אם אתם רוצים לעשות את זה תוציאו את הגזים תקפיאו תוציאו מהמקפיא תשימו רבע שעה עשרים דקות את הבקבוק בתוך ספל מים תנערו היטב (ובמקרה שזה עדיין מוקפא להשים עוד זמן בתוך הספל) ותמזגו לכוסאנחנו מקפיאים את הקולה וכך עושים מזה כמו ברד. הבעיה היא שאם מקפיאים את זה עם גזים כשמוציאים את זה מוקפא לוקח שנה עד שמצליחים לפתוח את זה בלי להכריז רשמית על פתיחת ממטרה מתוקה באמצע המטבח, וכשמחכים שזה יפשיר זה כבר לא ברד… כשזה בלי גזים פשוט פותחים וזהו יש ברד. מקווה שהובנתי.
מוווווווווווש
(הכי טעים זה עם פפסי)