דרוש מתכון רולדה בקר- איך מכינים???

אמאל'ה יהודייה

משתמש צעיר
הדמיות בתלת מימד
קיבלתי ממישהי שלא משתמשת רולדה בקר, איך מפיקים ממנה את המקסימום?
אשמח לקבל מתכון טוב!!
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
רולדת בקר משובחת לאניני טעם !!

1.5 ק"ג רולדת עגל (בערך רולדה קלאסית)
2-3 גבעולי סלרי
2 גזרים
1/4 כוס סילאן
2 כפות דבש
צרור עלי דפנה
1 כף גרגרי פלפל אנגלי
1/4 כוס יין אדום יבש
מעט פלפל שחור גרוס
מעט פפריקה

הוראות :
מפשירים את הרולדה לגמרי , מחממים מעט שמן עם 2 בצלים פרוסים להזהבה קלה ואז שמים את נתח הבשר וצורבים כל צד עד לקבל קרום (שומר ומחזק טעמים ) ואז מוסיפים את שאר החומרים , פרוסות גזר סלרי קצוץ גס וכו'..
ומבשלים על אש קטנה כ-5-6 שעות , הבשר יפריש מעצמו הרבה רוטב , ( שימי לב לפעמים יש להוסיף עד1 כוס מים בהתאם לצורך), מכבים ומשהים בסיר להתקררות , אח"כ מעבירים למקרר ולמחרת פורסים לפרוסות יפות !

שיבוח אמיתי !!
 

מירי קרפט

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום

קולו

משתמש פעיל
ולדת בקר משובחת לאניני טעם !!

1.5 ק"ג רולדת עגל (בערך רולדה קלאסית)
2-3 גבעולי סלרי
2 גזרים
1/4 כוס סילאן
2 כפות דבש
צרור עלי דפנה
1 כף גרגרי פלפל אנגלי
1/4 כוס יין אדום יבש
מעט פלפל שחור גרוס
מעט פפריקה

הוראות :
מפשירים את הרולדה לגמרי , מחממים מעט שמן עם 2 בצלים פרוסים להזהבה קלה ואז שמים את נתח הבשר וצורבים כל צד עד לקבל קרום (שומר ומחזק טעמים ) ואז מוסיפים את שאר החומרים , פרוסות גזר סלרי קצוץ גס וכו'..
ומבשלים על אש קטנה כ-5-6 שעות , הבשר יפריש מעצמו הרבה רוטב , ( שימי לב לפעמים יש להוסיף עד1
מתכון מוצלח מנסיון!
 

80108

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
רולדת בקר משובחת לאניני טעם !!

1.5 ק"ג רולדת עגל (בערך רולדה קלאסית)
2-3 גבעולי סלרי
2 גזרים
1/4 כוס סילאן
2 כפות דבש
צרור עלי דפנה
1 כף גרגרי פלפל אנגלי
1/4 כוס יין אדום יבש
מעט פלפל שחור גרוס
מעט פפריקה

הוראות :
מפשירים את הרולדה לגמרי , מחממים מעט שמן עם 2 בצלים פרוסים להזהבה קלה ואז שמים את נתח הבשר וצורבים כל צד עד לקבל קרום (שומר ומחזק טעמים ) ואז מוסיפים את שאר החומרים , פרוסות גזר סלרי קצוץ גס וכו'..
ומבשלים על אש קטנה כ-5-6 שעות , הבשר יפריש מעצמו הרבה רוטב , ( שימי לב לפעמים יש להוסיף עד1 כוס מים בהתאם לצורך), מכבים ומשהים בסיר להתקררות , אח"כ מעבירים למקרר ולמחרת פורסים לפרוסות יפות !

שיבוח אמיתי !!
הקפצה
האם מבשלים אח"כ את הפרוסות עם הרוטב או מה בדיוק?
(אחרי בישול של הרולדה 4 שעות ואז קירור לילה)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק צח

א מִזְמוֹר שִׁירוּ לַיי שִׁיר חָדָשׁ כִּי נִפְלָאוֹת עָשָׂה הוֹשִׁיעָה לּוֹ יְמִינוֹ וּזְרוֹעַ קָדְשׁוֹ:ב הוֹדִיעַ יי יְשׁוּעָתוֹ לְעֵינֵי הַגּוֹיִם גִּלָּה צִדְקָתוֹ:ג זָכַר חַסְדּוֹ וֶאֱמוּנָתוֹ לְבֵית יִשְׂרָאֵל רָאוּ כָל אַפְסֵי אָרֶץ אֵת יְשׁוּעַת אֱלֹהֵינוּ:ד הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ פִּצְחוּ וְרַנְּנוּ וְזַמֵּרוּ:ה זַמְּרוּ לַיי בְּכִנּוֹר בְּכִנּוֹר וְקוֹל זִמְרָה:ו בַּחֲצֹצְרוֹת וְקוֹל שׁוֹפָר הָרִיעוּ לִפְנֵי הַמֶּלֶךְ יי:ז יִרְעַם הַיָּם וּמְלֹאוֹ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:ח נְהָרוֹת יִמְחֲאוּ כָף יַחַד הָרִים יְרַנֵּנוּ:ט לִפְנֵי יי כִּי בָא לִשְׁפֹּט הָאָרֶץ יִשְׁפֹּט תֵּבֵל בְּצֶדֶק וְעַמִּים בְּמֵישָׁרִים:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

ותשובה ותפילה וצדקה • אתגר 111

לוח מודעות

למעלה