דרוש מתכון רולדה בקר- איך מכינים???

אמאל'ה יהודייה

משתמש צעיר
הדמיות בתלת מימד
קיבלתי ממישהי שלא משתמשת רולדה בקר, איך מפיקים ממנה את המקסימום?
אשמח לקבל מתכון טוב!!
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
רולדת בקר משובחת לאניני טעם !!

1.5 ק"ג רולדת עגל (בערך רולדה קלאסית)
2-3 גבעולי סלרי
2 גזרים
1/4 כוס סילאן
2 כפות דבש
צרור עלי דפנה
1 כף גרגרי פלפל אנגלי
1/4 כוס יין אדום יבש
מעט פלפל שחור גרוס
מעט פפריקה

הוראות :
מפשירים את הרולדה לגמרי , מחממים מעט שמן עם 2 בצלים פרוסים להזהבה קלה ואז שמים את נתח הבשר וצורבים כל צד עד לקבל קרום (שומר ומחזק טעמים ) ואז מוסיפים את שאר החומרים , פרוסות גזר סלרי קצוץ גס וכו'..
ומבשלים על אש קטנה כ-5-6 שעות , הבשר יפריש מעצמו הרבה רוטב , ( שימי לב לפעמים יש להוסיף עד1 כוס מים בהתאם לצורך), מכבים ומשהים בסיר להתקררות , אח"כ מעבירים למקרר ולמחרת פורסים לפרוסות יפות !

שיבוח אמיתי !!
 

קולו

משתמש פעיל
ולדת בקר משובחת לאניני טעם !!

1.5 ק"ג רולדת עגל (בערך רולדה קלאסית)
2-3 גבעולי סלרי
2 גזרים
1/4 כוס סילאן
2 כפות דבש
צרור עלי דפנה
1 כף גרגרי פלפל אנגלי
1/4 כוס יין אדום יבש
מעט פלפל שחור גרוס
מעט פפריקה

הוראות :
מפשירים את הרולדה לגמרי , מחממים מעט שמן עם 2 בצלים פרוסים להזהבה קלה ואז שמים את נתח הבשר וצורבים כל צד עד לקבל קרום (שומר ומחזק טעמים ) ואז מוסיפים את שאר החומרים , פרוסות גזר סלרי קצוץ גס וכו'..
ומבשלים על אש קטנה כ-5-6 שעות , הבשר יפריש מעצמו הרבה רוטב , ( שימי לב לפעמים יש להוסיף עד1
מתכון מוצלח מנסיון!
 

80108

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
רולדת בקר משובחת לאניני טעם !!

1.5 ק"ג רולדת עגל (בערך רולדה קלאסית)
2-3 גבעולי סלרי
2 גזרים
1/4 כוס סילאן
2 כפות דבש
צרור עלי דפנה
1 כף גרגרי פלפל אנגלי
1/4 כוס יין אדום יבש
מעט פלפל שחור גרוס
מעט פפריקה

הוראות :
מפשירים את הרולדה לגמרי , מחממים מעט שמן עם 2 בצלים פרוסים להזהבה קלה ואז שמים את נתח הבשר וצורבים כל צד עד לקבל קרום (שומר ומחזק טעמים ) ואז מוסיפים את שאר החומרים , פרוסות גזר סלרי קצוץ גס וכו'..
ומבשלים על אש קטנה כ-5-6 שעות , הבשר יפריש מעצמו הרבה רוטב , ( שימי לב לפעמים יש להוסיף עד1 כוס מים בהתאם לצורך), מכבים ומשהים בסיר להתקררות , אח"כ מעבירים למקרר ולמחרת פורסים לפרוסות יפות !

שיבוח אמיתי !!
הקפצה
האם מבשלים אח"כ את הפרוסות עם הרוטב או מה בדיוק?
(אחרי בישול של הרולדה 4 שעות ואז קירור לילה)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה