התנור חומם מראש?כמה זמן?הורדתי את הכיסוי עכשיו אחרי 20 דקות על 150 מעלות
זה אפילו לא מתחיל להיות מוכן... נא לגמרי.
התנור חומם מראש?כמה זמן?הורדתי את הכיסוי עכשיו אחרי 20 דקות על 150 מעלות
זה אפילו לא מתחיל להיות מוכן... נא לגמרי.
גאוני!!!!!נגיסוני פסטרמה ביתית רכים ומיוחדים !
פסטרמה ביתית היא חלבון נהדר ובריא!
משתלב עם כל תוספת , מתאים לצד צ'ולנט בשבת, ליד צ'יפס או אפילו בתוך פיתה עם קטשופ/חרדל.
היא קלה במיוחד להכנה , ללא פיצ'קונים ועטיפות ותוצאה שווה במיוחד!
אני עושה את זה מחזה עוף או הודו(בהודו צריך זמן אפייה ארוך יותר...)
אוהבת לחצות את החזה לשנים וכך יוצא מיני פסטרמה
אפשר כמובן להשאיר שלמים והפרוסות יוצאות רחבות וגדולות יותר - לבחירתכם!
אז הנה לכם המתכון :
2 חזות עוף -מחולקים ל - 4 ומופשרים לגמרי
1 כף סילאן
1 כף דבש
1 כף תבלין שווארמה
1 כפית גריל עוף
1 כפית אבקת שום
1 כפית פפריקה
מעט פלפל שאטה גרוס
2 כפות שמן זית
הכנה:
מניחים בתבנית בינונית על נייר אפיה את חלקי החזה , שמים תבלינים שמן זית סילאן ודבש ובעזרת מברשת סיליקון מטמיעים היטב ומורחים את החזות (כמו שמורחים ביצה על חלות ), החזה יפריש רוטב מעצמו.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 150 מעלות - ואופים מכוסה בנייר אפיה 20 דקות!! מורידים נייר אפייה ואופים עוד 10 דקות על 180 מעלות
זהו!! לא יותר ! שלא יתייבש! כך הפסטרמה תישאר רכה ועסיסית במיוחד!
פותחים את התנור מעט ומשאירים עוד כחצי שעה להתקררות בתוך התנור!
אח"כ מקררים היטב ופורסים לחתיכות יפות!
טעים חם וקר!
ו--תזהרו שתוך כדי שאתם חותכים לא תעלמנה כל הפרוסות ...
ספרו איך יצא ...
בתאבון ולבריאות!
חומם מראש 10 דקותהתנור חומם מראש?כמה זמן?
כל חזה עוף מחלקים ל-2 - באמצע הפרפר
מקוה שעדין רלוונטי בשבילך , ואולי לאחרות יעזור...אני רוצה להכין ,
רוצה הבהרה - "2 חזות עוף -מחולקים ל - 4 "
איך לחתוך כל חזה עוף ?
לאורך ? לרוחב ?
לחתוך כל חזה עוף ל2 ?
נשמר מעולה 2-3 ימים במקרר,נראה טוב!
כמה זמן לדעתכן נשמר במקרר לאחר ההכנה?
מתלבטת כמה להכין...
פסטרמה רגילה לא קופאת טוב.. היא סופחת מים,נשמר מעולה 2-3 ימים במקרר,
טיפ ממני:
להקפיא פרוסות לפי הכמות שאת צורכת לארוחת צהריים לכמה פעמים
מפשירים על השיש ביום שאת רוצה להגיש ומחממים חצי דקה במיקרוגל
כמו חדש!! (וגם תגלי שיש לך ארוחת צהרים ברגע...)
ואל תגידו לי לא אוכלים אצלי מהמקפיא, פשוט אל תגלו לאף אחד..
אכן, מעולה בהקפאהפסטרמה רגילה לא קופאת טוב.. היא סופחת מים,
זה כן עובד?
@שפעל'ה - קייטרינגנגיסוני פסטרמה ביתית רכים ומיוחדים !
איזה יופי!מתכון שלך נהדר,
רק טיפ קטן לחרוץ את החזה לאורך ולרוחב מה שמכניס את התיבו יותר פנימהצפה בקובץ המצורף 1530436
בהחלט, לאפות כעשר דקות !! לא יותר!@שפעל'ה - קייטרינג
בדיוק היום עשיתי הזמנה של חזות מחולקים כבר לשינצלים,
יש מצב לעשות את זה בפחות זמן ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: