דרוש מתכון שניצלונים טעימים בתנור יש דבר כזה???

saralulu

משתמש מקצוען
זה יכול מאוד להקל עלי במטבח
אשמח מאוד למתכון מוצלח מניסיון!
תודה רבה!
 

saralulu

משתמש מקצוען
כוס פירורית זהב
כוס שומשום
כוס שמן
תבלינים לפי הטעם

לערבב בקערה

להוסיף אצבעות חזה עוף

לסדר בתבנית עם נייר אפיה

לאפות עם נייר אפיה גם מעל.

לאכול טרי

יאמי
אפשר פירוט של תבלינים וכמות של חזה?
תודה
 

אמיליה

משתמש מקצוען
אני עושה בנינגה
אבל לפני שהיה לי נינגה עשיתי בתנור
הילדים שלי אוהבים והתרגלו לזה, והיום כל שניצל מטוגן מגעיל להם מרוב שמן

עושה את השניצלים כרגיל, בדיוק כמו במחבת, אין הבדל בהכנה
רק באפיה ולא בטיגון
 

א. אדם

משתמש מקצוען
אני בבלילה של הביצים מערבבת: 2 ביצים, חרדל (נניח 2 כפות גדושות), רוטב צ'ילי מתוק (נגיד שליש עד חצי כוס) מעט רוטב סויה (ממש מעט) ומשרה את זה זמן מה, אחר כך עם פירורי הלחם- שום גבישי או אבקת שום
שמה בתנור עם שמן ויוצא עסיסי ומלא טעם
(בדרך כלל אני משתמשת בתיבול טבעי יותר ללא רטבים ואבקות מרק.... אבל בשניצל אני מסכימה לעצמי :) )
 

שרה נ.

משתמש צעיר
מתכון מוצלח מאד של אביגיל מייזליק (אם אני לא טועה.. קיבלתי מגיסתי):
מתאים ל-2 חזות פרוסות לשניצלונים
שמים בשקית הקפאה:
כוס פירורי לחם
1/2 כוס שמן
1/2 כוס שומשום
2 שיני שום כתושות (אני שמה 1)
מלח
פלפל

לעסות את השקית עד שהכל מתערבב

לשפוך בתבנית עם החזות הפרוסים, לערבב שיצפה הכל
לכסות בנייר כסף ולאפות רבע שעה
ועוד 10 דקות בלי כיסוי
(לפעמים צריך לערבב תוך כדי, תלוי כמה העמסתם את התבנית)
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
הסוד הוא אפייה קצרה בחום גבוה.
ככה החזה לא מתייבש, ונשאר עסיסי.
אני לא שמה ביצים, רק כשאני מטגנת.
תנור מחומם מראש 200°-250°
לטבול את החזה בשמן מתובל בתבלינים ומלח, ואז בפירורי לחם מוזהבים.
אפייה של בערך 10-12 דק', אם לא מוכן אז עוד קצת. לא יותר.(מנסה לחתוך שניצל אחד, אם הפנים לבן, זה מוכן)
 

navaem

משתמש צעיר
צילום מקצועי
חשוב ! חשוב ! אפיה קצרה בחום גבוהה עד שרואים שהבשר נהיה לבן וזהו . שיהיה עסיסי .
 

lea.dev.top

משתמש מקצוען
D I G I T A L
לדיתי וינשטיין יש מתכון מוצלח
Screenshot_20240513-070322_WhatsApp.jpg
 

pninim

משתמש צעיר
מערבבת בקערה
מיונז
קטשופ
גבישי שום
מלח
מעט אבקת מרק
חותכת לחזה עוף דק
מורחת כל אחד בתערובת
אחכ טובלת בפרורי לחם

שמה בתבנית
אפיה גג 25 דקות 180' אחרת מתיבש
יוצא טעים ועסיסי
 

יוניקורן

משתמש מקצוען
גם לי יש מתכון בלי כמויות
מערבבים בשקית לעיסה:
שמן, רוטב צילי, חרדל, פרורי לחם, שומשום ואת התבלינים הרצויים לכם
מוסיפים קוביות חזה עוף ומצפים את הכל (אפשר פשוט לערבב בשקית)
אופים על חום בינוני גבוה
 

Tmj

משתמש פעיל
אני עושה בנינגה
אבל לפני שהיה לי נינגה עשיתי בתנור
הילדים שלי אוהבים והתרגלו לזה, והיום כל שניצל מטוגן מגעיל להם מרוב שמן

עושה את השניצלים כרגיל, בדיוק כמו במחבת, אין הבדל בהכנה
רק באפיה ולא בטיגון
באיזה תוכנית בנינג'ה את מכינה? ואיך?
 

~פאנטה~

משתמש רשום
אני עושה בנינגה
אבל לפני שהיה לי נינגה עשיתי בתנור
הילדים שלי אוהבים והתרגלו לזה, והיום כל שניצל מטוגן מגעיל להם מרוב שמן

עושה את השניצלים כרגיל, בדיוק כמו במחבת, אין הבדל בהכנה
רק באפיה ולא בטיגון
כמה זמן בנינג'ה?
על תוכנית BAKE?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמו

א הַלְלוּיָהּ הַלְלִי נַפְשִׁי אֶת יְהוָה:ב אֲהַלְלָה יְהוָה בְּחַיָּי אֲזַמְּרָה לֵאלֹהַי בְּעוֹדִי:ג אַל תִּבְטְחוּ בִנְדִיבִים בְּבֶן אָדָם שֶׁאֵין לוֹ תְשׁוּעָה:ד תֵּצֵא רוּחוֹ יָשֻׁב לְאַדְמָתוֹ בַּיּוֹם הַהוּא אָבְדוּ עֶשְׁתֹּנֹתָיו:ה אַשְׁרֵי שֶׁאֵל יַעֲקֹב בְּעֶזְרוֹ שִׂבְרוֹ עַל יְהוָה אֱלֹהָיו:ו עֹשֶׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ אֶת הַיָּם וְאֶת כָּל אֲשֶׁר בָּם הַשֹּׁמֵר אֱמֶת לְעוֹלָם:ז עֹשֶׂה מִשְׁפָּט לָעֲשׁוּקִים נֹתֵן לֶחֶם לָרְעֵבִים יְהוָה מַתִּיר אֲסוּרִים:ח יְהוָה פֹּקֵחַ עִוְרִים יְהוָה זֹקֵף כְּפוּפִים יְהוָה אֹהֵב צַדִּיקִים:ט יְהוָה שֹׁמֵר אֶת גֵּרִים יָתוֹם וְאַלְמָנָה יְעוֹדֵד וְדֶרֶךְ רְשָׁעִים יְעַוֵּת:י יִמְלֹךְ יְהוָה לְעוֹלָם אֱלֹהַיִךְ צִיּוֹן לְדֹר וָדֹר הַלְלוּיָהּ:
נקרא  18  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה