קצת יותר לצד הבריא.
בהדגשה לקצת. שלא יהיה בריא מדי, חלילה
בחושה בקערה ומטרפה.
קלה להכנה.
גבוה ואורירית.
שווה נסיון!
תבנית בינונית A4
6 ביצים
1 כוס סוכר חום כהה, אפשר דמררה אם אין
1/2 כוס סוכר לבן
3/4 כוס שמן
3 כוסות שיבולת שועל מהירת הכנה [חצי מעובדת]
1 כפית קינמון
1.5 כפות קפה נמס או מוקה
1.5 כוסות קמח
1 כוס חלב שיבולת שועל [אני השתמשתי בחלב שיבולת שועל בטעם אייריש קרים, מוסיף ממש], אפשר חלב סויה
1 אבקת אפיה
3/4 כוס שוקולד צ'יפס
לציפוי:
לא חובה, פחות בריא
1 אבקת סוכר
מעט קינמון
1/2 כפית קפה נמס או מוקה
מעט [מעט!!!] מים
הכנה:
טורפים ביצים בקערה עם סוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים שמן וטורפים שוב.
מוסיפים קינמון, קפה, אבקת אפיה. טורפים היטב
מוסיפים קמח ושיבולת שועל לסירוגין עם חלב שיבולת השועל
מערבבים היטב לתערובת אחידה.
יוצקים לתבנית מרופדת בניר אפיה.
זורים שוקולד צ'יפס. הם ישקעו חלקית באפיה וזה בסדר
אופים ב 180 מעלות, טורבו, כ-45-50 דקות להתייצבות של העוגה.
העוגה צריכה להיות יציבה אבל רכה.
לציפוי:
מערבבים את רכיבי הציפוי ומזלפים על העוגה.
אפשר לאפות ב-3 אינגליש ארוכות או במאפינס אישיים. משך האפיה ישתנה כמובן
בהדגשה לקצת. שלא יהיה בריא מדי, חלילה
בחושה בקערה ומטרפה.
קלה להכנה.
גבוה ואורירית.
שווה נסיון!
תבנית בינונית A4
6 ביצים
1 כוס סוכר חום כהה, אפשר דמררה אם אין
1/2 כוס סוכר לבן
3/4 כוס שמן
3 כוסות שיבולת שועל מהירת הכנה [חצי מעובדת]
1 כפית קינמון
1.5 כפות קפה נמס או מוקה
1.5 כוסות קמח
1 כוס חלב שיבולת שועל [אני השתמשתי בחלב שיבולת שועל בטעם אייריש קרים, מוסיף ממש], אפשר חלב סויה
1 אבקת אפיה
3/4 כוס שוקולד צ'יפס
לציפוי:
לא חובה, פחות בריא
1 אבקת סוכר
מעט קינמון
1/2 כפית קפה נמס או מוקה
מעט [מעט!!!] מים
הכנה:
טורפים ביצים בקערה עם סוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים שמן וטורפים שוב.
מוסיפים קינמון, קפה, אבקת אפיה. טורפים היטב
מוסיפים קמח ושיבולת שועל לסירוגין עם חלב שיבולת השועל
מערבבים היטב לתערובת אחידה.
יוצקים לתבנית מרופדת בניר אפיה.
זורים שוקולד צ'יפס. הם ישקעו חלקית באפיה וזה בסדר
אופים ב 180 מעלות, טורבו, כ-45-50 דקות להתייצבות של העוגה.
העוגה צריכה להיות יציבה אבל רכה.
לציפוי:
מערבבים את רכיבי הציפוי ומזלפים על העוגה.
אפשר לאפות ב-3 אינגליש ארוכות או במאפינס אישיים. משך האפיה ישתנה כמובן
נערך לאחרונה ב: