במקרר ישבה קערה. קערה עם אורז לבן. מבושל חלקית. שאריות ממרק העגבניות. אורז שלא התרחץ עדיין במרק.
החלטתי להשתמש בו.
אבל לא כתוספת, כי להמשיך בישול אחרי יומיים במקרר- אה, לא נשמע לי כל כך.
אז מה כן?
הוצאתי בבוקר הודו טחון.
הפשיר לאיטו על השיש במהלך הבוקר
וכשחזרתי הביתה וכל חשקי היה לנוח, נתקלו עיניי בהודו הטחון המופשר
אה, וגם,
בתבנית שניצל עוף.
אוקיי.
נפרדתי מהחלום לנוח
ונכנסתי למטבח
ההודו הטחון הפך לעיסה של קציצות, כשבעיסה ערבבתי גם חלק מהאורז.
בישלתי בשארית מרק העגבניות שקיבל עוד קצת תיבול.
אבל,
לא את הכל.
עם עיסת ההודו הטחון והאורז, הכנתי עוד 2 דברים.
כדורי הודו טחון ואורז בציפוי קריספי, על שיפוד
אפיה בתנור.
ריססתי את השיפודים בתרסיס שמן ואפיתי להשחמה וקראנצ'יות.
אהממ...התחסל.
כל עיסת קציצות תתאים.
יוצרים כדורים
מגלגלים בפירורי לחם מוזהבים.
משחילים בזהירות על שיפוד
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה ומרוססת בתרסיס שמן
מרססים תרסיס שמן מעל הכדורים
אופים ב 180 מעלות להשחמה נאה
הגשתי עם רוטב צ'ילי מתוק.
זה אחד.
השני?
מורכב יותר.
בהודעה הבאה כדי שיהיה מסודר
החלטתי להשתמש בו.
אבל לא כתוספת, כי להמשיך בישול אחרי יומיים במקרר- אה, לא נשמע לי כל כך.
אז מה כן?
הוצאתי בבוקר הודו טחון.
הפשיר לאיטו על השיש במהלך הבוקר
וכשחזרתי הביתה וכל חשקי היה לנוח, נתקלו עיניי בהודו הטחון המופשר
אה, וגם,
בתבנית שניצל עוף.
אוקיי.
נפרדתי מהחלום לנוח
ונכנסתי למטבח
ההודו הטחון הפך לעיסה של קציצות, כשבעיסה ערבבתי גם חלק מהאורז.
בישלתי בשארית מרק העגבניות שקיבל עוד קצת תיבול.
אבל,
לא את הכל.
עם עיסת ההודו הטחון והאורז, הכנתי עוד 2 דברים.
כדורי הודו טחון ואורז בציפוי קריספי, על שיפוד
אפיה בתנור.
ריססתי את השיפודים בתרסיס שמן ואפיתי להשחמה וקראנצ'יות.
אהממ...התחסל.
כל עיסת קציצות תתאים.
יוצרים כדורים
מגלגלים בפירורי לחם מוזהבים.
משחילים בזהירות על שיפוד
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה ומרוססת בתרסיס שמן
מרססים תרסיס שמן מעל הכדורים
אופים ב 180 מעלות להשחמה נאה
הגשתי עם רוטב צ'ילי מתוק.
זה אחד.
השני?
מורכב יותר.
בהודעה הבאה כדי שיהיה מסודר