תוספות אטריות, ירושלים,---קוגל אמיתי !!

בְּמוֹצָאֵי מְנוּחָה ... תַּרְאֵם נִסֶּיךָ עוֹשֶׂה גְדוֹלוֹת ... לִשְׁמֹעַ אֶל הָרִנָּה וְאֶל הַתְּפִלָּה

מִזְמוֹר לְתוֹדָה הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ: עִבְדוּ אֶת יי בְּשִׂמְחָה בֹּאוּ לְפָנָיו בִּרְנָנָה: דְּעוּ כִּי יי הוּא אֱלֹהִים הוּא עָשָׂנוּ (ולא) וְלוֹ אֲנַחְנוּ עַמּוֹ וְצֹאן מַרְעִיתוֹ: בֹּאוּ שְׁעָרָיו בְּתוֹדָה חֲצֵרֹתָיו בִּתְהִלָּה הוֹדוּ לוֹ בָּרְכוּ שְׁמוֹ: כִּי טוֹב יְהוָֹה לְעוֹלָם חַסְדּוֹ וְעַד דֹּר וָדֹר אֱמוּנָתוֹ:

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
או לשפוך קודם את האטריות זה טיפה מרגיע את השמן
ומיד אחכ את המים
כך יש פחות סיכון לכויה
אכן כמו שרשמתי לשים קודם את האטריות ואז לשפוך את המים ולכסות את הסיר
תודה
 

אסתיס

משתמש מקצוען
חוזרת לעדכן שיצא מושלם!
המלצה אישית,
לטעום תיבול ולתקן לפי טעם אישי
אני הוספתי עוד מעט מלח ופלפל שחור.
 

הכהה את שיניו

משתמש צעיר
הכנתי לפי המתכון בדיוק,
יצא טעים מאוד...
אבל ממש בהיר מבפנים,
הוא השחים לי רק מבחוץ, מה לא היה בסדר?
 

דג סקרן

משתמש רשום
הכנתי לפי המתכון בדיוק,
יצא טעים מאוד...
אבל ממש בהיר מבפנים,
הוא השחים לי רק מבחוץ, מה לא היה בסדר?
היה צריך להשחים יותר את הסוכר,
אני משחים ממש עד רגע לפני שנשרף, (אחרי שמתחיל להשחים צריך לערבב כל הזמן כי לפעמים רק השכבה התחתונה משחימה ומעל עדיין לא, וגם אז זה יוצא בהיר מידי)
 

פלמינגו.

משתמש מקצוען
אשמח לראות תמונה
ביום שישי הכנתי אמנם מתכון אחר (עשיתי חיפוש בפרוג ולא הופיעה לי האשכול הזה:unsure: )
 

אמא לשלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
@שפעל'ה - קייטרינג פעם ראשונה עשיתי והיה מעולה
מאז כל פעם שאני מנסה הסוכר מקריש ונהיה גושים, כבר שלוש פעמים בזבזתי סוכר ושמן על זה
מה הבעיה זה שזה לא יוצא טוב?
 

sl disign

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
@שפעל'ה - קייטרינג פעם ראשונה עשיתי והיה מעולה
מאז כל פעם שאני מנסה הסוכר מקריש ונהיה גושים, כבר שלוש פעמים בזבזתי סוכר ושמן על זה
מה הבעיה זה שזה לא יוצא טוב?
גם אצלי
מה הסיבה/הפיתרון?
תודה
גם לי זה נהיה שבוע שעבר וכמעט התייאשתי
אבל המשכתי עם זה על האש ואח"כ הכל נמס.
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים

משה 05276

משתמש מקצוען

KATZEFET

משתמש רשום
@שפעל'ה - קייטרינג
תודה על המתכון המעולה!
הכנתי כבר פעמיים והכל מתחסל...

יש לי שאלה - כשאני ממיסה את השמן והסוכר בהתחלה, הסוכר לא מתערבב בשמן,
זה בסדר? ואם כן אפשר לותר על השמן בשלב הזה ולהוסיף אותו אח"כ (שלא יהיה כ"כ שרוף)
 

שריתאליז

משתמש מקצוען
יצא מעולה.

רציתי שיצא יותר שחום ממה שיצא. אז חיממתי בסיר עוד קרמל ועשיתי אותו ממש על הגבול ושפכתי על העיסה .
(אחרי שהיה מכוסה שעה)
עירבבתי טוב
ואחכ הוספתי את הביצים

הצבע יצא מושלם והטעם מעולה
תודה רבה על כל ההנחיות
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


קהילת פרוג מודה לקב"ה יחד עם כלל ישראל על חיסולו של רב המרצחים מלבנון

בְּמוֹצָאֵי מְנוּחָה ... תַּרְאֵם נִסֶּיךָ עוֹשֶׂה גְדוֹלוֹת ... לִשְׁמֹעַ אֶל הָרִנָּה וְאֶל הַתְּפִלָּה

א מִזְמוֹר לְתוֹדָה הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ:ב עִבְדוּ אֶת יי בְּשִׂמְחָה בֹּאוּ לְפָנָיו בִּרְנָנָה:ג דְּעוּ כִּי יי הוּא אֱלֹהִים הוּא עָשָׂנוּ (ולא) וְלוֹ אֲנַחְנוּ עַמּוֹ וְצֹאן מַרְעִיתוֹ:ד בֹּאוּ שְׁעָרָיו בְּתוֹדָה חֲצֵרֹתָיו בִּתְהִלָּה הוֹדוּ לוֹ בָּרְכוּ שְׁמוֹ:ה כִּי טוֹב יְהוָֹה לְעוֹלָם חַסְדּוֹ וְעַד דֹּר וָדֹר אֱמוּנָתוֹ:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

תחל שנה וברכותיה • אתגר 117

לוח מודעות

למעלה