציצות, רק לא בצורתו המקורית. אף פעם לא הכנתי בבית עוף שצריך לפרק לבד.
עכשיו נתקעתי עם שוקיים במקפיא בכמות מכובדת, מה אפשר לעשות איתם?
האמת שאני גם לא רוצה להתעסק איתם יותר מידי לפני ההכנה, אז אולי מתכון לטעם חזק ומעניין שיחפה על הצורה, או איזה שיטה לעשות את זה שונה מהצורה המקורית בלי יותר מידי התעסקות?
אשמח לרעיונות מקוריים כי חבל לי להכין משהו, שאחר כך לא ירצו לאכול...
עכשיו נתקעתי עם שוקיים במקפיא בכמות מכובדת, מה אפשר לעשות איתם?
האמת שאני גם לא רוצה להתעסק איתם יותר מידי לפני ההכנה, אז אולי מתכון לטעם חזק ומעניין שיחפה על הצורה, או איזה שיטה לעשות את זה שונה מהצורה המקורית בלי יותר מידי התעסקות?
אשמח לרעיונות מקוריים כי חבל לי להכין משהו, שאחר כך לא ירצו לאכול...