קינוחים בר מתוקים- איך מתחילים?

Tmj

משתמש פעיל
לפני בר מצווה ראשונה בעז"ה ואני קצת (הרבה...) אובדת עצות
לאירוע יהיה קייטרינג כך שהאוכל לא על הכתפיים שלי ב"ה
נשאר לי לארגן בר
אני יודעת לאפות ולהכין פטיפורים וכו
אבל אף פעם לא ארגנתי הכל לבד
מה אתן ממליצות ?
איך להתחיל?
איזה כמות?
מה העלויות של זה?
ועוד דבר, יש כזה דבר מעצבת ? ז"א שאני מביאה לה הכל והיא רק מעצבת?
כל עצה טובה שתהיה לכן תשמח אותי מאוד
בשמחות
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
את צריכה לחשב כמה פריטים את צריכה
בד"כ מחשבים ממוצע של 2.5 יחידות לאדם,
אם יש אנשים שלא יושבים לסעודה אלא רק למתוקים אז צריך יותר.
עלויות- תלוי בך, אם את עושה עוגות חתוכות שזה יחסית זול או שאת רוצה פטיפורים, קינוחי כוסות, מוסים וכו שזה ממש מייקר את העסק,
את צריכה לחשוב כמה סוגים את רוצה ואילו סוגים,
ולהתחיל לפי סוגים, כמה ימים בסיסים לפטיפורים, כמה ימים גוף הפטיפורים, כמה ימים קישוטים ובסוף הרכבה של הכל.
יש מעצבות ברים- בוודאי!!
אם תכתבי מאיפה את יהיה יותר קל לעזור לך,
וכמובן באיזה סגנון את רוצה כי יש בכל הרמות והסגנונות.
מלא הצלחה
 

עגלה ירוקה

משתמש צעיר
לדתע צריך לחשב יותר מ2.5 יחידות לבנ"א לארוע שאין סעודה ויש רק בר אני מחשבת לפי 5 יחידות לבנ"א.....אני מחשבת גם סלטים וגם עוגות שלימות בערך....

ברורו שיש זה דבר מעצבת ברים שרק מעצבת..
 
  • תודה
Reactions: Tmj

מה השם שלי??????

משתמש פעיל
קחי בחשבון שבשביל בר לא צריך המון מאותו סוג
בערך 20-30 פריטים מסוג,
ופשוט תקחי תמונת השראה של באר שאהבת,
ותראי איזה סוגים יש שם ומה צריך,
את לא חייבת לעשות את אותם מתכונים אבל הרעיון,
כמה מוסים/פטיפורים/עוגות שלמות/חתוכות.
אגב, שיקיים צבעוניים ממש מוסיף!
וככה גם מבחינת העריכה את יודעת איזה כלים לקחת,
שאת יודעת בראש מה את רוצה, זה כבר חצי מהעבודה,
ואז כמובן לסדר בימים מה להכין מתי,
הרבה מהדברים בכיף אפשר להקפיא.
וגם סתם ככה יש הרבה דברים פשוטים שנראיים וואו,
כמו נניח לעשות כדורים כלשהם: נוגט וכו... ואז יש לקנות כמו מקלות סוכריה עם פפיון קטן,
זה מהממם בבאר וכלום עבודה וזה לא עוד עוגת שכבות,
גם שייקים טוחנים כל פרי שיהיה כוסות על רגל יפים, קשים גבוהים,
זה ממש עושה את זה.....
הצלחות! הרבה מזל"ט!
 

דרמה זה לא סיפור

כתיבה חדה מדויקת ואפקטיבית.
מנוי פרימיום
היום הולך גם פינגר פוד
את צריכה לחשוב האם זה יהיה רק בר מתוקים או שאת משלבת גם מלוחים, כוסיות סלטים כמו חסה וטאבולה, קישים אישיים מלוחים לחמניות קטנטנות ממולאות וכד'
יש שאת אלו המוסיפים פינה חלבית בבר
אני חושבת שתכנון טוב ומדוקדק הוא המפתח להצלחה
את יכולה לתכנן גם ניצול של מסות זהות לדברים שונים. מה שחוסך המון זמן והתעסקות.
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
לפני בר מצווה ראשונה בעז"ה ואני קצת (הרבה...) אובדת עצות
לאירוע יהיה קייטרינג כך שהאוכל לא על הכתפיים שלי ב"ה
נשאר לי לארגן בר
אני יודעת לאפות ולהכין פטיפורים וכו
אבל אף פעם לא ארגנתי הכל לבד
מה אתן ממליצות ?
איך להתחיל?
איזה כמות?
מה העלויות של זה?
ועוד דבר, יש כזה דבר מעצבת ? ז"א שאני מביאה לה הכל והיא רק מעצבת?
כל עצה טובה שתהיה לכן תשמח אותי מאוד
בשמחות

גם אני אשמח למידע
נמצאת טרום בר מצווה ראשונה...
לפני שנה בדיוק היה לנו בר מצווה ראשונה
אחרי סעודה עשינו בר מתוקים לגברים ונשים
לפי 100 איש עשינו 8 סוגי דברים (בסוף זה זלג ליותר) + שייקים
מלא עבודה... לגמרי כן המון סיפוק עוד יותר כן
אם תרצו אעלה שוב תמונות
 

Tmj

משתמש פעיל
לפני שנה בדיוק היה לנו בר מצווה ראשונה
אחרי סעודה עשינו בר מתוקים לגברים ונשים
לפי 100 איש עשינו 8 סוגי דברים (בסוף זה זלג ליותר) + שייקים
מלא עבודה... לגמרי כן המון סיפוק עוד יותר כן
אם תרצו אעלה שוב תמונות
אני ממש אשמח לראות תמונות
 

חנה ש.

צילום אומנותי
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
קודם תכנון.
מה את רוצה שיהיה?
כמה?
באיזה סדר?
אפשר להביא חלק קנוי, וחלק בהכנה ביתית,
זה גם מקל על העבודה וגם משדרג, למשל נשיקות- קנוי.
יש הרבה בסיסים בחנויות אפיה.
עריכה של בר - ציוד - מפות - הגשה.
הבר הכי יפה שראיתי היה מורכב מ3 סוגי קונספט.
1. אגרטל ענק מלא במים ופרחים בתוך המים.
ועוד 2 אגרטלים במידות יותר קטנות.
2. כמה קומות של מגשים וכלי הגשה ייחודיים.
3. סידורי פירות.
אפשר להשכיר כלים ייעודיים.
תבחרי צבע (30/60/10)
תבחרי סגנון.
לדעתי זרי פרחים מוסיף המון.
אפשר עוגה מרכזית.
 
  • תודה
Reactions: Tmj

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
וואו! מדהים ונותן השראה!!!
כמה זמן מראש ניתן להכין את הדברים?

בנוסף, עיצבת את הבר לבד או לקחת מעצבת?
אם לקחת, אשמח לשם וטלפון
הבר מצווה היתה בט אייר כך שלהכין יכולתי רק מאחרי פסח + יציאות לסידורים אחרונים...

את הכלים שכרנו ועצבתי לבד
בכייף אם תרצי
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
תמונה מבר של הבר מצוה של הבן שלי

ככלל- מומלץ לעשות רשימה של דברים שרוצים להכין
ואז לאסוף מתכונים:
3 סוגי כוסיות
5 עוגות טובות (שנחתכות יפה)
2 עוגות ויטרינה (תפילין וכו')
שייקים או בכוסיות או בבקבוקים
כמה סוגי פטיפורים וחיתוכיות יפות
כמה רולדות
כמה סוגי עוגיות או רוגלך קטנים לשים בכלים בצורה מעניינת
שוקולדים בתבניות (צורות וצבעים מגוונים)

מומלץ להוסיף סידור פירות (לא מהזן היקר אלא מגשים גדולים עם פירות חתוכים ואסטטיים בשילוב פירות שלמים אננס קצת ענבים וכו')
 

קבצים מצורפים

  • בר שולחן.jpg
    1.1 MB · צפיות: 309
נערך לאחרונה ב:

הקוטב הצפוני

משתמש מקצוען
בעיקרון לאירוע של 100 איש צריך משהו כמו 300 חתיכות, (ברור שיותר יהיה מעולה)
כן קרה לי פעם שאמרתי לבעלת אירוע להכין 300,
בפועל כל מה שהכינה היו קינוחים קטנים ממש (גודל פר יחידה)
לא היה מרשים מספיק, והיה קצת מורכב להסתדר עם עיצוב הבאר.
 
  • תודה
Reactions: Tmj

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה