שלום,
אנחנו הולכים לעשות שבת גיבוש ל80 איש בלענ"הר (90 בסה"כ אבל 20 מתוכם ילדים בגילאי 2-8)
אנחנו רוצים שיהיה אוכל בשפע אבל לא סתם כמויות בלי קשר.... לא אוהבים לזרוק
איך מתחילים לחשבן?
היתי שמחה לדעת המומחים פה...
התפריט בגדול:
דג סלומון מנה ראשונה
רבעים, שוקיים וחזה
תוספות אורז ותפוא אפויים
לבוקר יהיה גפילטע פיש
טשולנט
קוגל אטריות
שניצלונים
תודה רבה!!
אנחנו הולכים לעשות שבת גיבוש ל80 איש בלענ"הר (90 בסה"כ אבל 20 מתוכם ילדים בגילאי 2-8)
אנחנו רוצים שיהיה אוכל בשפע אבל לא סתם כמויות בלי קשר.... לא אוהבים לזרוק
איך מתחילים לחשבן?
היתי שמחה לדעת המומחים פה...
התפריט בגדול:
דג סלומון מנה ראשונה
רבעים, שוקיים וחזה
תוספות אורז ותפוא אפויים
לבוקר יהיה גפילטע פיש
טשולנט
קוגל אטריות
שניצלונים
תודה רבה!!