שוקלד בלונדי
משתמש מקצוען
יש לי רעיון למגנום תגידו מה דעתכם
אז ככה
מקציפים שמנת מתוקה ומוסיפים חלב מרוכז ושופכים קצת מהקצפת לתוך תבנית כזאת:
לוקחים רבע לשבע כזה:
ותוקעים בו מקל ארטיק
ומניחים בתבנית ומעל זה שופכים עוד מהקצפת ומקפיאים
לאחר ההקפאה טובלים את הארטיקים/גלידה בתוך כוס עם שוקולד מומס
עם קרוקנט
ומקפיאים שוב
מה אתם אומרים על הרעיון?
האם עדיך את הרבע לשבע הרגיל?
או לחתוך את הרבע לשבע הרגיל לשניים לאורך?
אשמח לשמוע גם את דעתך @ה. בקר
אז ככה
מקציפים שמנת מתוקה ומוסיפים חלב מרוכז ושופכים קצת מהקצפת לתוך תבנית כזאת:
לוקחים רבע לשבע כזה:
ותוקעים בו מקל ארטיק
ומניחים בתבנית ומעל זה שופכים עוד מהקצפת ומקפיאים
לאחר ההקפאה טובלים את הארטיקים/גלידה בתוך כוס עם שוקולד מומס
עם קרוקנט
ומקפיאים שוב
מה אתם אומרים על הרעיון?
האם עדיך את הרבע לשבע הרגיל?
או לחתוך את הרבע לשבע הרגיל לשניים לאורך?
אשמח לשמוע גם את דעתך @ה. בקר